Теодора – сестрата на Димитър Цонев, отровена с хапове!

Все още не е ясно дали е инцидент или опит за самоубийство
29 сеп 2017 12:07,
103
Теодора – сестрата на Димитър Цонев, отровена с хапове!
Снимка: "24 часа"

Теодора Цонева - дъщерята на Коста Цонев и Анахид Тачева и сестра на Димитър Цонев, е в реанимацията на "Пирогов" след отравяне с лекарства, съобщиха близките ѝ пред в. "24 часа".

12-годишният ѝ син Дейвид засега е в полицията, а социалните му търсят временно приемно семейство, тъй като е малолетен и в България няма никакъв друг кръвен роднина, който да го прибере.

Малкото останали близки на Теодора у нас не знаят дали тя е изпила умишлено голямо количество от предписаните ѝ хапчета или по невнимание е съчетала лекарството с алкохол, което е довело до натравянето ѝ. Лекарите също избягват да дефинират дали това е опит за самоубийство.

Доскоро Теодора Цонева (50-ина годишна) живееше в Италия със сина си. През юли изкарва ваканцията си тук, където гостува на майка си Анахид Тачева и е с двете си деца - Мария и Дейвид.

В топлите летни дни, разхождайки се из софийските улици, Теодора среща стара ученическа любов. Искрата отново припламва помежду им и жената решава, че иска да се прибере в родината си при мъжа, когото обича.

Връща се в Италия само, за да напусне работа - дотогава е била в българското посолство в Рим, но само на хонорар, не на щатна позиция. Освобождава и апартамента си там.

Прибира се окончателно в София на 25 август и започва да си търси работа. Месец по-късно, след 4 интервюта за работа, не е наета никъде. Тъй като в Рим пеела джаз в музикални клубове, мислила, че и тук може да се занимава с това. Дори имала намерение да потърси Хилда Казасян за съвет или помощ.

Няма пари за наема на квартирата си, плаща го природената ѝ сестра Анахид, която живее в САЩ. При нея в чужбина е и майка им Анахид Тачева, която години наред в края на лятото заминава при дъщеря си.

Познати на Теодора очаквали, че тя ще живее в апартамента на майка си в "Лозенец". Още преди години красивата тв говорителка продава апартамента си, който е близо до БНТ, и купува нов в "Лозенец".

С пари за храна и дрехи на Теодора и сина ѝ помага и Мариана Цонева - съпругата на Димитър Цонев.

Същевременно малкият Дейвид, който е записан в 5-и клас, отказва да тръгне на училище на 15 септември, тъй като не знае и дума български и се страхува. Стои си вкъщи.

А любовта на живота ѝ се оказва поредната нещастна среща за Теодора - женен е и с две деца. Тя вероятно е знаела това, но не е разбрала по-важното - че той няма да се раздели със семейството си заради нея.

С другите двама мъже, които са бащи на нейните две деца, жената отдавна се е разминала. Всички тези неволи се стоварват на главата на Теодора, която изпада в депресия, спира да се храни и да говори. Стига до психиатър, който ѝ предписва лекарства.

В неделя вечерта, 24 септември, тя пие хапчетата си и ляга да спи, но в понеделник сутринта синът ѝ не може да я събуди. Звъни на нейна приятелка от мобилния телефон на майка си. Не я познава, просто намира последния номер, на който Теодора се е обаждала. Жената идва и заедно с един съсед викат Бърза помощ.

Когато линейката пристига, медицинският екип се обажда и на полицията, тъй като разбира, че в апартамента остава само̀ малолетното момче. Такава е процедурата. Същата тази процедура определя, че детето трябва да остане два дни в полицията, през което време служителите се свързват със социалните служби. Ето така се стига до издирването на приемно семейство за момчето.

През всички тези дни природената ѝ сестра Анахид заедно със снахата Мариана говорят по телефона с "Пирогов", лекари, полицаи, Агенцията за закрила на детето.

Последната информация, която близките имат за Теодора, е, че тя все още е в реанимацията, но организмът ѝ постепенно се пречиства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
0
 
0
 
! Отговори
Ели Уорд преди 6 години
На чужд гръб, и сто тояги са малко.
79
1
 
4
 
! Отговори
Истински случай преди 6 години
Полякиня попада сред индианци. Вождът я взема за жена. В резултат не само децата й от него, но и цялото индианско племе научават полски език. Тя се връща заедно със сина си в Полша малко преди ll световна война и остават там. Синът й става известен полски писател.
78
1
 
16
 
! Отговори
Мнение преди 6 години
Май Митко Цонев беше най свестният от фамилията. Бог да го прости.
77
9
 
6
 
! Отговори
клюкарка преди 6 години
Красивата говорителка(Ани Цонева) не блести с кой знае какъв акъл, така че дъщеря и по това се е метнала на майка си. Но стига с клюките!
76
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Анахид Тачева не е ли баба И на това дете.
75
3
 
17
 
! Отговори
Някой преди 6 години
Най-жалкото е, че българските майки не учат децата си на български език, когато са в чужбина. Човек никога не знае какво ще му се случи. Да пожелаем на Теодора да се оправи, а роднините, които не са малко! да се погрижат за детето!
74
2
 
3
 
! Отговори
Бизнеспарко преди 6 години
Нз какво,що, *** при нас ВИНАГИ търсят с италиански език, е верно, натопорчено е, *** ще.взима минимум 1.5 нето лева без бонуси..
73
5
 
15
 
! Отговори
БАЙ МИЛЕ преди 6 години
НЕ Е ТРЯБВАЛО ДА СЕ ВРЪЩА В БЪЛГАРИЯ ЗА ПОСТОЯННО......МНОГО НЕОБМИСЛЕНА ПОСТЪПКА....ДАНО ПО-СКОРО СЕ ОПРАВИ ЖЕНАТА....69830
72
5
 
1
 
! Отговори
ХО-ХО преди 6 години
Пикай повече, да има за всички!
71
4
 
1
 
! Отговори
ХО-ХО преди 6 години
Пикай повече, да има за всички!
70
10
 
30
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
Една типична евроатлантическа история ...Един разбит живот вследствие на преследването на евроатлантическата мечта ...Живот на Запад, кабарета, джаз-маз .. и една камара деца-нещастници от различни мъже ...Накрая мечтата завършва или със свръхдоза и морга, или с шепа хапчета и "Пирогов" ...Да ви пикая на евроатлантизма и фалшивите ценности !Онзи "бедният" и скромен живот при социализма беше 1 000 пъти по-смислен и по-стойностен. Факт !
69
0
 
34
 
! Отговори
Иван Станимиров преди 6 години
Как да нямат живи роднини в България!? На брата на Коста Цонев, Васил Цонев, дъщерята - журналистката Ирина Цонева си е абсолютно ок! Как да няма при кого на отиде момченцето!?
68
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ШибиРибиSad but True
67
3
 
27
 
! Отговори
Пепи преди 6 години
Наистина е жалко, че български родители не позволяват на децата си да научат родният им език.
66
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всъщото време неграмотни малцинства живеят във ведомствени апартаменти с колкото е възможно кредити, на лизинг каквото може да се вземе естествено не се изплаща нищо, от комисия по дескриминация ли е по интеграция по някой лев, от социялните по някои лев, ток, вода парно на аванта, естествено кой плаща здравни осигуровки никой в спешните кабинети на аванта, каквото си наберат си е за тях, а и по селата и градовете има възрастни хора що да не ги пооберат, ако пък гиизмамят да им вземат апартамент
65
8
 
5
 
! Отговори
Така е преди 6 години
До риторично 56 Жена на 50 ама мерака си остава , като при даскала любител на циг..ки дупета.
64
3
 
25
 
! Отговори
Пенсионер преди 6 години
Най ме впечатли, че детето не знае и дума български.Защо ли ?
63
0
 
12
 
! Отговори
Селяни преди 6 години
За хапове се говори в кръчмата, иначе им думат хапчета.
62
4
 
10
 
! Отговори
СатаНАТО преди 6 години
Не знам колко закъсал трябва да си, за да ти припламне от подобна особа. В едни по-добри времена кофата, парцала и камшика господаря и щяха да и излекуват сичката депресия.
61
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да се върне заради някакъв мъж е прекалено лековато, инфантилно за жена на 50 години.-----Да родиш две деца от различни мъже и да нямаш баща за ни едно от тях не е ли инфантилно? Проста к-чка, която се е фиксирала върху оплитане на мъже, явно е възпитана с идеята, че е свръхчаровна и неустоима.