МВР-шефът: Спас е калпазанин, а който иска евтини билети - да страда

Радев не ще да дава пари за някой, който иска да мине метър
Обновена: 13 окт 2017 15:00 | 13 окт 2017 14:45,
65
МВР-шефът: Спас е калпазанин, а който иска евтини билети - да страда
Снимка: БТА, архив

Спас от Кочериново е калпазанин, а жертвите му също са виновни, защото са "искали да минат метър" с евтини билети.

Така вътрешният министър Валентин Радев коментира скандала от Спас, по-известен като Александър Николов. Мъжът се прочу като Facebook измамника, който ужили десетки с обещания за евтини самолетни билети в социалната мрежа.

Министърът предупреди, че всички трябва да внимават какво правят и обясни, че не могат да се хвърлят средства за хора, които не вършат неща по правилата.

Още по темата

"За този случай във Facebook ще кажа само едно - всички да внимават какво правят. Легалният начин да си купиш билети и всичко останало по правилата, е на друго място. Това, че "някой иска да мине метър" и да си купи билет по-евтино, да страда!", заяви Валентин Радев.

"Не мога да хвърлям сили и средства допълнително да предпазвам тези, които неблагоразумно вършат неща, които не са по правилата", допълни министърът и каза, че със сигурност Спас от Кочериново ще бъде обявен за издриване, защото е "калпазанин".

Радев коментира и увеличението на заплатите в МВР. В бюджета за 2018 г. ще бъдат отделени 55 млн. лева за увеличението на възнагражденията на полицаите.

"Най-вече ще е за тези, които са с полицейските правомощия. Това е справедливо. Има заповед и не назначаваме хора в администрацията, за да назначим там, където има недокомплект на служители с полицейски правомощия", обясни вътрешният министър.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има нещо гнило бе, какви са тия евтини билети по 1000 лв докъде ? Ми то по-скъпо от туроператор при тоя Спас, кое му е евтиното бе ? Да ни ги е завлякъкъл с 3 000 пък те казват, че са 30 000 ?
18
3
 
16
 
! Отговори
Браво, г-н Министре! преди 6 години
Сега вече всеки мошеник ще може с чиста съвест да каже, че жертвите му сами са си виновни!А ти и подчинените ти си стойте на сянка и на топло, няма смисъл да се главоболите да разкривате престъпления. Пострадалият сам си е виновен!
17
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Министър Калпазанин: Щом си беден и търсиш евтино- ще страдаш!
16
0
 
7
 
! Отговори
strajara преди 6 години
всички в затвора:- Спашо апашо - че лъже хората и им краде парите- Будалите (с престижните професии и мултибогаташите, както ги изкараха списвачите) - и те в панделата - купуват от черна борса без фискален бон, мамят държавата- МВР=шефът - понижен до учителка в детска градина - да е падарин за тези които искат да минат метър
15
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Обират ти панелката. Радев се пъчи на телевизора и ти заявява: Вместо да си купиш къща-бункер в Бояна с охрана, ти искаш да минеш метър с двустаен в Люлин...До края на работния ден, този нагъл тип трябва да е с оставка!
14
1
 
15
 
! Отговори
цецо преди 6 години
партията на суджуците е сменила тактиката, вече не се назначават калинки, а кръгли ***.
13
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имали са бол пари дали са ги. Hо тия ''измамени'' трябва да бъдат и глобени за назидание, защото подобни г л у п а ци утре ще ги четем как са станали жертва на хакери, жертва на Синия кит или Ало апаши.
12
7
 
13
 
! Отговори
гоце преди 6 години
някой май е на заплатка от схемата.
11
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Радев, за теб евтините билети, са скъпи за обикновените хора. Така ехидно да се присмиваш на тези които ти изкарват заплатата е недопустимо.
10
12
 
27
 
! Отговори
Бравос, великани! преди 6 години
"...а който иска евтини билети - да страда..."След такава наглост в нормална държава медиите го унищожават тоя и подава оставка. След това не може да си намери работа и за охрана в дискотека.
9
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
мвр шеф,обикновен ТИКВЕМИК
8
1
 
22
 
! Отговори
Омг преди 6 години
Всеки човек решил да си закупи нещо евтино ,но бива излъган ,трябва да бъдем съден и да страда ,а измамника да бъде награден за това ,че успял да спре тоя човек да спестява пари и така да стане богат ! Това да се гласува като закон ,ако може да го предложи шефът на МВР!!! *** !!!
7
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докато има замаялки, ще има и тарикати. Всеки иска да мине метър и ако може да не плати.Склонен е и да наруши закона за да му излезе по евтино.Еми да си носят сега кръста и да пият една студена вода
6
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Министърът е абсолютно прав.Г_лупаците,които искат да бъдат излъгани никой не може да ги спаси.Има си закони прокуратура,съд.
5
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Леле - в съседната статия писаха, че Спас откраднал 30 хил лева за 10 години.А тоя тука харчи 55 милиона за увеличаване на заплати на хора, които са ценни единствено като гласоподаватели и нищо друго.Че и морал чете.Некадърник!!!!!
4
0
 
20
 
! Отговори
Пророкът Гочо преди 6 години
Спас президент,а Алекс Николов - министър-председател!
3
9
 
20
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 6 години
Радев страда от умствена недостатъчност дори по ниските милиционерски стандарти.
2
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде стига с тоя Спас!
1
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Радев, Радев.... И аз не ща да давам пари за *** и калинки по министерствата ама... страдам!