Бащата, издирвал сина си с билборд, го намери. Видяха се!

Майката и детето били в България, Милев ги проследил
2 окт 2017 13:00,
18
Бащата, издирвал сина си с билборд, го намери. Видяха се!
Снимка: Facebook

Бащата, който издирваше детето си с билборд, вече го е намерил и се е срещнал с него.

Калоян Милев научил от познати, че съпругата му е в България, проследил я е и е видял детето си.

Случаят се разчу миналата година, когато Калоян Милев започна да търси сина си с билборд, а разтърсващата си история разказа в социалните мрежи.

Още по темата

Милев се притесняваше, че съпругата му е психически лабилна и е извела детето от България.

Оказа се, че жената е извела детето през Летище Варна, като е използвала трик, за да заобиколи граничната проверка. Жената е купила самолетни билети за себе си и сина си от Варна до София. Чекирала се е и е минала без проверка, защото полетът е вътрешен и няма проблем детето да пътува. В същото време обаче е имала и билети за полет до Истанбул.

Според граничните власти майката е използвала подправен документ, според който бащата дава съгласие детето да пътува, съобщи Нова тв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
има и подправена декларациявъпреки че не става ясно дали я е използвала или някой я е гледал
10
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЦецоОстава копие. Тва лято макия го водиха на море в гърция баба и дядо. Имаха пълномощно и на границата им искаха копие.
9
17
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
истината е че дори няма нужда да подправяте документи за да изведете дете.никой никъде не пита за този документ.не само в бг, ами и в ес, досега не съм срещал някой да е питал, дали майката е съгласна, а и нея никой не я пита. ние сме заедно, но ако бяхме разделени, някой от нас спокойно можеше да отвлече детето в ес, или извън.
8
4
 
1
 
! Отговори
Цецо преди 6 години
До До Цецо 7Не съм юрист, така че моля да ме извиниш за неточното запитване, все пак научих нещо ново... благодаря! :)
7
2
 
11
 
! Отговори
Цецо преди 6 години
До Анонимен 6Да, сигурно си прав, доколкото си спомням оригиналите на нотариално заверените съгласия на родител само се показват на граничните служители, но дали при тях остава копие... не си спомням?!? Определено има сериозни пропуски в тая система, щом тази жена спокойно си е извела детето без разрешение на съпруга си! А за разградения двор и дребните риби съм напълно съгласен с теб!
6
3
 
8
 
! Отговори
До Цецо преди 6 години
Подправянето на документи съдържа престъпен състав по смисъла на НК, но не е задължително до старта на делото(ако се стигне до дело), мярката за неотклонение да е задържане под стража. Зависи какво и с каква цел е подправено!
5
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЦецоЗащото, Цецо, най-вероятно няма такъв документ, а версията е ползвана от служителите за оправдание или за несвършена работа или за получено нещо срещу услуга. Дали разполагат властите с този документ? У тях ли се намира?Като го нямат, нищо не могат да й повдигнат. Тук е разграден двор - всеки си прави каквото си ще. Само дребните риби опират пешкира. Понеже не си плащат.
4
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оказва се че дори една *** жена може да излъже охраната на летището и да ги плъзне по пързалката хахаха. A катаджиите ловят тираджии по магисралите за да ги глобят 5 лв като със дейноста си изхарчват 10 лв на данъкопатеца интерестно колко бежанци влизат нелегално през летището.
3
2
 
40
 
! Отговори
1 преди 6 години
Първо жената няма да я арестуват, защото изобщо не е имало такъв документ, а мръсните *** от Гранична полиция са си затворили очите за дребни пари. Второ, ако наистина има подобна вратичка, изобщо не се учудвайте че куцо и саката със забрана да напуска страната си ходи където си иска. Гранична полиция смърди страшно, не виждам защо госин министъра се праи на ощипана мома!
2
11
 
15
 
! Отговори
онбашията преди 6 години
да я ошамари едно хубаво сега, ама първо да гледа някой саудитски туториал, че да не вземе да я осакати в гнева си
1
8
 
37
 
! Отговори
Цецо преди 6 години
Защо не я арестуват, за подправяне на документи тази жена носи наказателна отговорност???