Надежда за Радост! 4-годишно дете се нуждае от помощта ни

Момиченцето се бори с хидроцефалия и детска церебрална парализа
Обновена: 10 окт 2017 14:13 | 10 окт 2017 13:52, Анна Дантева
3
Надежда за Радост! 4-годишно дете се нуждае от помощта ни
Източник: Facebook

Малката Радост е почти на 4 години и е от Димитровград. Ражда се преждевременно в шестия месец, тежи едва 900 г. 

Радост страда от хидроцефалия и детска церебрална парализа. Борбеното дете изминава дълъг път с множество прегледи при различни специалисти и куп операции. От тримесечна възраст започва рехабилитация, която продължава и до днес. 

Надежда да проходи дават турски лекари и малката Радост започва рехабилитация в център в Истанбул. Там се провеждат специални процедури и упражнения, изработени са и специални шини, които държат крачетата ѝ изправени. От рехабилитацията има видим резултат, а турските специалисти са категорични, че малката Радост ще проходи.

Те препоръчват рехабилитацията да се извършва всеки месец по 2 седмици до прохождането на детето. На ден се провеждат по 2 часа рехабилитация на стойност 350 лв. За съжаление сумата е непосилна за семейството. Следващата планирана рехабилитация е за 23 октомври. 

"С голяма надежда и вяра се обръщаме към Вас, мили хора. Надежда, че нашата Радост скоро ще проходи и ще бъде нормално дете. Нека видим щастливата ѝ усмивка, тя го заслужава", пишат родителите ѝ. 

Дарителската сметка за набиране на средства е:

Банка ДСК

BIC – STSABGSF

IBAN – BG91STSA93000024757217 - в BGN

IBAN - BG09STSA93000024757820 - в USD

Титуляр: Радост Владимирова Дукова


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
futurehealth преди 1 месец
Прекрасно дете!
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
A KADE E DARGAVATA,KADE E GERB,KADE E BOIKO BORISOV.

IMAME ZDRAVEN MINISTAR,KOITO PLACE ZA RAZSTREL.
1
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По принцип държавата располага с толкова много финансови средства от най-различни данъци,такси,лицензи,данъци от доходи,осигуровки и какви ли още не,само от данък ДДС,който се взима от всички потребители в туй число и деца,да не вземе да помогне на това дете,въобще на деца боледуващи от тежки болести доказани,а не пуснати с направление по клинични пътеки за запълване бройки на някакви калпави бюджети,чака на хуманноста на членовете на обществото с банкови сметки и на единици,че чия на кого е тя.