Пожарникарите недоволни от срещата с Радев, но му благодарят

Протестите ще продължат, обещават синдикатите
14 окт 2017 17:46,
16
Пожарникарите недоволни от срещата с Радев, но му благодарят
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Не сме доволни от срещата с министъра, но искам да му благодаря, че ни прие, това не е малък жест, заяви Венцислав Станков, президент на Националния синдикат на пожарникарите и спасителите пред журналисти.

Още по темата


Според него предвижданото увеличение в проекта за бюджета показва, че явно МВР не са успели да защитят исканото от синдикатите увеличение на заплатите на служителите в МВР.

По повод закриването на районни служби Станков коментира, че синдикатите не се намесват в управленските решения, но от социална гледна точка знаят, че ще се отрази негативно върху служителите.

"Знаем и какви ще бъдат последствията за тези райони, които ще останат без навременна адекватна реакция от наша страна", допълни той.

Станков уточни, че протестите ще продължат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
АМАН от НАГЛЕЦИ преди 6 години
От ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ НАглеците менкани навласт не могат да краднат и едно левче.с закупуването на 8 ненужни самолета могат да откраднат от народа над 4 000 000 000 до 10 000 000 000 заради огромната лихва която съпровожда НАГЛО НЕИЗГОДНИ СДЕЛКИ..НАглеците предпрочитат да крадат милиарди обаче през по скромни обекти.. НЕНужни вредни и заразни пречиствателни стнации ТАм от вложен 1 000 000 000 се крадат поне 700 000 000 живи лева без лихвите и разходите по подръжка които са НЕПОСИЛНИ За НАРОДА
14
0
 
0
 
! Отговори
АМАН ОТ НАГЛЕЦИ преди 6 години
РАдев ни падна в очите с това че настоява да с е ограбят от народа над 4 000 000 000 живи лева с които да се купят НАГЛО НЕНУЖИ Самолетчета с които да си вее *** на Ограбвана от терористи БЪлгария.Преглед подава че с тези пари армията на БЪлгария може да оцелее поне 5 години.Сега армията няма пари з аобувки,*** и чорапи..АМАН от НАГЛИ ПРЕСТЪПНИЦИ НА ВЛАСТ.ТАзи година ограбват над 23 000 000 000 живи лева/вижте приходна част на бюджета от няма и 1 000 000 работещи..
13
0
 
4
 
! Отговори
Абе, преди 6 години
Ние синдикати- нямаме. Тъй наречените синдикати у нас са патерици на властта. Няма никаква полза от тях. Последните 20 год ,само търкат *** по бюрата ей тъй,колкото да се каже,че ги има.
12
0
 
5
 
! Отговори
rik преди 6 години
Напълно подкрепям коментари 8 ,9 и 10.Ако всични българи бяха такива щяхме да живеем в по добра България.
11
0
 
11
 
! Отговори
Протест преди 6 години
Протести се задават, ама яки , а и като се има предвид залога на европредседарелството, жална ви майка министърска и премиерска!
10
0
 
6
 
! Отговори
1 преди 6 години
До Как не ви е срам?В България, всичко може!
9
0
 
16
 
! Отговори
Как не ви е срам? 2 преди 6 години
Стига вече с този соц, факт е че няма държава.30 години се руши, това го изнася целият БГ народ, без значение от професията и социалния статус - с изключение на политиците и кръговете около тях.Докато този народ не разбере, че БГ е на дъното от 30 г. никога няма да се оправим, камо ли да съществуваме дълго.Обречени сме на гибел, ако не вземем нещата в свои ръце.Трябва мъжество, достойнство и чест...Саможертва, за да живеят децата ти в един по-добър свят.
8
2
 
17
 
! Отговори
Как не ви е срам? преди 6 години
Тези момчета - пожарникарите всеки ден рискуват живота си за нас.Пожарникари, полицаи, лекари, учени трябва да взимат високи заплати.Виж, за администрацията в общините съм съгласен да взимат минималнаАма за хора, които всеки ден децата им не знаят дали ще се върнат е цинично и гадно.Да, живеем в отвратителни времена.Но трябва да останем ХОРА!!!
7
2
 
19
 
! Отговори
1 преди 6 години
До АнонименПърво да уточня, работното време в пожарните служби е 24/72ч.Второ, някой вас пита ли ви с какво се занимавате през свободното, пък и през работно време?Като ми е дадено време за почивка, дай да не си поддържам апартамента, да не ходя за риба и други, а само да лежа в леглото! Не зная, но все пак да попитам:"Всички, ли работите само в "Белия Сектор"?Никога няма да се оправи, този завистлив и злобен народ!
6
12
 
4
 
! Отговори
... преди 6 години
Вчера пътувах Сф-Вн през Плевен. По пътя беше пълно с горящи полета. Вмирисахме се на пушек! Едина пожарна и един пожарникар не видях.
5
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
аз само искам да ги попитам едно нещо !? работното им време е ДЕН РАБОТА ДВА ДЕНА ПОЧИВКА какво правят през почивните дни освен че работят на черно което е абсолютно забранено за да си почиват максимално ????
4
4
 
6
 
! Отговори
1 преди 6 години
До АнонименЗащо да не "съботират" като днес е Събота?Важното е да не "Саботират"!
3
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е как ще са доволни, нали са колегите на Суджука тия туне-ядци и ***-ело-сер-ковци.А той им е наредил по всички възможни начини да се съботира Президента Радев.
2
4
 
23
 
! Отговори
да да да преди 6 години
Пожарникарите заслужават голямо увеличение и нова техника,те гасят пожари,помагат на хората при бедствия и наводнения те си рискуват живота за нас....
1
11
 
10
 
! Отговори
Драги синдикати, преди 6 години
не може само с протести да се "запъвате", а трябва бързо и интелигентно( отсега нататък) да се мисли КАКВО да се прави с хората, останали без работа: НИКОЙ не го прави нарочно, министър Радев обясни: трябва да забравим "спомените от соца', когато повелята на БКП беше "по малко за ВСИЧКИ'- никой да не е БЕЗ работа( затова и шведите "имаха" работа'..) Съвсем добронамерено мисля, че трябва да опитате да се включат тези момчета в курсове по ИТ- има нужда от такива кадри- БЕЗПЛАТНИ са,има и он-лайн