Свекърва налага снаха си пред внучето, социалните проверяват

Кадри от тормоза в Банкя се появиха в социалните мрежи
Обновена: 23 сеп 2017 15:44 | 23 сеп 2017 14:27, Красимир Ангелов
62

Свекърва бие и обижда младата си снаха пред погледа на 2-годишното си внуче. Драмата се разиграва в жилището на семейството в Банкя.

Побоят е заснет и разпространен във Facebook. Социалните се намесиха, а от полицията викнаха семейството да даде обяснения за скандала.

2-годишната Дарина плаче при поредния скандал между 20-годишната Габриела и свекърва ѝ Галина Димчевска. Баща ѝ Чавдар - син на едната и съпруг на другата жена, само наблюдава свадата. Твърди, че го е направил нарочно, за да направи клипа, който се появи в интернет.

Социалните ще изпратят екип за консултация в семейството, а Габриела и Чавдар имат 30 дни, за да се изнесат, иначе ще им вземат детето заради неблагоприятната среда, в която расте.

Вижте всички гледни точки в репортажа на Ива Григорова и телевизия Bulgaria On Air
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Свекървата много добре знае, че трябва да бие сина си, но се опитва да олекоти отговорността му като изплаши снахата и я подгони да се маха. Много правилно решение на социалните.
41
3
 
11
 
! Отговори
самозабравили са се преди 6 години
Каквито сме спрямо ближните си, такъв ще бъде и Бог спрямо нас. Свети Йоан Златоуст
40
1
 
25
 
! Отговори
/./ преди 6 години
Социалните проверяват? Че какво общо имат социалните? Прокуратурата трябва да провери и да се самосезира срещу свекървата за агресия и срещу тоя дето снимал. Той е по голяма путкa и от жена си. Бият му жената, той снима. Ебaти бoклука....
39
7
 
3
 
! Отговори
Свекурвата преди 6 години
До Анонимен"Докарайте ми свекървата да се разберем по мъжки. С един удар ще я оставя без зъби в безсъзнание. После ще е кротка като агънце."Искаш ли? Сериозен ли си? Б0Клк. Само да не те оставя аз тебе без зъби.
38
2
 
17
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
Искаха да се гледат по телевизията и да станат известни, станаха. Айде, стига ни занимавахте с битовизми.
37
4
 
28
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Днес хората намират вън от семейството онова, което преди намираха само там, затова са много ербап. Тази свекърва в други времена щеше да знае, че снаха й ще се грижи за нея на стари години, а снахата щеше да очаква помощ за децата. Звучи егоистично, но семейството е система от взаимни ангажименти. Когато ги прехвърляме на институции, ние си разбиваме семействата, освен, че получаваме много ниско качество на живот, най-вече децата, които се нуждаят от това да усещат сигурност в един сплотен дом.
36
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нещо не разбирам за какво се борят и за какво се излагат публично?Явно е, че не могат да живеят заедно. Някой трябва да се изнесе и толкова. Какъв е този цирк?Иначе всички са за бой. Жената заради това, че търпи подобно нещо, мъжа защото го позволява и бабата.
35
1
 
7
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Семейството ще е по-добро, когато носи отговорности, иначе закърнява. Като тръгнем от детето - раждаме го, бутаме го на бабите, после на яслите, на МОН и не разбираме кога се е отчуждило, докато си гледаме нашата си работа. Така подобно съпругът и съпругата преследват своите кариери, вероятно и родителите им. Когато имаш с някой споделена отговорност, ще се караш, но пак ще се сдобриш, за да мелиш брашно заедно. Ако държавата иска здрави семейства за децата, няма да дублира функциите им.
34
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докарайте ми свекървата да се разберем по мъжки. С един удар ще я оставя без зъби в безсъзнание. После ще е кротка като агънце.
33
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До относно инцестаНай-голямото доказателство,че инцеста се практикува си ти.
32
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жената знае нещо, а именно: че синът й не желае да живее с "нея" и се бори като орлица. Която от двете надделее той ще остане при нея.
31
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И свекървата става, може да удави съсела от вуле!
30
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бият се за Суджук Паша, само такива кокошки са му фенки.
29
19
 
9
 
! Отговори
все още ерген преди 6 години
До АнонименНещастна жена.Няма кой да я люби и и си го изкарва на жената.Сина и защо не я постави на мястото си?Така се разрушава брак от свекърва! ....................... Когато се оженя ,ако майка ми прави така на жена ми , първото нещо което ще си помисля е ,че мама е сексуално незадоволена и си изкарва яда на жена ми ! Ще й предложа секс ,хуманен инцест ! Вярвам ,че така мама ще уважава повече както мене така и жена ми ! Няма нищо лошо в хуманния инцест , в много страни се практикува !
28
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нещастна жена.Няма кой да я люби и и си го изкарва на жената.Сина и защо не я постави на мястото си? Така се разрушава брак от свекърва!
27
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А сина знае ли майка му как я мшато,докато той работи денонощно? Защото ако знае и не е направил нищо ,тази жена какво прави въобще с него и в тяхното семейство.Нормално е ако нещо намират кусури на жена му той да я защити.
26
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Срещу свекървата трябва да бъде повдигнато съдебно обвинение за хулиганство,от пострадалата,която е майка на дете,което също е потърпевш,както обясни специалистката във видеото.
25
1
 
7
 
! Отговори
От 23 до 25 преди 6 години
Заради такива като теб ми идва да хвана Терминал 2. Толкова си кух, че не можеш да хванеш иронията с която написах коментара. Иронизирам всички слабоумни като теб, които не можете да прозрете как ви пускат по тънката лайсна. Навиват ви пружините, за да се занимавате с глупости, а в това време ви оправят отзад.
24
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Или,куфарите и на терминал 2.И заради такива,като 23.
23
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Грозно,младите трябва да си намерят работа и да живеят отделно.