В мрежата: Нагъл апаш отмъква газова бутилка от пицария

Все по-често издирват крадци чрез видеа в интернет
15 окт 2017 16:57, Анисия Иванова
23

3202 гледания   |  Още видео

Все по-често жертвите на кражби търсят помощ не от полицията, а от хората в социалните мрежи. Стотици призиви за разкриване на престъпления продължават да циркулират в публичното пространство.

Поредният е от собствениците на известна столична пицария, откъдето са заснели посегателство над частна собственост. От заведението предоставиха на Bulgaria ON AIR видеото и коментираха, че продължават да търсят информация за извършителя.

Късно е и пицарията отдавна е затворила, но млад мъж се разхожда упорито около масите. Гледката нямаше да изглежда толкова необичайна, ако той не се оглеждаше често и не се връщаше през няколко минути.

Всичко става ясно малко по-късно, когато старателно вади газовата бутилка от уреда за отопление и си тръгва с нея. Липсата ѝ кара собствениците да изгледат записа от камерата, след което решават да качат видеото на страницата си във Facebook.
 


23
Още от
Напиши коментар Коментари
18
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ей тия от герб почнаха и газови бутилки да крадат вече.
17
1
 
13
 
! Отговори
ДО КОГА преди 9 месеца
Народа няма доверие на полицията и вижда че те не работят,но това не пречи за заплати и привилегии в МВР да отиват 1 милиард лева,папи на вятъра от джоба на народа.
16
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Един от Северозапада 15
Това наистина вече прекалено! На запад 'прощават' за първо дребно престъпление като се задължен за примерно 10 дена да бъдеш подложен на обществено-полезен труд и черна точка в досието за няколко години! За определен тип престъпления, като да кажем обидите и крясъците на детегледачката Милена от Русе, се води криминално деяние и виновните ги съди държавата независимо дали ищеца иска/не иска! Повечето 'български' престъпници са с "библейски" досиета което е скандално!
15
0
 
19
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 10 месеца
До Анонимен17Да, така е, "братовчедите" по нашия край отдавна са го разбрали, а в писмото, което получих по полицейската преписка, от една прокурорка, буквално се казва:"Въпреки че установените лица са многократно задържани и известни на полицията, откозвам да образувам производство срещу тях, защото вещите са малоценни и малотрайни." Пазя още писмото, като куриоз.Абе, то и за милиарди не вкарват в затвора, та за това ли.България...
14
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Един от Северозапада

Значи да почваме поголовно да крадем, ама максимум до една минимална заплата? Късно ме открехвате за тоя бизнес. Казвайте по-отрано бе!
13
0
 
10
 
! Отговори
Trolland Dump преди 10 месеца
Мен пък наскоро ми откраднаха капачките на вентилите на гумите на колата. Дразнещо е, че някой си е дал зора за 50 стотинки(25 евроцента) да ги свали и 4-те. Щях да разбера ако ми откраднат гумите с джантите или цялата кола, ама капачките на вентилите?!?

ПП. Със секрети са, който го е правил е имал малка отвертка, не са деца.
12
1
 
20
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 10 месеца
Ако случайно го хванат, да ви кажа ли, какво ще стане? От личен опит на потърпевш знам.
Ще извикат собственика в РПУ-то да си вземе бутилката, ако са я намерили случайно и нея, и после ще му теглят едно конско евангелие, словесно, разбира се, в стил "Повече няма да правиш така!!!", и по живо по здраво ще го пуснат.Откраднатото е на стойност под една минимална заплата. Ако собственика не дай си Боже го бе забарил, бил или ранил, собственика щеше сега да е подсъдим.България, 21 век, Герб...
11
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Голям удар, хаха - 40лв. е бутилката втора ръка. Наркоманска му работа!
10
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Гербаджия, осигуряващ газ за хъба на г-н Борисов.
9
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Обирът на века!
Време е да започнат да разследват и тия дето реват, че някой ги краде- собственици на магазини, заведения, хотели и пр.
Частникът не е особено честен, пък най- много реве, че го крадат.
8
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Когато икономика в една държава няма, хората търсят варианти за оцеляване. Всеки както може. Ако имаше икономическо развитие, полицията си вършеше работата а не играеше с престъпниците това нямаше да се случва масово. Гледах миналото седмица шампионката с 38 медала как работи за 10 лв. Това е действителността а не статистиката че средната работна заплата е 540 Е.
7
2
 
10
 
! Отговори
Боколенд преди 10 месеца
Сега герберасткия министър на МВР ще се изцепои:

- Който иска да готви на газ и да пести, ще страда!
6
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
При ГЕРБ хората са гладни и притиснати до стената и всеки краде каквото може.
5
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Лошото е че много го правят по навик и не толкова от необходимост- колко пари ще вземе от една газова бутилка 10-15 лв???
4
1
 
20
 
! Отговори
политилог преди 10 месеца
докато ГЕРБ краде с милиони
за отвличане на вниманието ни занимават с кокошкари
3
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Шведите крадат всичко що видят !!
2
2
 
3
 
! Отговори
haha преди 10 месеца
А, какво би било достатъчно на "финалната права"?
1
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Хората са гладни и озверели!