Теодора – сестрата на Димитър Цонев, отровена с хапове!

Все още не е ясно дали е инцидент или опит за самоубийство
29 сеп 2017 12:07,
103
Теодора – сестрата на Димитър Цонев, отровена с хапове!
Снимка: "24 часа"

Теодора Цонева - дъщерята на Коста Цонев и Анахид Тачева и сестра на Димитър Цонев, е в реанимацията на "Пирогов" след отравяне с лекарства, съобщиха близките ѝ пред в. "24 часа".

12-годишният ѝ син Дейвид засега е в полицията, а социалните му търсят временно приемно семейство, тъй като е малолетен и в България няма никакъв друг кръвен роднина, който да го прибере.

Малкото останали близки на Теодора у нас не знаят дали тя е изпила умишлено голямо количество от предписаните ѝ хапчета или по невнимание е съчетала лекарството с алкохол, което е довело до натравянето ѝ. Лекарите също избягват да дефинират дали това е опит за самоубийство.

Доскоро Теодора Цонева (50-ина годишна) живееше в Италия със сина си. През юли изкарва ваканцията си тук, където гостува на майка си Анахид Тачева и е с двете си деца - Мария и Дейвид.

В топлите летни дни, разхождайки се из софийските улици, Теодора среща стара ученическа любов. Искрата отново припламва помежду им и жената решава, че иска да се прибере в родината си при мъжа, когото обича.

Връща се в Италия само, за да напусне работа - дотогава е била в българското посолство в Рим, но само на хонорар, не на щатна позиция. Освобождава и апартамента си там.

Прибира се окончателно в София на 25 август и започва да си търси работа. Месец по-късно, след 4 интервюта за работа, не е наета никъде. Тъй като в Рим пеела джаз в музикални клубове, мислила, че и тук може да се занимава с това. Дори имала намерение да потърси Хилда Казасян за съвет или помощ.

Няма пари за наема на квартирата си, плаща го природената ѝ сестра Анахид, която живее в САЩ. При нея в чужбина е и майка им Анахид Тачева, която години наред в края на лятото заминава при дъщеря си.

Познати на Теодора очаквали, че тя ще живее в апартамента на майка си в "Лозенец". Още преди години красивата тв говорителка продава апартамента си, който е близо до БНТ, и купува нов в "Лозенец".

С пари за храна и дрехи на Теодора и сина ѝ помага и Мариана Цонева - съпругата на Димитър Цонев.

Същевременно малкият Дейвид, който е записан в 5-и клас, отказва да тръгне на училище на 15 септември, тъй като не знае и дума български и се страхува. Стои си вкъщи.

А любовта на живота ѝ се оказва поредната нещастна среща за Теодора - женен е и с две деца. Тя вероятно е знаела това, но не е разбрала по-важното - че той няма да се раздели със семейството си заради нея.

С другите двама мъже, които са бащи на нейните две деца, жената отдавна се е разминала. Всички тези неволи се стоварват на главата на Теодора, която изпада в депресия, спира да се храни и да говори. Стига до психиатър, който ѝ предписва лекарства.

В неделя вечерта, 24 септември, тя пие хапчетата си и ляга да спи, но в понеделник сутринта синът ѝ не може да я събуди. Звъни на нейна приятелка от мобилния телефон на майка си. Не я познава, просто намира последния номер, на който Теодора се е обаждала. Жената идва и заедно с един съсед викат Бърза помощ.

Когато линейката пристига, медицинският екип се обажда и на полицията, тъй като разбира, че в апартамента остава само̀ малолетното момче. Такава е процедурата. Същата тази процедура определя, че детето трябва да остане два дни в полицията, през което време служителите се свързват със социалните служби. Ето така се стига до издирването на приемно семейство за момчето.

През всички тези дни природената ѝ сестра Анахид заедно със снахата Мариана говорят по телефона с "Пирогов", лекари, полицаи, Агенцията за закрила на детето.

Последната информация, която близките имат за Теодора, е, че тя все още е в реанимацията, но организмът ѝ постепенно се пречиства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
5
 
42
 
! Отговори
Ангел преди 6 години
Личи си че не е в час жената.
19
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонименмного е тежка бг-системата, например принц Джордж, едва го закарват сутрин на училище. нашите деца се справят навсякъде в чужбина, защото са любознателни, с желание да учат, насърчавани от родителите си, включително и съответния език за отрицателно време усвояват
18
7
 
88
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Извинете, ама... всяко от децата й от различни мъже, после пък среща ученическата си любов и хуква след него... Пак се извинявам!
17
0
 
113
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Безобразна статия с неясни изречения, изводи, недомлъвки и страшно неграмотно написана! Според част от статията детето в България нямало никакъв друг кръвен роднина, който да го прибере. След което започва изброяване на една дълга объркана верига от кръвни роднини в България замесени в историята!
16
0
 
12
 
! Отговори
БеГе Мамата преди 6 години
Тр мама кажи дали това е драма!!!
15
10
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Горкото дете. Как допуснаха да не знае дума на български, как тръгва така, разликата в образователните системи и отношението е огромно. Едно дете учило в България, лесно се адаптира в чужбина, но обратното е много трудно, не само заради езика, но и заради спецификите на нашето образование, една негативна среда, с остарели модели на работа и много излишен материал. Познавам такива деца, тъжни, нещастни, ходещи насила на училище.
14
10
 
40
 
! Отговори
д-р Хаус преди 6 години
Честно казано даже само от снимката може да се направи обосновано предположение за наличие на някакво умствено заболяване
13
3
 
57
 
! Отговори
traf преди 6 години
е така живеят някои хора- кеф ти рим , кеф ти посолства , кеф ти джаз....кето ти в софия, кеф ти в сащ...е да ама в един момент губиш връзката с риал лайф...ама те милинери от комунизма, са тая бедстваща//айде стига глупости..с имоти в бояна, апартементи ж лозенец и центъра...дано се оправи жената и да се вземе в ръце.
12
5
 
49
 
! Отговори
онбашията преди 6 години
тая не е от най-умните, взема важни решения със сливата, детето и не знае български, абе не е едно и две
11
3
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
за два дни баба му не можа ли да долети от Щатите, можеха поне стотина думички на български да го научат, че да се намери приемно семейство не да спи в полицията, или приятелката, с която си говорили по телефона на арменски, на италиански ли - да вземе детето, докато баба му го прибере, и бащата като не иска да се грижи за сина си - италианското посолство да намери временно други роднини с надеждата, че майката ще оцелее
10
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Думи немам.
9
2
 
110
 
! Отговори
jazzman преди 6 години
Жалко за жената, тя си е мислила че и тук може да се препитава с джаз ама йок, тук не е Рим, тука си требе чалга, цoмби, дype и джyки за да си актуален. Дано се оправи!
8
58
 
11
 
! Отговори
Турчин преди 6 години
Как е, хубаво ли е да си силна и независима жена? Завиждайте селянки дето нищо повече не сте постигнали от това да перете чорапите на мъжете си и да им раждате деца!
7
11
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НА ТИЯ МНОГО ИМ СЕ СЪБРА В КРАТЪК ПЕРИОД ОТ ВРЕМЕ И БРАТА И СЕСТРАТА!!!---------А ИНАЧЕ ТАКИВА КАТО БУДА ОЧИТЕ ЧЕРЕПА СИ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СИ ЖИВУРКАТ И ПОСЛЕ ИМАЛО СПРАВЕДЛИВОСТ!!!
6
9
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Въх, по тая история филм може да направите.Иначе колко такива има - търсят принца на белия кон и все попадат на разни пишман мачовци, а нормалните мъже подминават с презрение, докато живота им се изнизва. Докато накрая се видят в огледалото като стара мома и ... нататък - прочетете настоящата новина.
5
4
 
63
 
! Отговори
хубава работа преди 6 години
Защо посланикът Райков не я е назначил на щат? Безпаричието е голям проблем.Горкото дете.Как да няма роднини-жената и децата на Цонев.А булката на Цонев ,дето му взе къщата?Дано се оправи жената и да си гледа детето.
4
7
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом е известна, ще я спасят в Пирогов.
3
1
 
77
 
! Отговори
ds преди 6 години
Е как няма кръвен роднина!!!!!!!!!?
2
2
 
42
 
! Отговори
... преди 6 години
О, неграмотност... що е то "хапове", бе злета!
1
33
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НА КОГО МУ ПУКА????????????????????