Най-голямата джамия на Балканите – в България! Кой и защо ще я строи?

Не може мюсюлманите да се молят на трамвайните релси, заяви Рамадан
Обновена: 16 окт 2017 08:51 | 16 окт 2017 08:37, Петя Славова
263

35720 гледания   |  Още видео
Бившият кандидат за президент и бизнесмен Кемил Рамадан планира да изгради у нас най-голямата джамия на Балканите, след като изкупи имоти на мюфтийството.

"В София има една джамия – не може мюсюлманите да се молят на трамвайните линии. Управляващите се подиграват с изповядващите Корана. "Ислямски лунапарк" го казах като подигравка към управляващите. Финансирането за проекта ще дойде от много държави и бизнесмени. Част от парите ще дойдат от Турция", посочи Рамадан.

В студиото на "България сутрин" той подчерта, че дните на кабинета "Борисов 3" са преброени.

"До три месеца ще падне правителството, а март ще има нови избори. Никога повече няма да има в България правителство с националисти, които са и агенти на "Държавна сигурност". ДПС натиска и това правителство ще си отиде. След Европредседателството правителството ще падне", заяви гостът пред Bulgaria ON AIR.

Разговорът обхвана и ареста на български гражданин - командир на терористичната групировка "Ислямска държава". По думите на Рамадан арестуваният изобщо не е терорист.

"Когато е получил българско гражданство, "Ислямска държава" все още не е съществувала. Той няма как в последствие да се е присъединил към организацията. Тези терористични групировки са дело на САЩ. Не вярвам, че е командир на ИДИЛ. "Ислямска държава" гледа към Балканите, защото те са атрактивно място за обработка на терористи. Аз познавам този човек. Купувал съм си наргилета от магазина му. В България няма терористи", поясни той.

 


263
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
211
1
 
8
 
! Отговори
бай Иван преди 1 година
Какво пише в историята?Църквите да не са по високи от турчин,качен на кон?А бе амуджилар..И ти като депутат си крал от мюсюлмани и християни.Не се прави на честната Калутка.Решил тариката да събере едни безотчетни пари и по схемата...едно за джамията,две за мене.Стар работещ все още каруцарски номер.
210
2
 
11
 
! Отговори
Trak до 218 преди 1 година
Ние софиянците не мразим , а мислим.Да мислиш е нещо , което русофилите мразите и отричате.За вас , човека е нищо , а партията е всичко.Най големия грях на БКП са предадените мечти и надежди на хилядите самоотвержени младежи , които остаряха предадени от лъжливата Русия.Дядо ми гради , а вие русофили , само крадяхте и от срам в очите му не гледахте.Комунисти били , *** нагли , вие сте срам и позор за дядо Благо.
209
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В Москва пък е най-голямата джамия в света, и какво от това?
208
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бойко и Ердоган са приятели, няма страшно, ей , много глупави овце има в тая територия.
Водят ви на заколение, вие пишете за кумгейтовете и за VIP - Brother.
207
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Искате демокрация и ЕС, нали, софиянци?
Мразите Русия, гласувате за Бойко Борисов и ГЕРБ, нали?
Тогава слушайте баба Меркел, тя така е разпоредила, оплаквайте се на арменския поп.
Ще строите джамии и хоро ще играете, пък и никой няма да ви пита.
Навсякъде в България има джамии, ще има и в София.
206
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Искате демокрация и ЕС, нали, софиянци?
Мразите Русия, гласувате за Бойко Борисов и ГЕРБ, нали?
Тогава слушайте баба Меркел, тя така е разпоредила, оплаквайте се на арменския поп.
Ще строите джамии и хоро ще играете, пък и никой няма да ви пита.
Навсякъде в България има джамии, ще има и в София.
205
1
 
3
 
! Отговори
Трак преди 1 година
Най голямата джамия в Европа е в Москва.Лично Путин я откри.
204
20
 
0
 
! Отговори
BHK преди 1 година
Време беше да се помисли за решаването на проблема с липсата на джамии за молитва. В момента човек трудно намира място за намаз, масово се молим по домовете си, защото държавата ни е ограничила храмовете, а уж сме равнопоставени. Отделно ако кланяш намаз в няколкото недостатъчни джамии винаги бързаш с рекятите за да освободишш място за следващия. Така че имаме нужда от още храмове на вярата, и ако държавата не може да ни ги осигури ние ще трябва сами да си ги направим.
203
28
 
2
 
! Отговори
Мюслюман преди 1 година
Спешно трябват поне 5 нови джамии в София. Баня башъ не само не стига, но и много вярващи се отказват като знаят какво ги чака. Има толкова празни и непосещавани църкви. Ще вдигнем по едно минаре, минбера и да влиза имама да ни кани към салаа. ИншАллах.
202
7
 
1
 
! Отговори
Gigi преди 1 година
Всички от южна България само хвалби най най най абе стига хвалби бе огледайте се сега в Сараево е най голямата джамия на балканите стига сте си правили виртуални чикии
201
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Мустафа Карадайъ

На Куков ден.
200
4
 
4
 
! Отговори
Мустафа Карадайъ преди 1 година
Да е арена от злато, платина и диаманти. А аз ще и намеря имами от Ракка ,истински вярващи в силата на Алаха за да проповядват любов в нея.
199
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Гражданин

Ние си я имаме най-голямата църква на Балканите, също и най-голямата синагога. Някой по-долу пише, че джамията в Шумен също била най-голямата, не знам дали е така.
По едно време ЦУМ беше най-големият магазин от този тип на целия Балкански полуостров.
И Кремиковци беше най-големият комбинат.
А бе, ние сме си ние.
Затова, като прочетох какво е казал този синковец, си помислих, че и той може да е потомък на ислямизирани българи и е запазил основните български етнопсихични черти.
198
8
 
24
 
! Отговори
До 209 преди 1 година
На каква тарифа работи твойта ханъма? Това е правилният въпрос. Сега бегай на магистралата да видиш колко ти е събрала ханъмката! Скапан резак! Нямаш работа в България, ходи си у Турция и там си прави каквото искаш със задните части.
197
23
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не може да се радваме за признаването на БГ малцинство в Албания а да не даваме да се направи една джамия тук
196
6
 
19
 
! Отговори
Българка преди 1 година
Джамия = Център по индоктринация в Джихад! Плюс, като "екстра", невероятно ниво на замърсяване на слуховия спектър по всяко време с вой на ходжи, от който на всеки нормален човек му настръхва козината! Благодаря, но НЕ, БЛАГОДАРЯ! А що се отнася до правителството и управляващите в България, крайно време е да се забрани финансирането на ислямска пропаганда от чужбина със закон!
195
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Бизнесмена" Кемил Рамадан="бизнесмена" Митьо Пищова.И двамцата и за *** за зеле не стават.А този който не говори добре български език да се отказва от българското си гражданство и да поема към спонсорите си от Саудитска Арабия.В София няма нужда нито от джамии,нито от Рамадановци а пък от саудитски"благодетели" изобщо.Медийте да не се унижават с такива "гости" а службите да го раследват за финансиране от ислямски държави.
194
15
 
18
 
! Отговори
али преди 1 година
Няма лошо да има джамии, църкви, синагоги и т.н.. Хубаво е да вярват хората, отколкото да са безбожни, но това религията не трябва рвлигията да се използва като оръжие от политиците. Което се случва за съжаление....
193
5
 
32
 
! Отговори
Психотрон преди 1 година
Тоя е за лудница. Да го освидетелстват бързо и да го лекуват, че може да стане опасен за себе си и за околните!
192
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най голямата ? нещо по малко не може ли да се измисли ? - да посмалим малко мащабите. А?