Печална статистика: Годишно 15 000 души с инфаркт

Половината от населението е с висок холестерол, алармира кардиолог
Обновена: 30 сеп 2017 07:53 | 30 сеп 2017 07:51, Петя Славова
32

Около 15 000 българи получават инфаркт,а около половината от населението у нас има висок холестерол. Това каза председателят на дружеството на кардиолозите проф. Арман Постаджиян.

По думите му около една трета от хората у нас имат високо кръвно.

Солта и газираното са на най-големите врагове на сърцето,посочи Постаджиян пред Bulgaria ON AIR.

Той посъветва през зимата сърдечно болните да внимават с рязката смяна на температурата. Един от симптомите за проблем със сърцето е стягане в гърдите,което затруднява дишането. Или ускорен пулс.

"В такива случаи е добре да се потърси лекар",посъветва проф. Постаджиян.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
4
 
15
 
! Отговори
:-(((((( преди 6 години
Ех МИЛА МОЯ БЪЛГАРИО, защо за теб толкова ГЕРОИ БЪЛГАРИ УМРЯХА??????ЗА ТОВА ЛИ УМРЯХА, ЗА НАШЕТО МИЛО ОТЕЧЕСТВО ЛИ, ЗА СВОБОДАТА НА БЪЛГАРИТЕ ЛИ???????? За живота на Българите подчинени на шайка други Българи, за офшорките Ли, за фондовете Ли, за ПЛАТЕНОТО ЗАЩИТАВАНЕ НА ИНТЕРЕСИТЕ НА ВЕЛИКИТЕ СИЛИ Ли, за политическите хамелеонщини Ли ???ЗА ТОВА ЛИ УМИРАХА НАШИТЕ ГЕРОИ СКЪПИ МОИ МАЛКО ОСТАНАЛИ СЪГРАЖДАНИ, И ВИЕ ОФШОРКИ.
7
3
 
10
 
! Отговори
Тровят нарочно преди 6 години
Вреден холестерол намерихме досега само в нарочно отровено с холестерол фиде продавани масово по магазините.
6
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В държава която е населена предимно с ид*иоти това е нормално и дори малкокато резултат.Българите са най-глупавият народ на планетата земя.
5
6
 
9
 
! Отговори
Warnig med mafia преди 6 години
Тежки увреждания на кръвотворната система се правят с комбинацията хлор токсични питейни води,супи,чайове,кафе и прейодирана сол..Терористите от МНЗ принуждават милиони българи да купуват само прейодирана сол.Друга нЯМА.Мой познат бе арестуван в МАкедония заради износ на готварска сол от БЪлгарски завод.МАкедонските експерти доказали веднага че има опит за токсикация на народа.КАмионит е били растоварени в охраняван склад з а особенно жестоко в редни продукти.
4
2
 
15
 
! Отговори
Warnig med mafia преди 6 години
Мед мафията отравя годишно милиони Българи с цел ограбване допълнително на над 5 000 000 000 живи лева уж за "здраве">Наглите престъпници тровят населението безмилостно чрез отравянена питейната вода с хлор токсични канцерогенни съединения добавяни едно към гьоторен от заплашени с глоби служтели на ВиК.Следва дълго нагло престъпно тровене от лекарите с тнлекарства.Жертвите умират най често от инсулти,инфаркти ии рак вкл скоротечен.Убииците вкл от РЗИ нямат даже нормални лаболатории
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Глупости, 65!
2
5
 
33
 
! Отговори
65 преди 6 години
Стресът,гриповете които караме на крак и се самолекуваме,страхът да вземаме болнични за да не останем без работа,са основната причина.Това се трупа с години и изведнъж се отпушва с инфаркт.Храната ,пиене и пушене за на заден план.И преди хорста пиеха и ядяха мазно и лютю.Е вярно е,че ГМО помага,ама скритият Чернобил от *** да не е по_здравословен.А кой знае колко пъти е имало и други,,чернобилчета.Каквато и да е причинста статистиката е страшна
1
3
 
33
 
! Отговори
Тъпанар преди 6 години
"В такива случаи е добре да се потърси лекар",посъветва проф. Постаджиян...Да бе, потърси лекар. Те не искат да те вземат в болница, че да не умреш там и се държат така, че съвсем ти сговняват последните часове живот. А да! И после, като стане медиен скандал, излизат на протести!