Кали недоволна: Задържането на сина ми е полицейски рекет!

Певицата негодува, че законът не е еднакъв за всички
92

Фолкпевицата Кали продължава с медийните атаки към органите на реда, след като нейният син бе задържан и глобен, защото е бил навън в късен час.

"Абсолютно неправомерно са задържала сина ми и неговия приятел, тъй като те са били с придружител на 18 години. В този казус се чувствам дискриминирана", настоя певицата Кали пред камерата на Bulgaria ON AIR.

Припомняме, че най-големият ѝ син Георги бе арестуван, защото е бил навън след 22:00 часа. След този час той е пътувал в кола с още три момчета. Всички са задържани от полицаите и откарани в 4-то РПУ, където са им съставени актове. На Георги е наложена глоба от 300 лева, след което е бил освободен.

Още по темата

"Не са извършили никакво нарушение. Те са извършили нарушение, защото са го задържали и обискирали. Неща, които могат да повлият на психиката на подрастващо момче. Може да те вкара в стрес и да промени поведението ти в обществена среда", обясни Кали.

Според нея случката може да се разглежда като полицейски рекет. По думите ѝ някои искат лесно да си изкарват парите и спират хора на случаен принцип.

"Я да ги видим тези. Аууу, ти нямаш 18 години, я дай 300 лева. Не им ли стигат парите от данъците, че почнаха да ни глобяват? Полицейският рекет се реализира, защото трябва да се събират пари", убедена е певицата.

"Моето негодувание срещу система се състои в това, че законът не е еднакъв за всички. Не срещу тези, които случайно сме хванали, а да оставяме да се вършат безредици от незадържаните по морето, които се напиват, взимат наркотици...", каза още майката на Георги.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още по темата: арестКалиполицияМВР
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
1
 
! Отговори
стефчо преди 6 години
тая като срещне мъж на улицата и зачева от поглед,браво на жената -само така ще преборим демографската катастрофа.
80
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво, че сте и дали трибуна на тази! Не бях чувала за нея, но вече имам мнение. Тя става мерило за тъпота и наглост! Сигурно е чула, че и лошата реклама е реклама, но това не работи в нейна полза.
79
1
 
10
 
! Отговори
бесен преди 6 години
Абе тази много нагла. Малко е тази глобата! Във всяка нормална държава си има правила и ако не се спазват -глоба. Няма фолкпевици и там не знам си какви! Била плащала данъци, та видиш ли не трябва и глоби да плаща. Айде НАП да я провери, защото много знае какви доходи има и какви данъци е платила!
78
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аре стига е занимавала цяла България и глупостите ти си. Има си закони, полицията го е приложила. Какъв рекет, какви пет лева.
77
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Статията смърди нещо, първо в един акт глоба няма, такава има чак при издаване на наказателно постановление въз основа на акта, второ - на непълнолетно лице няма как да наложиш глоба, съгласно Законът за административните нарушения и наказания при непълнолетните глобата се заменя с обществено порицание.Ако все пак са му сложили глоба - в съда ще я отменят.Иначе на Бат ви Бойко му трябват пари за суджук, дерат и по 10 кожи за да пълнят хазната, то е ясно.
76
3
 
12
 
! Отговори
АЗ преди 6 години
Тая па кога стана толко ЕнтЕлегентна. Преди да стане чалгаджийка, практикуваше древната професия по морето. Братчеда я беше онодел срещу 60 кинта. Каза че непохватна орална правела.
75
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Права е в едно , закона е за всички и трябва да се спазва от всички , така че да са ясни правилата, детето и с основание е глобено , но това означава че полицията не трябва да се ограничава само с един случай като изключение ,а трябва да продължи в същия дух за да е ясно че такива са законите, а не такива са законите но те не важат за нашите хора, а за другите, но родната ни полиция има отдавна проблем с постоянството и това е факт, поради липса на постоянство не функционира като полиция.
74
3
 
20
 
! Отговори
Еййй... преди 6 години
...много кофти тая ве, типичен представител на чалгализираната част от нацията. Наглост , самочувствие без покритие, тъпотия...чалгааааа.
73
3
 
15
 
! Отговори
баста преди 6 години
Чалгарката да си контролира децата а не да се *** по медийте.
72
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кали, искаш ли пети?
71
4
 
3
 
! Отговори
ДОТ преди 6 години
До КуртиСпомняш ли си селянчетата- ОТРЯДНИЦИ в градовете как се фукаха пред момите?Как заради едно проявило се дете целият му клас наказваха за назидание?
70
3
 
16
 
! Отговори
Курти преди 6 години
Тоз мяза на Георги Илиев посял е семе в 'певачката'. Тая дето има 4 деца от 4 различни мъже. Дашна жената.
69
12
 
6
 
! Отговори
права е преди 6 години
неграмотните ченгета не познават законите, а пишат активе, пълни с правописни грешки
68
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тая пък за какви даници реве,колко мангизи е скрила ,само тя си знае
67
2
 
15
 
! Отговори
боян преди 6 години
това не беше ли жената с 4 деца от четирима мъже?
66
3
 
13
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 6 години
Нещо не е ясно в случая. За неспазване на вечерния час се наказват родителите, а не децата. Тъй като неспазването на вечерния час е нарушение на родителите, децата не ги арестуват за това. Непълнолетните не могат да бъдат глобявани. Така че не ни се представя цялата истина. Подозирам, че пикл.ьовците са се правили на интересни, а милиционерите не са им останали длъжни. Милиционер винаги ще демонстрира че има власт - проверки, заплахи, осъждан ли сте и т.н. За закрила обаче не ги търси.
65
3
 
18
 
! Отговори
Неграмотник 34 преди 6 години
"Трябва полицайте да нямат право да глобяват деца."Глобата се налага от Съда, а не от полицаите бе ;)С толкова умен народ каква Държава чакате да имаме ?!
64
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нарушението на закон води до санкция, описана в разпоредби към закона.Тая Кали е типична българка- защо нейното дете, а защо не всички други ?Щяло да се стресира ... на 18 години ...?!Стига бе ;)
63
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кали, Калиии, Кали, да ти го .....
62
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама тая сериозно ли смята, че синът и е над закона? За каква се мисли, че специално за нейното надрусано ч...ве законите не трябва да важат?