Сбъднатата мечта да рискуваш живота си: Професия пожарникар

27-годишният Олег Гълъбов за трудностите и удовлетворението
13

2289 гледания   |  Още видео
Пожарникарят Олег Гълъбов сбъдва детската си мечта да спасява животи. В един момент обаче разбира ясно, че понякога е за сметка на неговия собствен. Как се оцелява след като топола падне върху теб? 

Повече за човешкия дух и воля - гледайте във видеото на Bulgaria ON AIR.


13
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
да се знае преди 1 година
че пожарникар можеш да станеш с 15 дневен курс, а лекар ,учител, юрист и инжинер с 18 години здраво учене.Това е България, държава на елементарното мислене.
11
1
 
2
 
! Отговори
Мишо преди 1 година
Момчето е младо, красиво и има ДУХ, УМ и СЪРЦЕ, за разлика от повечето драскачи по- долу! Аман от "мъжкари" по форумите, които в реалността са пълни шушумиги. Внимавайте само да не си подпалите сламениците с някой фас докато се наливате до несвяст, че на ей такива като него ще чакате да ви гасят страхливите пияни задници!
10
1
 
2
 
! Отговори
художника преди 1 година
Истинска случка: Веднъж в компанията ни имаше едно пожарникарче и един тарикат реши да го избъзика, че видиш ли разликата м-у пожарникаря и мечката е била, че мечката спяла 6месеца в годината, а пожарникаря цяла година. На което оня му вика : А знаеш ли я другата разлика? Ако мечка срещне жена ти в гората, ще я изяде, а ако пожарникар срещне жена ти в в гората, ще я на.бе! Хахахахаххаа....Направо умряхме от смях, а оня се изниза, като пPъDн@ из гащи.
9
1
 
0
 
! Отговори
Пострадала преди 1 година
Пожарна ?!?! Не, не и не! Първо, ще изчезне всичко, което не е здраво заковано за пода! В Русе, на хотел Дунав запушиха някакви скари. Пораженията, които нанесе пожарната не могат да се нанесат от ядрена бомба. Откраднаха мокетите даже!
8
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да си пожарникар, това звучи гордо! Този занаят е толкова престижен и перспективен, че един ден, ей тъй, без дори да се усетиш, пламтящите петолъчки могат да ти поверят и държава да "спасяваш".
7
2
 
2
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 1 година
До 6! И твоята също ,гащник-суджукар. Кво правиш на компа ,маркучар? Нали си на смяна , тренирай!Айде ,смяната свърши пий една бира че си се запотил...
6
5
 
4
 
! Отговори
1 преди 1 година
До 1

А тоя дето ми е сложил минус, не му пожелавам да му се запали къщичката барабар с кампютърчиту.
5
5
 
6
 
! Отговори
1 преди 1 година
Браво на момчето, това е единствената професия на която се възхищавам. А на тия дето се правят на много велики, да пробват да влезнат в пожар и да "размахват маркуча". Боко Тъпото е идеален за пожарникар, проблема е че логично не става за нищо друго. Пожарникарите били глупави, били прости, били незнам си какви, ами то трябва да си точно такъв за да си вършиш добре работата. IT-тата не стават, докато измислят алгоритъма и тя сградата паднала...
4
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само като се сетя че и Суджука е пожарникар...Че Гоце и Доган го направиха и генерал и...ми се повръща. По света това е една уважавана професия.При нас е място за безделници и неудачници.Два пъти в годината размахват маркуча , и то след като пожара е унищожил всичко.Издръжката на пожарната е 15 пъти по-скъпа от спасеното ,т. е. безсмислена работа. При ведомствените пожарни е друго ,но...
3
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колко пожарникаря са необходими, за да сменят електрическа крушка в българската пожарна? Трима - един да завърти новата крушка и двама да носят пожарникарска стълба пред парламента в знак на протест срещу високата сметка за тока.
2
8
 
4
 
! Отговори
Nxe преди 1 година
Bravo, prilicha na Recep Erdogan, geroy na nasheto vreme!
1
8
 
8
 
! Отговори
Браво! преди 1 година
Браво!
Истински герой и верен последовател на нашия пре-мъдър лидер генерал Борисов!
Браво!