Динко 2 се появи и заяви: Не ща да ловя мигранти, а да ги убивам!

"Ако са заплаха за обществото, няма да ми трепне окото"
26 сеп 2017 17:30,
187
Динко 2 се появи и заяви: Не ща да ловя мигранти, а да ги убивам!
Марио Ангелов. Снимка: Facebook

"Готов съм да убивам бежанци. Ако са заплаха за обществото, няма да ми трепне окото", обяви пред "България днес" 21-годишният плевенчанин Марио Ангелов, известен вече в социалните мрежи като Динко 2.

"Мразя бежанците по безброй причини. Основното е, че се представят за бежанци, за да получат някакви облаги, а всъщност те са терористи. Ако обичаха родините си, нямаше да бягат от тях и въпреки войните щяха да се бият и да отстояват народността си", обяснява поведението си Марио, а впоследствие разкрива, че има и лична причина.

"Сирийци убиха баща ми. Бил съм малък, когато се е случило в края на 90-те години, и знам малко. Той служеше в българската пехота и е бил застрелян по време на служба. Аз съм кръстен на него. Търся отмъщение заради баща ми. Искам по този начин да дам покой на себе си и на баща ми. Все пак е защитавал България, а никой не помни тези хора".

Марио признава, че все още не е залавял бежанци, но много хора му казват, че е като Динко и го сравняват с делата му. Бил хващал досега само цигани, за "да им даде урок".

"Къде беше тоя Марио, когато аз, Динко Вълев, събирах мъже за границата? Къде беше той, когато трябваше да пресечем потока с нарушители?"– така Динко Вълев от Ямбол посрещна новината, че вече има съперник, нов ловец на мигранти.

"Давам му 500 лева и ще му построя колиба на границата. Да стои там, че поне да е в безопасност", заяде се с последователя си ямболията.

"Това момче Марио няма визия. Никой няма да го вземе на сериозно. Не знам къде е тръгнал, но се възползва от името ми и някои органи трябва да си свършат работата, защото той зове към омраза. За това да се убива", настоя Динко.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
11
 
24
 
! Отговори
kireza преди 6 години
МОМЧЕТО Е АБСОЛЮТНО ПРАВО,ТОВА НЕ СА БЕЖАНЦИ А УБИЙЦИ.....ДЕЦАТА НЕ СА ТЕХНИ,КАТО СТИГНАТ ГЕРМАНИЯ,ГИ ЗАХВЪРЛЯТ.....НЕ ГЛЕДАЙТЕ МЛАДОСТТА....ВСИЧКИ ДА БЯХТЕ КАТО НЕГО....ЕХ БЪЛГАРИЮ....
116
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До бай хТо пък казармата възпитава точно интелектуалци.
115
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прокуратурата да се самосезира - тоя може да го приберат поне по 3 обвинения преди наистина да гръмне някого.
114
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоз като го гледам,ако му ударя два шамара ще се нашорка в гащите.Шльоко.Егати "убиеца".
113
11
 
13
 
! Отговори
ЕТНИЧЕСКИ ТУРЧИН преди 6 години
ТОЗИ КОКОШКАР ПЪК ОТ КЪДЕ СЕ ПОЯВИ
112
5
 
21
 
! Отговори
Бивш граничар преди 6 години
Охраната на границата е сериозно занимание и такива шан.тоци,дето смятат,че това е някаква забава нямат място там!Дори през комунизма си имаше строг регламент кога и какво трябва да се прави,вкл. употреба на оръжие.Сега се сещам,че тогава на заставата ни беше дошъл някакъв и*диот от Кюстендил,бивш катаджия(!) произведен мл.лейтенант,който си беше наумил,че границата е едва ли не Дивия запад и се стреля за удоволствие.Едвам го озаптихме...Явно от.ка.чалките са някаква постоянна величина.
111
4
 
13
 
! Отговори
Хм преди 6 години
След като правителството не си върши работата-нормално е да виждаме такива пр.ос.тотии!Ами вижте Унгария-на границата обучени доброволци,с униформи и в рамките на закона!Мигрантите просто не трябва да бъдат допускани на българска територия и толкова!Убиването също има своето място,но само при определени регламентирани условия-примерно,когато мигрантите са въоръжени и агресивни.
110
12
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В БГ.останаха само перковци.Нормалните и способни хора одавна напуснаха територията ни.
109
2
 
7
 
! Отговори
TAMARA IVANVNA преди 6 години
OI KAKOI MALADEC NO ESLI BUDET STRELIAT NAVERNA POLETIT VAV KOSMASE KAK RAKETA NA KIM OT SEVERNAIA KOREA>>TOLKIA EVO KYBINKI TAM ILI MARATONKI VIE NAITITE NA ZEMLIU
108
9
 
14
 
! Отговори
ааа преди 6 години
мишок, скрий се някъде, престани да излагаш държавата ни, че като те гледам какъв си гащник, престанете с байганьовщината...че тази играчка дето държиш така ще ти я вкарат в ***, че мани че като гледам е от китайски магазин...
107
5
 
9
 
! Отговори
aaa преди 6 години
До анонименатентатите са осъществени от техните граждани т.е. британски граждани от марокански произход, вече трето поколение,това няма нищо общо с бежанците...чети малко образовай се остави ги тези *** сайтове погледни на нещата от другата страна помисли си....
106
8
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
вероятно забравяте 5те атентата в Лондон,заради тези наречени "бежанци"
105
10
 
13
 
! Отговори
dzfg преди 6 години
Тоя е толкова страшен, че ако го видя-от страх ще му набия пушкалото в ГЗа!! И той сам ще се опусне в широките панталонки!!
104
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До : Участието на България се свеждаше до оръжие ,боеприпаси ,лекарства ,цигари ,амфетамини за ИДИЛ . Гарантирано от ГЕРП
103
6
 
11
 
! Отговори
: преди 6 години
Хм ... кога сме били във война в Сирия бе, кога съм го изпуснал това ...
102
9
 
8
 
! Отговори
ANYS SHEPTI преди 6 години
IUNAK E TOZI PICH>>>DANO NE NATISNE SPUSAKO CHE SAMO UNIFORMATA MY KE OSTANE
101
8
 
11
 
! Отговори
luckyman преди 6 години
Не се хващайте на тия хибридки! Явно на соро соидите яко им се пече, щом до такива статии и прийоми опряха!
100
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Селянджъритее изперкаха на макс
99
15
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
евала на това момче,много малко хора останаха като него да пазят нашата държава от населници и терористи!
98
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По ммое лично мнение психолозите трябва да построят градове болници за болни мозъци .Проблема е че няма задължителна казарма в таз територия ,а там такива бързо ги лекуват .На 21 години пубертети тръгнали да убиват .Първо трябва да ги промваме дали могат да раждат !