ДПС пак с призив: Вън националистите от властта!

От партията осъдиха вандалския акт в еврейското гробище
85
ДПС пак с призив: Вън националистите от властта!
Снимка: архив, БулФото

ДПС отново призова да се осъди участието на националистите в управлението на страната. Повод този път движението взе от разрушаването на надгробни плочи в еврейското гробище в София. За инцидента бе съобщено на 15 септември. 

ДПС нарече станалото вандалски акт на омраза, който не е изолиран случай. 

"За пореден път алармираме за липсата на нормалност в държавата. Призоваваме всички национално отговорни партии да преосмислят своето отношение към участието на националисти в управлението на страната и категорично да го осъдят и се разграничат", каза лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ. 

Той беше категоричен, че България не може да изнася такъв деструктивен модел в Европа и в Европейския съюз. 

В същото време лидерът на ДПС посочи като положителен и градивен българския етнически модел. 

"В основата на този модел стои идеята за единна нация от всички граждани на държавата, мир, толерантност, стабилност и сигурност", обясни Карадайъ. 

Той упрекна управляващите, че не са осъдили оскверняването на еврейското гробище и плизова всички партии да излязат с обща позиция срещу вандалския акт. 

"Трябва да помним и знаем как обществото разчита участието на националистите във властта - носители на разединението и омразата, на противопоставянето, на агресията", каза още лидерът на ДПС. 

Той разкритикува и опитите участието на националистите в управлението на страната да се обяснява като нещо нормално и не опасно.


85
Още по темата: ДПСМустафа Карадайъ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ДАНС; Ако наистина ДАНС си вършеше работата в тази държава ,такива като тебе нямаше да можете да пишете такива коментари и да насаждате етническа омраза и неприязън(което е подсъдимо).Надявам се, когато ДАНС решат да действат да не е станало твърде късно и по улиците на градовете и селата ни да не се чуват откосите на Калашников.Искренно се надявам, защото българската злоба,ненавист,мързел,омраза и непристойност нямат граници.Не можем, като турци вечно да търпим.Дърпаме браздата и всеки по с
71
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Възмутен; Не си чел, върни се в коментарите по-назад и ще видиш кои са "етническите партий". Те са ГЕРБ,БСП,Обидинени патриоти,Воля защото в редиците си нямат нито един турчин, арменец, евреин, влах...Всички българи.Ако ти искаш, както беше по времето на пъдаря от Правец да ме представляваш ти и в парламента да влязат няколко кукли под твой контрол.НЯМА КАК ДА СТАНЕ!!Аз подкрепям изцяло твоето становище в парламента да няма "етнически" партий. Тогав в парламента остава единственно ДПС.
70
0
 
1
 
! Отговори
-.- преди 1 година
С всеки изминал ден се убеждавам , че българина е до такава степен деградирал , че не може да приеме чуждо мнение ...
69
0
 
1
 
! Отговори
MAD преди 1 година
До ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААА

миТхат паша се пише миДхат паша

ха ха ха инче мно знаеш зад-ник такъв ха ха ха
68
2
 
1
 
! Отговори
Възмутен преди 1 година
ВЪН ЕТНИЧЕСКАТА ПАРТИЯ ОТ ПАРЛАМЕНТА и да се забрани!!! Ето бива наглост и нахалство, но чак пък толкова?!
67
1
 
2
 
! Отговори
Митхат паша преди 1 година
До ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААА

тъй е, али, твоята прапрабаба, знам, прапрадядо ти еничаря я краде от Мароко, а другите три - от Алжир
66
3
 
8
 
! Отговори
вокил преди 1 година
завинаги ДПС извън властта, ДПС не милее за България.
65
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААА

А ти къде мислиш,османците са отвеждали робите от Европа?В Анадола или са ги продавали.Да не говорим,че Караманската държава в Азия е била съставена от българи.
64
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
дочакахме турчин да милее за българия.само чака...още предатели..национални
63
4
 
11
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААА преди 1 година
СТИГА С ТОЗИ МИТХАТ ПАША :)))
АЗ НА ПРА-БАБА СИ И ПРА-ДЯДО СИ ЛИ ДА ВЯРВАМ, НА АРХИВИТЕ ЛИ ДА ВЯРВАМ,
НА ПРОФЕСОРИТЕ И АРХЕОЛОЗИТЕ ЛИ ДА ВЯРВАМ, НА СОБСТВЕНИТЕ СИ ОЧИ ЛИ ДА ВЯРВАМ - КАТО ОТИДОХ В КОНЯ СЕ ИЗУМИХ - АРХИТЕКТУРАТА НА СТАРИТЕ КЪЩИ, ЕЗИКА, ТРАДИЦИИТЕ, КУЛТУРАТА, БИТА , СТАРИТЕ НОСИИ - БЯХА АБСОЛЮТНО ИДЕНТИЧНИ НА ТЕЗИ В КЪРДЖАЛИ :)))
НА НЯКАКВИ СЛУХОВЕ НА НЯКАКЪВ МИТХАТ ПАША ЛИ ДА ВЯРВАМ , НА СОБСТВЕНИТЕ СИ ОЧИ ЛИ ДА ВЯРВАМ, А ГЕНЕТИЧНИТЕ ЧЕРТИ :))))
ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААААААА
62
16
 
9
 
! Отговори
Госттт преди 1 година
Благодарение на Движение за Права и Свободи се случваха хубави работи в България. Влизанетони в Европейския Съюз , НАТО ! Вие които коментирате глупости сега управляващите какво са направили освен да затвoрят за няколко часа бар OXYGEN ...
61
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААА
И когато е живял Мидхад паша,България е заемала повече от две трети(2/3) от територията на Балканите,макар и да е била разпокъсана на царства и феодални владения или са били васали.А населението на почти целия Балкан е било българско,а дори и извън него.
60
6
 
15
 
! Отговори
българина до хахаха преди 1 година
А турция е толкова еднородна че за това 30 процента са кюрди и още 30 други... Турци под половината, но бог си знае работата.... Турция ше пати до края си
59
4
 
9
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААА преди 1 година
ВСИЧКО Е ЗАПИСАНО В ТОНОВЕТЕ ОСМАНСКИ АРХИВИ :)))
АКО СЕ РАЗРОВИШ ПИШЕ КОЙ В КОЕ СЕЛО ОТ КЪДЕ Е ДОШЪЛ,
АТАТЮРК Е НАРЕДИЛ ДА СЕ ЗАКЛЮЧАТ АРХИВИТЕ, ЕРДОГАН НАРЕДИ - ОСМАНСКИТЕ АРХИВИ ДА СЕ ОТКЛЮЧАТ И ДА СЕ КАЧАТ В ИНТЕРНЕТ :)))
58
16
 
11
 
! Отговори
tz92 преди 1 година
Искаме да живеем в европейска България! Националистите вън от властта!!!
57
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААА
Стига с това насаждане на омраза между българи и потурчени българи или турци!Какво печелите от тази омраза,какво? Ти си прочети по-добре историята,кърджалиите са били смес от разбойници и еничери,които са извършвали грабежи и кланета,турци там почти няма,турския аскер води жестока битка с тях,а в битката,заедно с дошлия турски аскер участва и местното българско население.Два реда история и документи не сте прочели,а пишете наизуст! Прочети и разказа Индже на Йовков!
56
14
 
9
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААА преди 1 година
КОЛЕЛОТО СЕ ВЪРТИ :)))
КАКТО КАЗА ЕРДОГАН " ИМАШЕ ЕДНА 90 ГОДИШНА ПАУЗА, НО СЕГА ПАК ПРОДЪЛЖАВАМЕ НАПРЕД ",
А АКО СИ МИСЛИШ , ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е ЕДНОРОДНА :))) АКО СЕ РАЗРОВИШ, ЩЕ УСТАНОВИШ, ЧЕ БЪЛГАРИТЕ СА СБОР ОТ МНОГО ПО МАЛКИ НАРОДИ , ДА СРВНИШ СОФИЙСКИТЕ ШОПИ И ПЛОВДИВСКИТЕ ТРАКИ, ИЛИ ВЛАСИТЕ НА СЕВЕР, АКО СЕ РАЗРОВИШ, ТРУДНО ЩЕ ОТКРИЕШ 10 ЕДНАКВИ СЕЛА :))))
55
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мръсни *** ,ВЪН вие от властта ,нямате право на мнение
54
8
 
14
 
! Отговори
ДАНС преди 1 година
Кой ви създаде и кой ви научи по изборите да режете глави на прасете и да ги хвърляте в джамиите си :) и да пишете послание по стените от името на Волен и прочие :) И то в населени места без нито един българин и християнин . :) вие сте мешан народ , никога няма да сте като нас и си го знаете . И тази ви слабост е използвана за да ви манипулират .
53
10
 
15
 
! Отговори
ОСТАВКА преди 1 година
ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА на мутренско- фашисткото управление на бай Суджук и тримата опитомени крадци. Това управление с всекидневното насаждане на етническа злоба, омраза, расизъм е вредно за националната сигурност на майка БЪЛГАРИЯ.... ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА и фашистките лидери на съд и доживотен затвор