Пак оперират Митьо Очите, той обаче вече тренира

Интервенцията вероятно ще бъде направена отново в Турция
16 сеп 2017 08:27, Красимир Ангелов
78
Пак оперират Митьо Очите, той обаче вече тренира
Снимка: Булфото, архив

Несебърският бос Димитър Желязков – Митьо Очите, който бе ранен при престрелка в Слънчев бряг миналото лято, ще се подложи на нова операция. Интервенцията вероятно ще бъде направена отново в Турция, съобщава "24 часа".

Вероятно операцията ще бъде до края на септември, но няма да е свързана с пострадалия от куршумите уретер.

Самият Желязков вече е значително по-добре и дори тренира във фитнеса 3 пъти седмично, за да възстанови предишната си форма.

"Не съм напълно възстановен, но тренирам три пъти седмично, като се старая да не се натоварвам прекалено много", посочи пред изданието самия Желязков.

Сред любимите му занимания това лято били разходките с яхти из Несебърския залив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
29
 
! Отговори
НАГЛОСТ преди 6 години
Този КРЕ..Тен няма ли кой да му оперира мозъка. Би му подхождал някой от ***.Поне като освободи света от присъствието си ще става за някой музей.
37
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЦиникМоже да приложат закона, но ги е страх.Все пак имат семейства и близки роднини.
36
1
 
45
 
! Отговори
123 преди 6 години
Така като го гледам и като знам за какво е обвиняван, най-добре ще се излекува в А.у.швитц! Заедно с лекарите, които го изкараха болен и адвоката, който го защитава!
35
33
 
5
 
! Отговори
Брави$$имо преди 6 години
Бате Митьо, ти си Мъж !
34
2
 
31
 
! Отговори
123 преди 6 години
Леле мале, горкият болен и немощен човечец. Да се чудиш толкова тежко болен как е могъл да участва в организирана престъпна група и да извърши всичките престъпления, за които го обвиняват? Подкупни лекари, които го изкарахте болен по документи, вас и него ГОСПОД ще ви съди!!!
33
1
 
34
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Нашенското "селебрити" пак го изкопаха....Чакам скоро да го поканят я в къщата...я в биг Брадър....я в някой друг подобен формат!Цялата ни велика полиция не можа да намери доказателства , че този реп тил е наркобос...не можаха да го попитат откъде му са парите...и не можаха да приложат закона...разхождал се с яхта из несебърския залив....като истински бос на наркокартел....ако конкуренцията не го доубие....държавата ще ни радва с неговия "напредък" още дълги години!
32
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баси държавата в която в четен сайт се информираме за здравето на човек, доказан наркобос!!! Колко години трови младите на Слънчака, как завладя целия комплекс и администрацията, как подчини полицията и община Бургас? С пари пи каналите до всеки и резултата се видя, стрелба за парко място, обяснено от Суджук паша. И искаме Шенген, ЕС да ни отвори вратите. Хората искат икономика, сигурност и никаква корупция. Тупат Суджука по оядения г//з и до тук.И мафията отдавна си управлява заедно със Суджука
31
4
 
32
 
! Отговори
Суджукбей преди 6 години
Аз много уважавам господин Желязков, следващите избори ще го направя кмет на Несебър
30
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много сте се загрижили за един престъпник! Това явно е новината на деня!
29
1
 
17
 
! Отговори
Браво Бойко!! преди 6 години
Живо ме интересува, психолози подсигурени ли са за г-н Желязков? Ако не са, лично г-н Марковски ще се заеме Очите да заведе дела за криминална дискриминация едновременно в Хага и Стразбург!
28
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко майки е разплакал този красавец, правейки децата им зависими от дрогата Му. И продължава, това вече е ясно. Има ли кой да го спре? Има но като им плаща добре, защо да го спират.
27
3
 
59
 
! Отговори
Отвратена преди 6 години
Вместо да лежи в затвора поне 25 години за кощунственото античовешки престъпления които е извършвал много години подред и Бог знае колко деца е погубил с дрога и разпространението й, този криминален елемент се радва на VIP репутация, а пресата дори ни уведомява най-помпозно и фестивно по колко пъти на седмица ходи на Спа процедури и фитнес?!?!?! Господи, до къде я докара таз наш'та България?! Къде са гените на Левски, Бенковски, Каблешков и Ботев?
26
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Митю ще е новия премиер на България.Достоен замесник на Суджука.
25
3
 
36
 
! Отговори
спонсор на МВР преди 6 години
Пак оперират Митьо Очите, той обаче вече тренира за "бизнеса" с дроги и с жени
24
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Акциите на оня каналджия далаверата симеонов, бяха изцяло насочени към тези които думнаха мими с очичките. Не могат да преживеят че има хора, които се опълчиха на суджука сикаджия и седемдесет хилядата банда рушветчии продаващи наркотици
23
2
 
30
 
! Отговори
Трубадур преди 6 години
Защо превръщате в новина този бандитСигурен съм,че в същото време хирург е спасил живот, че се е случило нещо хубаво. Но не! Бандитите и силиконките са по-интересни. Ех,ако пък има и един тер.акт.Вие не сте журналисти, а хроникьори на злото!
22
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Я да каже Тиквата по-добре защо налива в инфраструктурни проекти които ще започнат тази година или в началото на другата няколко милиарда лева във Варна. Нали нямаше да си мръднел пръста докато ТИM е на власт във Варна?Май нещо евреите(господари на ТИM) започнаха да му дърпат ухото.
21
0
 
24
 
! Отговори
we преди 6 години
Най-добре ще се лекува в болницата към затвора!
20
0
 
22
 
! Отговори
Курти преди 6 години
Сега ми кажете, че МВР (смотаните, ***, неграмотни, слабохарактерни) Не е Организирана Престъпна Група.
19
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По времето на социалисма се правеха далавери и какво ли не ,но се криеше, да не стига до народа.Сега го прават с цел да дразнат да ни е гадно , защото знаятче народа не ги обича.