Новините DNES: Крачим към Шенген под заплахата от Русия

Най-важните новини от деня
Обновена: 13 сеп 2017 17:08 | 13 сеп 2017 17:07, Александър Попов
33

33
Още от
Напиши коментар Коментари
8
10
 
16
 
! Отговори
Real AK преди 2 месеца
То "у нас" си е вече 30 години "Ченген". Как ще ни прехвърлят в "Шенген"?! Имат ли си представа изобщо какво ще се получи? Самото приемане в ЕС беше в известен смисъл шоково за част от населението. Тези, които се нагушиха през "Прехода" са о.к., но останалите? Редовите пенсионери и безработни например са на практика закрепостени - имат средства само за преживяване - дори на море не могат да отидат. Та за какъв Шенген говорим, без "Нов обществен договор"?!?
7
10
 
14
 
! Отговори
Онзи преди 2 месеца
Този 'шенген' е основно да ни натресат еврото . Заплаха от Русия, Марс , буля Митровица- приказки за пред блога. А батьо, най-много обича , да се изпъне пред ТВ-то и да каже: Така е в Европа, така ще е и при нас ,Спазваме европейските директиви, Европа каза и т.н и т.н.
6
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Мда, да ни приемат в Шенген, че да може по-лесно да ни пращат арабески...
5
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Всички съюзи и организации, в които сме влезнали са се разпаднали! Тоя път Шенгеня действа, обаче изпреварващо! Мисоля, че това е и един хитър ход да ни прехвърлят безпрепятсвено "гости" за заселване! Стана въпрос за това като беше голямата вълна, ама се замълча.... ...щото иначе... .санкции!
4
23
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Преди да влезе България в Шенген на всички "русофили" трябва да се вземат пръстови отпечатъци и да се третират наравно със бежанците от Авганистан и Сомалия.
3
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Да живеят Съедининените Американски Щати, гърчава кончина за империята на злото русия!
2
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Абе опитвате се да направите видеа като на CNN ама вземете си намете човек който реално го разбира защото това на нищо не мяза.
1
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Бат' Юнкер, а няма ли заплаха от Турция? Ами от ислямските нашественици?
Като гледам на къв хал е бат' Нато, кой ще ни отърва?