Въргала: Единственият успешен бизнес у нас е на съдия-изпълнителя!

От времето на социализма нищо не се е променило, смята актьорът
29 сеп 2017 14:15, Анисия Иванова
47

Страната ни има спешна нужда от закони. Проблемът е в тях и в тяхното спазване. Единствената промяна от времето на социалистическа България до днес е, че заменихме думите "другарю" и "другарке" с "господине" и "госпожо", посочи в студиото на "България сутрин" актьорът Владислав Карамфилов, известен като Въргала.

"Сблъсък на интереси има там, където има много пари. Уж е налице някакъв вид капитализъм в държавата. По никакъв начин обаче не се стимулира родното производство и частния бизнес. Дори по Конституция има противоречие, тъй като в нея се смята, че частното и държавното са равнопоставени, вместо да бъдат конкуренти. Единственият бизнес, който пък в момента е успешен в България, е този на съдия-изпълнителите", каза Влади Въргала.

По думите му в България личната инициатива е наказана, ако не е партийно поръчение. Пред Bulgaria ON AIR той коментира още опитите на Слави Трифонов да влезе в политиката.

"Кастингът за политици, който шоуменът оповести, че ще проведе, беше най-слабата му точка. Доста неща, които направи до момента, събудиха у мен възхищение, изрече много истини, въдвори на дневен ред съществени за българина теми и проблеми, но е невъзможно да се промени каквото и да било чрез един конкурс", категоричен бе Въргала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има лесно - ЧСИ трябва да имат максимален хонорар, и да не работят на проценти. Все пак, държавата им регулира дейността. Ама забравих, България е страната, в която и 2000% годишна лихва да има ...
21
8
 
3
 
! Отговори
Деян преди 6 години
Ако според Карамфилов, да "стимулира държавата частният бизнес" означава, да се опрощават заеми, значи е чат от онези "другарю", "другарке", които цитира. А ЧСИтата станаха богати заради андрешковците, които се опитват да излязат тарикати.
20
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За политицитеНие знаем тяхната програма,това е голяма *** яма,не се срамуват че ще оцапат,денонощно лапат ли лапат
19
2
 
18
 
! Отговори
анон преди 6 години
Въргалче, ти като ги взимаше тия заеми не знаеше ли, че ще трябва да ги връщаш?
18
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
''По никакъв начин обаче не се стимулира родното производство и частния бизнес'' Е кво ? да ти стимулирам стимулантите ?
17
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Демократ 5ДемокраДе, като го казваш вярваш ли си или и ти си от управляващите сега?
16
0
 
11
 
! Отговори
ктб преди 6 години
До Анонимен 12А ако властта фалира банката,няма нужда от чси.И нищо не се връща,освен някакъв гарантиран минимум.
15
7
 
34
 
! Отговори
Сократис преди 6 години
Няма значение какво е казал този човек, няма значение какво ще кажете вие и няма значение какво казвам аз...С годините, Те наложиха най-непродуктивния метод-метода на говоренето.Всички от по-възрастните дават за пример, как в миналото държавата просперираше, но тогава ги нямаше тези нескончаеми говорилни и раздаване на акъли от всеки за всичко...Говореха и решаваха тези, на които това им беше работата а останалите работеха и изпълняваха а сега, говоренето за някои се превърна в професия...
14
2
 
32
 
! Отговори
да бе преди 6 години
До АнонименАйде бе,баките не се минават.Теглиш 10 лв-50 стинки такса.Взимаш 20 бона заем,връщаш 50.Питай Цв.Бориславова и Хампърцумяу.
13
35
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отчаяни бръщолевения на провалило се пянде.Тука винаги се гледа само лошото. На който му липсва СОЦ-а - купувам му билетче до Русия, да си припомни добрите стари времена.
12
3
 
21
 
! Отговори
Днес преди 6 години
Доста отчаяност има в тази Държава. Радвате се на емиграцията докато я има
11
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има и успешни бизнеси на борбени натури, които сдуханият балкански *** никога няма да отчете, просто щото като някой друг е успял, а той се проваля, задължително трябва да завижда и да плюе, вместо да се погледне и да осъзне, че моооже би проблемът си е само и единствено е него.
10
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако бизнеса на съдия-изпълнителя не е успешен ,тогава задълженията на този и онзи към банката ще ги плащат вложителите на съответната банка.
9
0
 
18
 
! Отговори
фдг преди 6 години
Върги е добър в констатацията,но в решаването на проблеми не толкова.Но на тази възраст всеки дава акъл.
8
18
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тлнар.Въргала,Слачо Трифонов и други на тях подобни имат огромна заслуга за изпростяването на населението.
7
8
 
8
 
! Отговори
asd преди 6 години
Тоя май почва да влиза в ролята на кривата ракета
6
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
мисля, че и проституцията цъфти, под всякакви форми .
5
37
 
10
 
! Отговори
Демократ преди 6 години
Прав е Влади, нищо не се е променило, и по времето на социализма пенсионерите ровеха в кофите за огризки от храна а наркомафията свободно продаваше наркотици в училищата, но комунистите криеха това от народа защото тогава нямаше демокрация и свобода на словото.
4
0
 
16
 
! Отговори
AZ22 преди 6 години
На тая територия се въдят предимно ***.
3
13
 
25
 
! Отговори
Киро Кюмюря преди 6 години
владо, изкърка ли пак кинтите?!...