Медийните скандали - израз на същността на партиите

Антон Тодоров не за първи път се държи така, заявява политолог
13 окт 2017 13:30, Петя Славова
9

Медийните скандали са израз на същността на партиите. Но как ще добавим към тях случая с Антон Тодоров, щом Бойко Борисов го е молил да остане в парламента? Това запита в "България сутрин" политологът Татяна Буруджиева.

Анализаторът коментира думите на Тодоров към водещия Виктор Николаев, като се възмути как може да персонифицираш парламентарист, който прави подобен скандал и който не за първи път се държи така в медиите.

"Антон Тодоров е заплашвал лично и мен, макар не пред камери в студио заради неща, които говоря", сподели политологът пред Bulgaria ON AIR.

Татяна Буруджиева не вярва Тодоров да е бил взет да върши "черната работа" на ГЕРБ, каквото мнение изразиха някои политически анализатори, но пък ако наистина е било така, продължи тя, това би означавало, че една партия е станала дотолкова цинична и безотговорна, че си е позволила едно "момче за всичко" да бъде предложено за шеф на Комисията по досиетата.

Още по темата

"По този начин не просто се подиграваш с парламента, но и с институциите и с Комисията сама по себе си", категорична бе Буруджиева.

Тя коментира и поисканата оставка на Валери Симеонов от ДПС вчера, като тя не смята, че ще се стигне до нея.

По думите ѝ Симеонов е не просто лидер на една от партиите на Обединените патриоти, а е твърде знакова фигура. "Това е все едно да поискате оставката на ГЕРБ и да очаквате, че партията ще свърши нещо след това", отбеляза анализаторът.

Буруджиева усеща обаче, че нещата вътре между патриотите не са съвсем наред, а "Атака" изглежда като балансьора между тях.

Тя е убедена, че изваждането на Валери Симеонов от обединението съвсем ще дисбалансира ситуацията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
хахомян преди 6 години
добре ,че нема да е вече в парламента един търтей по-малко ще храним,лошото е че щял да става журналист значи още един психопат ще ни манипулира това е то броя на манипулаторите ще порасне, и къде е станал политолог? във военното училище ли ? пълен измамник,син на убиец,противен човек и като външност и като душевност говори се ,че има проблеми и със самолета и за това избива комплекси навсякъде
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ХАЙДЕ СТИГАНаистина, сега от нищото правят нещо, а в природата такова няма! Изхвърлена в канализацията мека хартийка, използвана!
6
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шайкаджията Тончо получи къч от парламента. Изритаха го своите и чуждите. Щом герберската плява ги елиминира, може да се каже, че е най-смръдливия герберуга, появявал се някога в НС. Толкова искаше да оплюва, да бърка в мръсното бельо и да го съобщава, не'ам думи. Сигурно е предвкусвал властта и славата ако беше станал директор на комисията по досиетата. Представете си, омазан до уши в л---на, смръдлив, но по заповед на Щуката ше пълни гов...,мета и ще фърга ли фърга. Ще се кефи и ще изнудва, но
5
1
 
12
 
! Отговори
На антон преди 6 години
На антон баща му беше върл комунист дядо му беше герой на социалистическия труд АНТОНЕ от нащо село си те знаем къс червей си !!!
4
4
 
14
 
! Отговори
Футуролог преди 6 години
Не е лош човек Антон Тодоров но си има проблем с нервитеЛично аз преди годинка чрез коментар в този сайт го бях изкарал извън кожата му че чак не можех да го повярвам че е такаОнзи пък другия далеч по ха-хо Григор Лилов дори навремето ми отговаряше на коментарите в сайта БлицПоговорката:"Всички са луди но на някои не им личи" е абсолютно вярна и всеки психиатър ще я потвърдиНека ровичка в досиетата!Полезна работа върши!Ама да ровичка и в най-новата ни тиквенска историяДобре е да знаеме
3
1
 
28
 
! Отговори
отврътен преди 6 години
Щом този *** беше поканен от герб ,и стана депутат ,смятайте колко мръснишка е тази партия !!
2
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То това трябва да стане да се разтури шайката от мошеници и народа може би си е взел поука и фа избере нещо по добро от сегашните циркаджии
1
0
 
25
 
! Отговори
ХАЙДЕ СТИГА преди 6 години
вече с тоя ПОДЛЕЦ. Не ни разваляйте уикенда