Плевнелиев обяви, че бракът му е в миналото: Развеждам се!

Експрезидентът не живеел със съпругата си повече от година
298
Плевнелиев обяви, че бракът му е в миналото: Развеждам се!
Росен Плевнелиев. Снимка: архив, БулФото

Президентът (2012-2017) Росен Плевнелиев обяви, че се развежда със съпругата си Юлияна.

В интервю за "24 часа" той разкрива, че повече от година живее сам.

"Съзнателно пазех своя личен живот от прекалена публичност. Знаех, че българският народ очаква от своя президент да работи денонощно и посветено, а не да присъства ежедневно в булевардните хроники", коментира той отсъствието на съпругата си от публичните събития, докато беше държавен глава.

Плевнелиев признава, че пътищата на двамата са се разделили.

"Истината е, че моят брак със съпругата ми Юлияна е минало. Живеем разделени повече от година. Процедурата за развод по взаимно съгласие отдавна е в ход, като документите са в съда. Оставаме добри приятели и посветени родители, действаме и мислим изцяло в интерес на децата", казва той в интервюто.

Росен Плевнелиев и съпругата му имат трима синове. Най-големият - Филип, почина на 14 години през август 2015 г. от рядко заболяване.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


298
Още по темата: Росен Плевнелиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
182
1
 
1
 
! Отговори
Ветеро и Показателя преди 6 години
тоъ хъш без да га тургат Ф парник такъф аспарагус ще му поникне на челото с тоьо ветропоказател, че ич ро-гътъ му нема да се видът. Деситу е агроном-зоологог и видън мембър на Лабъраториъ по Рагатулогиъ към Инстиъута за Едър и ругът Доби*тък.Да са исфинявъ на Юлето и да сако прошка и да си гледат наедно дяцъцъ а не да ми оди га с чедур га без чадур според предикционните технологии на Ветропоказателката
181
1
 
2
 
! Отговори
Leon преди 6 години
Drive that bitch's ass to the ground!
180
1
 
0
 
! Отговори
Ejmersdres преди 6 години
firma kapsch traffic solutions...nekva internationalna mafia ima tuk...
179
0
 
0
 
! Отговори
Fern преди 6 години
Pak vi butat v deveta gluha...dokato s agentski offshorki si praviat dalaveri s tolsystemata...bg medii sa mafia.
178
1
 
5
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
В последно време изборите стават това, вкарване в политиката на хора, които никой не знае какво смятат да правят, на кой бог се кланят и на кои книги за бъдещ световен ред са фенове. Журналистите или се провалят поради некомпетентност, което не го вярвам или са умишлено проваляни, което е по-вероятно, в желанието си да информират за тези неща. Предизборните дебати стават все по-голямо табу, защото политиката е бизнес интереси плюс идеология обслужваща ги, която предимно не се прави в България.
177
6
 
7
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Независимо от прослойката, която със сигурност го харесва, Плевнелиев с всяко следващо действие отблъскваше болшинството от хората. Негова вечна опорна точка стана, че е от народа и работи за него, но към края не смееше да се покаже на публично място. Той "обедини" хората около националната кауза, като ги обедини във възмущението им и така неволно стана обединител, каквито бяха задълженията му. Помня и че правомощията му бяха в повече, не си ги искаше, искаше само да изнася лекции.
176
5
 
6
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Избирането на Плевнелиев за президент е доказателство за липсата на реален предизборен дебат. Дебатите обикновено са повтаряне на опорни точки, в които кандидатът е сигурен, че ще бъде разбран и умишлено пропускане на онези негови намерения, които ще се прикриват до изборите. Малко като на *** сватба, където се вземат набързо и после ами тя ме излъга. Народ и политици трябва да се вземат след доста по-задълбочен разговор. Защото Плевнелиев се разведе не само с жена си, но и с народа мисля.
175
14
 
8
 
! Отговори
Отговор преди 6 години
До nina 197 И как няма да е високо над Плевнелиев? Плевнелиев е високо ерудиран математик и политик , а Радев льотчик.Затова е високо.
174
10
 
12
 
! Отговори
nina преди 6 години
Първо, заявявам, че личният живот на хората НЕ МЕ интересува! Но не мога да отмина коментарите Плевнелиев-Радев. Като изключим незачитането на съпругата му на Плевнелиев на особата му, защо НИКОЙ не коментира, че тя е ВТОРА жена на господина, а същевременно г-н Радев се плюе, че има втори брак. Хайде, мерете с един аршин! Но няма как, нали? Президентът Радев е висоооко във висините над Плевнелиев!
173
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един "минал" президент. Минал и заминал...
172
28
 
14
 
! Отговори
Отговор преди 6 години
До Анонимен 176 Този беше един от истинските президенти на държавата бе,оранкулу.
171
4
 
9
 
! Отговори
Питам преди 6 години
Не му завиждам. Горкия човек. Искара мандата си без жена , а Радев с първа и втора дама.
170
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хубаво сте се събрало и хулите човека. Ам'че тежки са брачните окови, само тези дето не са опитали не знаят какво е.
169
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега плащаме за тоалети, охрана и престой на жената на президента. Ако не знаете, за една година тези разходи са около 20 млн. лева. Което са парите за над 3000 процедури за оплождане инвитро.
168
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 181На теб, виден интелектуалецо, предлагам среща в МЕНСА. Който загуби, получава ритник по ГЗ пред камерите на бТВ! Този невзрачен тип бил, според собствените му скромни признания, един от най-добрите математици в България! Само дето никой досега не е видял нещо написано от него, не е чул за "Теоремата на Плевналиефф", нито за проведен курс по диференциални уравнения или по теория на разредените матрици...
167
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Роската е оправен, че и не е беден, а е и способен бизнесмен. Ще си намери някоя по-млада и засукана, да го гледа в очите, хайде, какво толкова да го мислиме. Всяко зло за добро. То това са си негови лични работи.
166
5
 
11
 
! Отговори
запомнете преди 6 години
То и Радев ще направи същото след мандата си.
165
2
 
5
 
! Отговори
weiss преди 6 години
До Читател 22 НА Бай Тошо ордените ако вземеш да броиш, ще осъмнем :-)
164
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво Плевняк.Намери сили да го кажеш.Няма да си нито първи ,нито последен.
163
8
 
16
 
! Отговори
в кварталната кръчма преди 6 години
Довечера, в кварталната кръчма, Роската ще чете лекция на тема: "Как от някой, който за нищо не става, стана президент?" За предатели, мошеници, мутри и криминални елементи, входа е свободен.