В мрежата: Нагъл апаш отмъква газова бутилка от пицария

Все по-често издирват крадци чрез видеа в интернет
15 окт 2017 16:57, Анисия Иванова
23

Все по-често жертвите на кражби търсят помощ не от полицията, а от хората в социалните мрежи. Стотици призиви за разкриване на престъпления продължават да циркулират в публичното пространство.

Поредният е от собствениците на известна столична пицария, откъдето са заснели посегателство над частна собственост. От заведението предоставиха на Bulgaria ON AIR видеото и коментираха, че продължават да търсят информация за извършителя.

Късно е и пицарията отдавна е затворила, но млад мъж се разхожда упорито около масите. Гледката нямаше да изглежда толкова необичайна, ако той не се оглеждаше често и не се връщаше през няколко минути.

Всичко става ясно малко по-късно, когато старателно вади газовата бутилка от уреда за отопление и си тръгва с нея. Липсата ѝ кара собствениците да изгледат записа от камерата, след което решават да качат видеото на страницата си във Facebook.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей тия от герб почнаха и газови бутилки да крадат вече.
17
1
 
13
 
! Отговори
ДО КОГА преди 6 години
Народа няма доверие на полицията и вижда че те не работят,но това не пречи за заплати и привилегии в МВР да отиват 1 милиард лева,папи на вятъра от джоба на народа.
16
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Един от Северозапада 15Това наистина вече прекалено! На запад 'прощават' за първо дребно престъпление като се задължен за примерно 10 дена да бъдеш подложен на обществено-полезен труд и черна точка в досието за няколко години! За определен тип престъпления, като да кажем обидите и крясъците на детегледачката Милена от Русе, се води криминално деяние и виновните ги съди държавата независимо дали ищеца иска/не иска! Повечето 'български' престъпници са с "библейски" досиета което е скандално!
15
0
 
19
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
До Анонимен17Да, така е, "братовчедите" по нашия край отдавна са го разбрали, а в писмото, което получих по полицейската преписка, от една прокурорка, буквално се казва:"Въпреки че установените лица са многократно задържани и известни на полицията, откозвам да образувам производство срещу тях, защото вещите са малоценни и малотрайни." Пазя още писмото, като куриоз.Абе, то и за милиарди не вкарват в затвора, та за това ли.България...
14
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Един от СеверозападаЗначи да почваме поголовно да крадем, ама максимум до една минимална заплата? Късно ме открехвате за тоя бизнес. Казвайте по-отрано бе!
13
0
 
10
 
! Отговори
Trolland Dump преди 6 години
Мен пък наскоро ми откраднаха капачките на вентилите на гумите на колата. Дразнещо е, че някой си е дал зора за 50 стотинки(25 евроцента) да ги свали и 4-те. Щях да разбера ако ми откраднат гумите с джантите или цялата кола, ама капачките на вентилите?!?ПП. Със секрети са, който го е правил е имал малка отвертка, не са деца.
12
1
 
20
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
Ако случайно го хванат, да ви кажа ли, какво ще стане? От личен опит на потърпевш знам.Ще извикат собственика в РПУ-то да си вземе бутилката, ако са я намерили случайно и нея, и после ще му теглят едно конско евангелие, словесно, разбира се, в стил "Повече няма да правиш така!!!", и по живо по здраво ще го пуснат.Откраднатото е на стойност под една минимална заплата. Ако собственика не дай си Боже го бе забарил, бил или ранил, собственика щеше сега да е подсъдим.България, 21 век, Герб...
11
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Голям удар, хаха - 40лв. е бутилката втора ръка. Наркоманска му работа!
10
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гербаджия, осигуряващ газ за хъба на г-н Борисов.
9
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Обирът на века!Време е да започнат да разследват и тия дето реват, че някой ги краде- собственици на магазини, заведения, хотели и пр.Частникът не е особено честен, пък най- много реве, че го крадат.
8
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато икономика в една държава няма, хората търсят варианти за оцеляване. Всеки както може. Ако имаше икономическо развитие, полицията си вършеше работата а не играеше с престъпниците това нямаше да се случва масово. Гледах миналото седмица шампионката с 38 медала как работи за 10 лв. Това е действителността а не статистиката че средната работна заплата е 540 Е.
7
2
 
10
 
! Отговори
Боколенд преди 6 години
Сега герберасткия министър на МВР ще се изцепои:- Който иска да готви на газ и да пести, ще страда!
6
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При ГЕРБ хората са гладни и притиснати до стената и всеки краде каквото може.
5
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лошото е че много го правят по навик и не толкова от необходимост- колко пари ще вземе от една газова бутилка 10-15 лв???
4
1
 
20
 
! Отговори
политилог преди 6 години
докато ГЕРБ краде с милиониза отвличане на вниманието ни занимават с кокошкари
3
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шведите крадат всичко що видят !!
2
2
 
3
 
! Отговори
haha преди 6 години
А, какво би било достатъчно на "финалната права"?
1
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хората са гладни и озверели!