Сбъднатата мечта да рискуваш живота си: Професия пожарникар

27-годишният Олег Гълъбов за трудностите и удовлетворението
14 сеп 2017 14:24,
13

Пожарникарят Олег Гълъбов сбъдва детската си мечта да спасява животи. В един момент обаче разбира ясно, че понякога е за сметка на неговия собствен. Как се оцелява след като топола падне върху теб? 

Повече за човешкия дух и воля - гледайте във видеото на Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
да се знае преди 6 години
че пожарникар можеш да станеш с 15 дневен курс, а лекар ,учител, юрист и инжинер с 18 години здраво учене.Това е България, държава на елементарното мислене.
9
1
 
2
 
! Отговори
Мишо преди 6 години
Момчето е младо, красиво и има ДУХ, УМ и СЪРЦЕ, за разлика от повечето драскачи по- долу! Аман от "мъжкари" по форумите, които в реалността са пълни шушумиги. Внимавайте само да не си подпалите сламениците с някой фас докато се наливате до несвяст, че на ей такива като него ще чакате да ви гасят страхливите пияни ***!
8
1
 
2
 
! Отговори
художника преди 6 години
Истинска случка: Веднъж в компанията ни имаше едно пожарникарче и един тарикат реши да го избъзика, че видиш ли разликата м-у пожарникаря и мечката е била, че мечката спяла 6месеца в годината, а пожарникаря цяла година. На което оня му вика : А знаеш ли я другата разлика? Ако мечка срещне жена ти в гората, ще я изяде, а ако пожарникар срещне жена ти в в гората, ще я на.бе! Хахахахаххаа....Направо умряхме от смях, а оня се изниза, като пPъDн@ из ***.
7
1
 
0
 
! Отговори
Пострадала преди 6 години
Пожарна ?!?! Не, не и не! Първо, ще изчезне всичко, което не е здраво заковано за пода! В Русе, на хотел Дунав запушиха някакви скари. Пораженията, които нанесе пожарната не могат да се нанесат от ядрена бомба. Откраднаха мокетите даже!
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да си пожарникар, това звучи гордо! Този занаят е толкова престижен и перспективен, че един ден, ей тъй, без дори да се усетиш, пламтящите петолъчки могат да ти поверят и държава да "спасяваш".
5
5
 
4
 
! Отговори
1 преди 6 години
До 1А тоя дето ми е сложил минус, не му пожелавам да му се запали къщичката барабар с кампютърчиту.
4
5
 
6
 
! Отговори
1 преди 6 години
Браво на момчето, това е единствената професия на която се възхищавам. А на тия дето се правят на много велики, да пробват да влезнат в пожар и да "размахват маркуча". Боко *** е идеален за пожарникар, проблема е че логично не става за нищо друго. Пожарникарите били глупави, били прости, били незнам си какви, ами то трябва да си точно такъв за да си вършиш добре работата. IT-тата не стават, докато измислят алгоритъма и тя сградата паднала...
3
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко пожарникаря са необходими, за да сменят електрическа крушка в българската пожарна? Трима - един да завърти новата крушка и двама да носят пожарникарска стълба пред парламента в знак на протест срещу високата сметка за тока.
2
8
 
4
 
! Отговори
Nxe преди 6 години
Bravo, prilicha na Recep Erdogan, geroy na nasheto vreme!
1
8
 
8
 
! Отговори
Браво! преди 6 години
Браво!Истински герой и верен последовател на нашия пре-мъдър лидер генерал Борисов!Браво!