За блудството в училище: Родителите искат лев от директора

Ромите искат да докажат, че не правят всичко това за пари
29 сеп 2017 20:30,
78
За блудството в училище: Родителите искат лев от директора
Кадър: "Нова телевизия"

Символично обезщетение от 1 лев иска ромското семейство от училищния директор Христо Радев по обвинението за блудство с дъщеря им.

Това обявиха самите родители, за да докажат, че не парите са мотивът да се изправят срещу шефа на школото в село Ново Паничарево.

Прокуратурата вчера повдигна обвинение за блудство спрямо 58-годишния мъж. Тезата на обвинението е, че училищният директор е целувал и галел дупето на 14-годишната Радостина Христова в кабинета си.

Още по темата

Според разследването блудството е станало на 25 септември, когато Радев повикал ученичката в кабинета си.

Момичето направило не видео, а два аудиозаписа, на които се чувало как моли директора да не го целува и да не се държи с него като с жена, стана ясно в Бургаския районен съд вчера. След делото Радев бе пуснат под "домашен арест".

Късно снощи семействата, които го обвиняват в блудство, решиха да организират протест в училището.

Днес бащата на пострадалото момиче Христо Христов обяви, че директорът му предложил пари. Твърди и че след това му се извинил и казал, че само я целунал по бузата.

Бащата обясни пред Нова тв, че има запис на тези думи, който е предаден в полицията.

Майката на момичето разказа, че дъщеря й още миналата година се оплаквала от директора, но самите те не й повярвали.

От кметството продължават да са категорични, че досега не са имали подобни сигнали срещу директора Христо Радев.

Пасторът на евангелската църква в селото обаче заяви, че има информация, че похожденията на директора са поне от 10 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
1
 
! Отговори
Helleborus до 49 преди 6 години
Няма висша култура, която е нежизнеспособна и може да бъде изместена. Това се случва само и единствено когато "културните" стоят на стари лаври, а се държат като некултурните. И тогава наказанието им е да бъдат погълнати от тях. За да поревнуват и да се върнат към истинския закон, който е животворен. Все едно баща ти е работил и ти си свикнал да да имаш всичко, обаче ти вече не си като него. Мечтаеш за пълните хамбари, но не вършиш същата работа, от нашата култура какво е останало?
44
6
 
3
 
! Отговори
Тото преди 6 години
Ако ромката се окаже бременна, пак ли директора ще набедят. Гледам време и е вече, след година ще бъде стара мома. Нищо чудно образцовото семейство да е решило да събере малко зестра.
43
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До HelleborusИма по-висши и по-нисши граждани във всяко общество. В момента, по=нисшите, се готвят да изместят старите висши ..
42
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТО БЕШЕ ЯСНО, ЧЕ Е ЗА ПАРИ!!ЦЕЛ ЛЕВ!!! ОТКЪДЕ НА КЪДЕ :D
41
5
 
8
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Какво става сега, мъжете ще се солидаризираме с мъжете, жените с жените, ци,аните с ци,аните, а невинните жертви? Кой ще се солидаризира с жертвите на престъпленията, ако всеки се солидаризира с извършителите? Тук няма ци,анин, бял, предразсъдъците си ги оставете поне в този случай. Факт е, че е пълно с *** в този е,нос, но е и факт, че ***,офилите с костюми се увеличават. Трябва ли да прикриваме уважаваните високопоставени извратеняци, за да натрием носа на етноса?
40
2
 
9
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
По същата логика, 43, ако имаш дъщеря, нормално ли ще се чувстваш, директорът да я разсъблича? Аз казах, че няма да вземам страна, докато не кажат какво има на записите. Е, казаха, чувало се как момичето моли тоя *** да не го третира като жена, а като ученичка. Тук говорим за принципи, дали човек изобщо ще ги има и ще бъде принципен против злоупотребите или ще оправдава хора, които му изглеждат същите като него! Защото точно това ти е идеята, можеше да сме наши хора. Ами не злоупотребявайте!
39
3
 
1
 
! Отговори
плацебо преди 6 години
До HelleborusБе ти можеш ли да мислиш?
38
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе хора вие мъже ли сте, ако сте жени, нямате ли съпруг, нямате ли братя, бащи, нямате ли синове. Как ще се почувствате, ако някои като тази ви набеди, вас или близките ви? Това е очевАдна инсценировка подкрепена от лъжесвидетели. Ако вас ви осъдят, а сте невинни?
37
10
 
8
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Съчувствате на изобличения директор, защото се идентифицирате с него. Но не смятам, че коментиращите сте като него. Че работите на престижен пост в обществото, с деца, които са ви поверени да се грижите за тях и изведнъж се озовавате с невръстни момичета на коленете, на работното си място. Тази мръсотия граничи с болестно състояние и е с изключителна обществена опасност, не говорим за обичайното леко поведение. Сещам се какви щяха да са коментарите, ако извършителят беше ром, но тук не е важно.
36
8
 
6
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
До колкото разбирам, момичето се е оплаквало от дълго време, родителите не са имали доказателства. След това някой й е дал идеята за записите. А и всеки психолог ще ви каже, че е малко вероятно един оформен зрял човек да посегне изведнъж на малолетна. Тия хора почти винаги имат злоупотреби с години и случайността и страховете на жертвите им са им помагали да избегнат правосъдието. Това е класически случай на неконтролирана педофилия и сексуален тормоз. И със сигурност е нужно свирепо наказание.
35
3
 
20
 
! Отговори
,,,,,,,,,,,, преди 6 години
Тия луди ли са, и сляп няма да пипне това буре, поне от това дето показаха на екрана трябва да се мразиш много за да посегнеш на този звяр , тя на 14 години е над 100кг представям си нататък какво ще стане .
34
6
 
48
 
! Отговори
това е преди 6 години
Виновен ли е,невинен ли е директора,не знам!Но много добре знам,че на цигa,нин вяра нямам!
33
2
 
16
 
! Отговори
Внимателно преди 6 години
Много да се внимава подобни набеждавания се правят от имотната мафия.Крадат имоти нагло през агенцият а по геодезия.. Дръзнали да се жалват се набеждават нагло ..включват се на постоянно следене през лични документи и телефони ..глобяват се зверски от терористи от КАТ ..Много са отровени ,обесени,убити .Крадците на имоти гордо обевяват че са вързали МВР и прокуратурата яко".А СА ги наказали А СА ГИ ПОВЛЕКЛИ"
32
4
 
5
 
! Отговори
до Георги преди 6 години
Очевидно *** е човек,който хъхри.Хъхренето са звуци издавани от някой органи,обикновено при астма или проблеми с белите дробове,бронхити и т.н.Не знам точно какво има предвид БПФ но това е значението.
31
5
 
9
 
! Отговори
Георги. преди 6 години
Някой ми е написал едно минусче, за което нямам нищо против, но ми е интересно за какво. Разказах една случка и толкова. Ако този с минусчето е тази дето и го вкарвах, се извинявам.
30
2
 
18
 
! Отговори
манго преди 6 години
До Анонимен 23 Ти къде виждаш българи за интегриране. Тези дето си имат за министър председател един доказан хубавец, за българи ли ги броиш? Погледни произхода на депутати и министри и ще разбереш, че българи няма. Имат български паспорти, но с книжовния език са скарани. Оставили са държавата на самотек, щото били толерантни и демократи. Въпроса е към кого? Псувайки изчезваме. И при цялата тази какофония все още се намират оптимисти. Колчо го обесиха и сега няма кой да каже- динини сиктимини.
29
6
 
16
 
! Отговори
Георги преди 6 години
До БПФ Какво означава ***, бе пич. Вземам химикал, за да си го запиша. Ай ограмоти ме малко, че само аз останах неграмотен в тази държава. И при мен се е случвало нещо подабно. Влиза в стаята ми една хубавица и поиска секс. Отказах и като се развика - " недей да ми го вкарваш, недей". Добре , че със шефката бяхме близки и ми повярва, и ми се размина. С директора не знам как е, но в този шум има нещо гнило.
28
7
 
6
 
! Отговори
Георги преди 6 години
До БПФ Какво означава ***, бе пич. Вземам химикал, за да си го запиша. Ай ограмоти ме малко, че само аз останах неграмотен в тази държава. И при мен се е случвало нещо подабно. Влиза в стаята ми една хубавица и поиска секс. Отказах и като се развика - " недей да ми го вкарваш, недей". Добре , че със шефката бяхме близки и ми повярва, и ми се размина. С директора не знам как е, но в този шум има нещо гнило.
27
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бе то е лесно така... Бай Мангауу каза, че му били давали десетки милиони, ама той не щял. И къде е тоя мистичен запис? Ако не е бил направен по надлежен законен ред - той е незаконен. И противоконституционен. Затова пише по разни търговски и други обекти "води се видеонаблюдение" - защото никой не може да бъде сниман, записван без негово знание. Това са законите. Кой крив, кой прав - не е наша работа. Да погледаме цирк!
26
4
 
27
 
! Отговори
Паисий преди 6 години
Ясна е работата,аудио запис...само че събран не по реда на закона и естествено фалшив, циг. се правят на геволи,*** накрая пак ще изядат дървото.Осъден за 1 лв. или милион все тая = значи си признат за виновен,пък после ходи доказвай че немаш сестра...