Динко 2 се появи и заяви: Не ща да ловя мигранти, а да ги убивам!

"Ако са заплаха за обществото, няма да ми трепне окото"
26 сеп 2017 17:30,
187
Динко 2 се появи и заяви: Не ща да ловя мигранти, а да ги убивам!
Марио Ангелов. Снимка: Facebook

"Готов съм да убивам бежанци. Ако са заплаха за обществото, няма да ми трепне окото", обяви пред "България днес" 21-годишният плевенчанин Марио Ангелов, известен вече в социалните мрежи като Динко 2.

"Мразя бежанците по безброй причини. Основното е, че се представят за бежанци, за да получат някакви облаги, а всъщност те са терористи. Ако обичаха родините си, нямаше да бягат от тях и въпреки войните щяха да се бият и да отстояват народността си", обяснява поведението си Марио, а впоследствие разкрива, че има и лична причина.

"Сирийци убиха баща ми. Бил съм малък, когато се е случило в края на 90-те години, и знам малко. Той служеше в българската пехота и е бил застрелян по време на служба. Аз съм кръстен на него. Търся отмъщение заради баща ми. Искам по този начин да дам покой на себе си и на баща ми. Все пак е защитавал България, а никой не помни тези хора".

Марио признава, че все още не е залавял бежанци, но много хора му казват, че е като Динко и го сравняват с делата му. Бил хващал досега само цигани, за "да им даде урок".

"Къде беше тоя Марио, когато аз, Динко Вълев, събирах мъже за границата? Къде беше той, когато трябваше да пресечем потока с нарушители?"– така Динко Вълев от Ямбол посрещна новината, че вече има съперник, нов ловец на мигранти.

"Давам му 500 лева и ще му построя колиба на границата. Да стои там, че поне да е в безопасност", заяде се с последователя си ямболията.

"Това момче Марио няма визия. Никой няма да го вземе на сериозно. Не знам къде е тръгнал, но се възползва от името ми и някои органи трябва да си свършат работата, защото той зове към омраза. За това да се убива", настоя Динко.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
9
 
19
 
! Отговори
/./ преди 6 години
Сирийци убили баща му и той несретника хърбав с вид на клошар търсел възмездие и щял да убива. Ми да отиде в Сирия да ги убива, там е война и може да си ги гърми спокойно. Хайде да го видим.Ама не му стиска на пикльoто, само се прави на велик тука и чака някой да му обърне внимание. И егaти снимката, взел детска пушка, снимал се с камуфлажи 3 размера по големи и вече голям биткаджия. Пикльo, ето това е тоя. Ако му излезе група насреща, от бежанци, ще напълни размера на гащите до краен предел.
76
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега изведнъж се оказа колко много всички обичат бежанците..Дори и супер Динко ги заобича.Не бежанци а магьосници.Като се има в предвид ,че 90% от бежанците приличатна доста тъмнокожи клошари е показателно народът какви хора го омайват.Не народ а хомоселсуалисти.
75
0
 
18
 
! Отговори
Бау преди 6 години
Е той е 21 годишен пикльо какво очаквате? Динко ме кефи как се почувства застрашен да не му отнемат славата :) Плашещо прости хора има ей ...
74
8
 
19
 
! Отговори
Киро шарнира преди 6 години
Още при първата среща с бежанци ще се върне в Плевен и вече няма да е Марио а ще му казват Мариана!
73
5
 
14
 
! Отговори
д-р.Делиев преди 6 години
Такива що не ги лекувате,тоя 100% трепе животни за удоволствие.Просто болест....
72
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Държавата където такива *** и разни чалга повлекaни са звездите на народа и техен пример за подражание... Балканска трагедия. Само като отидеш в фейсбука на тоя Динковец и прочетеш коментарите ти става ясно какви неграмотни човечета са им фенове. Жалка картинка. Тези ли ще спасяват държавата? И от какво? И как?
71
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 79И такива като тия Динковци ще ни спасят така ли? Май на акъл сте колкото тях.
70
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много, много заспали хора и се хилят като п..ки . Нямало терористи . юЧетете бре т..нари 50 000 джихадисти са влезли през границите като бежанци . Чакат само удобния момент на такива хилещи се да им резнат гърлото .Ама вие си се хилете овце заспали
69
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредния анимационен герой... я динко 1 2 3 4 и 5 да се хващат под ръка и да върят на майната си.
68
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абей *** пишещ по долу . Нима 3 милиона българи живеещи на запад са газили границите без паспорти . Отишли са със самолет или кола, автобус със документи Тези които влизат през границата са наистина терористи главо т..па
67
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това не динко 2 , това е Супер Марио .Давай Мари -утепай ги ги терористите
66
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те така се праат новини Браво на журмалятаВижте му добре пушката на тоя!Абе да земат да ви осъдат за гавра над душевноболни
65
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Динко ще размаже кофата на Супер Марио!
64
9
 
15
 
! Отговори
Ха ха ха преди 6 години
Аз също не искам мигранти тук, но това нещо на снимката е абсурдът в целия си блясък! Този "левент" е от първата реколта "видими резултати" от ГЕРБ! Защо обаче ми се струва, че който и да опали дори един по- сериозен шамар на това недоносче, ще се размирише горкото отзад много яко? То като гледам има нужда с нещо да напълни гащите, че камуфлажа му виси като дреха напростор!
63
2
 
21
 
! Отговори
избирател преди 6 години
Прекалено корав си бе чичовото за тая роля!!!
62
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Феновете на Динкича продължавата да чупят тъпoмeра.
61
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това някаква шега ли е.Скрийте това подобие на човек.Вижда се че има и психически отклонения.
60
7
 
15
 
! Отговори
до 62 преди 6 години
Един хилав и комплексиран фукльо се хвали ,че е готов да убива......1. Този лигльо дали е виждал смърт причинена от куршум---мозъка лети, кръв шурти---много есмел--да се запише в мисия...да, ама не!
59
7
 
17
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯТА преди 6 години
ДОСЕГА БИЛ ХВАЩАЛ САМО *** И ТО ЗА ДА ИМ ДАДЕ УРОК !И БЪДЕТЕ СИГУРНИ ,ЧЕ *** СА БИЛИ МАЛОЛЕТНИ И ПО-ХИЛАВИ И МЪР.ШАВИ ОТ НЕГО , ПОДБИРАЛ Е ТАКИВА ,КОИТО НЯМА ДА МОГАТ ДА МУ СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯТ ,ТОЕСТ Е ПРАВИЛ СЕЛЕКЦИЯ СПОРЕД ВЪЗМОЖНОСТИТЕ СИ !
58
10
 
15
 
! Отговори
до 57 и 54 преди 6 години
Ница над 70 убити...жени, деца , Берлин - 13 на пихтияАнис Амри - бежанец с 14 паспорта!Ница - мароканец с френски паспорт!Скоро в Европа и България ще се разхождат много такива с нови паспорти!Бивши и настоящи бежанци....Та пак питам - с коя част от това което е казал не сте съгласни?