Късметът споходил Сузанита. По цяла нощ не спи, пише текстове!

Майката и бащата на нашумялата певица не изпитват огорчение
28 сеп 2017 18:47,
37

"Станахме като цветарки вече" - така певецът Орхан Мурад шеговито коментира разрасналото се обществено недоволство след появата на дебютния клип на дъщеря му Сузанита.

Небезизвестният вече среден пръст във видеото, провокативната визия и дръзкият текст на "Луцифер и Буда" разпалиха дебати около изявата на 14-годишното момиче.

Още по темата

"Не изпитвам огорчение, по-скоро съжаление за ниското ниво на усещане на хората, на хейтърите, които търсят под вола теле. Не можаха да разграничат ролята в клипа от истинската същност на Сузанита. Не можаха да вникнат в текста на песента, който е много позитивен, с много по-голямо, ясно послание", коментира пред Bulgaria ON AIR Орхан Мурад.

За внезапно сполетялата слава на дъщеря му Мурад коментира, че всъщност тя е изкарала голям късмет: "Бих казал, че тя е най-известният тийнейджър в България в момента. Докато аз се борех дълги години да се изуча. Чак на 28 години, по щастливо стечение на обстоятелствата, станах известен".

Майката на Сузанита Шени Мурад пък сподели, че не изпитва съмнения, че дъщеря ѝ не дава добър пример, дори напротив: "Тя дава страхотен пример, че трябва всеки да се бори да осъществи мечтите си. Никой да не се предава, никой да не си губи времето в излишни коментари по цял ден във Facebook, защото това дете работи - тя по цяла нощ не спи, за да пише текстове".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
3
 
2
 
! Отговори
Орхан мурад-на пазар преди 6 години
Ходих на пазара всичко много скъпо братко (x2)продавачка млада гледаше ме сладко, сладко (x2)дрехи, гуми, джанти, зеленчуци, скара, бира (x2)а пък тя е супер с поглед само ме фиксира.Припев:Влажни, бляскави очи, едри, хубави гърди,дай на батко да ги мачка до зори докът заспиии.Приближих се бавно и попитах за цената (x2),а пък тя ме пита на лука или в тревата (x2).Ех пазар голям, всичко много скъпо братко (x2),може да е скъпо ама беше много сладко. (x2).Припев: (х2)Влажни, бляскави очи, едри, хубави гърдидай на батко да ги мачка до зори докът заспиии.
26
2
 
11
 
! Отговори
Ганчо преди 6 години
Децата донесли златни медали от олимпиади по математика, физика, химия и др. не могат да дават пример като девойката. Те завалиите само учат докато девойката пише доста "интересни" текстове които вашите глави не могат да възприемат. Да баща и и майка и могат да се радват - "нашето гардже е най-хубаво и най-умно". Но да уточняват че това е в областта на чалгата и някаква речитативна песен. Обикновено това се рецитира от певци които нямат гласови показатели.
25
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз прочетохКметът е споходил Сузанитаи тъкмо да кажа: "Ами честито!"видях, че заглавието е друго
24
2
 
10
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 6 години
"Не можаха да вникнат в текста на песента, който е много позитивен, с много по-голямо, ясно послание"Мдам, направо като излязъл под шекспирово перо е текстът. И същевременно с дълбочината на Ницше, затова трудно вникваме в него:Обладана ли ти се струвам?Да от Луцифер и Буда!Леле откачам - толко ми е яко!Баса ви кърти, знам и мене майко,ама нали знай живота -хайко, хайко.
23
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Търсят под вола теле , ама в тоя случай то си е точно там! Какво ниско ниво на усещане, какви 5 лв? Музиката е с ниско качество, затова предизвика такива усещания ! Защо за на баща и песните не се говори и пише с такова неодобрение?
22
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Смех! Тая е пълен потрес!
21
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сузанита по цяла нощ не спи, пише текстове... Естествено, чукча не читатель, чукча писатель!
20
2
 
18
 
! Отговори
Само хейтитье, вье! преди 6 години
Минах набързо през това интервю без дори да пускам звука. Извинете, но не бих си спрял "Дюран Дюран" заради изпълненията (с натъртване на изпълнения) на едно чалгарче, само с годинка по-възрастно от колито ми.
19
3
 
9
 
! Отговори
Детско п...о преди 6 години
Сузито как се кълчи около тоя младеж, все едно е пилон.
18
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До там доживяхме - 14 годишни да ми казват, че съм имал "ниско ниво на усещане".А аз изобщо съжалявам, че съм й научил името. Това са 30 секунди, които никой няма да ми върне. А можеше за същото време да науча нещо далеч по-полезно. Например каква е киселенноста на изпражненията на бледоморавата костенурка, обитаваща архипелага Галпагос...
17
19
 
4
 
! Отговори
Жалки хейтъри преди 6 години
Реално погледнато, като не харесваш нещо - не го консумираш, обръщаш внимание и т.н. А тук хейтърите само чакат да излезе нещо и да си оплътняват времето...Да не говориме, че им е малко плюенето да го кажат един път и почват да пишат от различни профили..... Като седите и плюете из сайтовете, да не мислите че на някой му пука,а?
16
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Уважавам Орхан Мурад, но ако този човек можеше да гледа клипа щеше да се срамува, малката е просто едно дете което трябва да си гледа училището, даже не и отива да се прави на прос*итутка
15
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
хахахахаха баааа тва летище и челото..
14
8
 
6
 
! Отговори
Теди преди 6 години
Моят диоптър е -5 и съм полусляпа. Аз знам какво е да си слепец, искаш ли Бог да те накаже за думите ти ***- Орхан Мурад е сляп знаеш ли изобщо на какво се подиграваш????
13
7
 
8
 
! Отговори
Проф. Ирониев преди 6 години
Завиждайте вие, а момичето може и нобелова награда за литература да получи.
12
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цитирам текста, който е родила главицата й безмозъчна:"Седнах да **ра в тоалетната клетка, а отзад се чу гласът на кака Виолетка,бум - тряс, последва мощен пърдеШ, сякаж от оръжие гърмеЖ!
11
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имайки в предвид каква тоалетна поезия пишеше бездарния й баща, не ми се мисли каква словесна п0мия ще й роди голямото, но кухо за сметка на това челО! :D
10
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бай Орхан още ли не е в панделата за експлоатиране на дъщеря си и склоняване на същата към педофилски изцепки? Егати държавата!
9
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сузанита безспорно е едно падение без гласови дарби и единствено наслагвана в медиите заради баща си.Също така Орхан Мурад ,рязко си срина имиджа с глупостите които говори и защитава свързани със този провал Сузанита.Вярно ,че му е дъщеря ,ама дай да отричаме очевидното ?!
8
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ба късмета,друки неща я спохождат нощно време,и нищо чудно скоро да видим резултата.