Най-голямата джамия на Балканите – в България! Кой и защо ще я строи?

Не може мюсюлманите да се молят на трамвайните релси, заяви Рамадан
Обновена: 16 окт 2017 08:51 | 16 окт 2017 08:37, Петя Славова
263

Бившият кандидат за президент и бизнесмен Кемил Рамадан планира да изгради у нас най-голямата джамия на Балканите, след като изкупи имоти на мюфтийството.

"В София има една джамия – не може мюсюлманите да се молят на трамвайните линии. Управляващите се подиграват с изповядващите Корана. "Ислямски лунапарк" го казах като подигравка към управляващите. Финансирането за проекта ще дойде от много държави и бизнесмени. Част от парите ще дойдат от Турция", посочи Рамадан.

В студиото на "България сутрин" той подчерта, че дните на кабинета "Борисов 3" са преброени.

"До три месеца ще падне правителството, а март ще има нови избори. Никога повече няма да има в България правителство с националисти, които са и агенти на "Държавна сигурност". ДПС натиска и това правителство ще си отиде. След Европредседателството правителството ще падне", заяви гостът пред Bulgaria ON AIR.

Разговорът обхвана и ареста на български гражданин - командир на терористичната групировка "Ислямска държава". По думите на Рамадан арестуваният изобщо не е терорист.

"Когато е получил българско гражданство, "Ислямска държава" все още не е съществувала. Той няма как в последствие да се е присъединил към организацията. Тези терористични групировки са дело на САЩ. Не вярвам, че е командир на ИДИЛ. "Ислямска държава" гледа към Балканите, защото те са атрактивно място за обработка на терористи. Аз познавам този човек. Купувал съм си наргилета от магазина му. В България няма терористи", поясни той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


263
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
185
4
 
13
 
! Отговори
Голям прос преди 6 години
Борисов 3 не ни трябва, но и джамия също. И сегашните са ни много
184
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще строиш джамия,ама на кукуво лято.
183
7
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рамадане,българския народ няма да ти позволи да строиш друга джамия и то най-голяма на балканите.Избии си го от главата и върви с твоите последователи в Турция.Там има джамия до джамия,можете да се молите на воля,без никой да ви пречи.В християнска България има предостатъчно джамии,в които да се молите.Не ни се качвайте на главите.
182
20
 
7
 
! Отговори
Бойко преди 6 години
Като няма пари за църкви ...поне за джамии да има !
181
22
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом в Москва е най-голямата джамия в Европа, защо в София да не се построи най-голямата джамия на Балканите. Нали сме 80% русофили, трябва да се учим от гениалния Путин и великите братушки.
180
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този хубостник, щом защитава терористи, значи е за затвора и е терорист също,Джамии, които държавата не може да контролира не са ни нужни.Турция няма работа да дава пари за джамии и прочие.Ако има средства за даряване, да ги дари на правителството, то ще ги разпредели за каквото са нужни.
179
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки път, преди поредното политическо изнудване ДПС започва да говори за строеж на джамии. Така набързо "консолидира" електората си, представя се за пореден път като защитник на "вярата", внася разкол в държавата и реализира политическото изнудване в пари. Явно има сделки, които не са им минали, апетитни дробчета до които се домогват и затова извадиха прашясалите си опорни точки. Населението на България намалява, включително и изповядващото ислям. А джамиите са на фамилия по една!!!
178
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 189Проблемът не е,че ще се строи джамиям казвате.Проблемът е точно този . плъзновението по цял свят на ислама и строежът на джамии навсякъде. Европа се покри с джамии.Знаете ли, че има вече джамии в Исландия, та даже и молитвени културни зали в .... Гренландия ?Япония е единствената страна която стриктно забранява проникването на ислама, даже внасянето на корана е забранено, а камо ли строеж на джамии
177
3
 
17
 
! Отговори
спомени преди 6 години
Като студент имах състуденти от арабски страни.Знаете ли как пие и се напива някой който не е виждал алкохол?Ужас!!!Не знам спомняте ли си преди няколко месеца -май зимата беше в някакво наше село се събрали мюсюлманите да заколят...прасето и минал да ги почерпи друг мюсюлманин с ракия!За голямо нещастие ракията била с голямо съдържание на метилов алкохол и няколко човека загинаха от отравяне с метилов алкохол.Явно нашите мюсюлмани са толкова стриктно вярващи колкото ние българите вярваме в НЛО.
176
1
 
19
 
! Отговори
идея преди 6 години
Да създадем школи по математика,физика и програмиране,да върнем обратно кръжоците в училище и направим образованието по добро.Ето това дава на младите хора професии и добро препитание за цял живот.А който не иска да се образова-нека се моли по по 5 пъти на ден-за носене на фередже цял ден плащали 120лв. месечно,а човек с добра професия и у нас и в чужбина е добре платен.И кой каквото избере нека така да живее!
175
4
 
29
 
! Отговори
АЛАХ МОХАМЕДОВ преди 6 години
Тази джамия ще бъде построена в знойното кукуво лято на 31-ви февруари, по време на крушобера от върби, след цъфтежа на налъмите, малко преди евреите да си дойдат от жътва. Първата символична копка ще бъде извършена от брадато анадолско кьоссе, а качеството на строително-монтажните работи ще бъде стриктно наблюдавано през крив макарон.
174
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Проблема не е,че ще се строи джамия,големия проблем е,че тази джамия няма да е българска и с български средства,както и имамите няма да са българи или няма да служат на България,а против България.Ако ставаше дума само за религия,нямаше да турцизират българските мохамедани и помаци,които са с български произход и корен.
173
2
 
16
 
! Отговори
до 136 преди 6 години
През месец май 1876-та бащата на Джон Винсент Атанасов-Иван Атанасов е бил на 2 месеца.Куршумът,убил дядото му само е одраскал челото на Иван Атанасов.Той бива намерен в църквата сред избитите от турците 210 човека от вуйчо си и на 13 годишна възраст заминават за САЩ.Там завършва колеж,след което се жени за Айва Парди която е учителка по математика.В семейството им се раждат 8деца едно от които е Джон Атанасов.
172
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 182Този министър се казва Томас де Мезиер и е приближен на Ангела Меркел.Той направи това преложение на предизборен митинг преди само няколко дни.Информирайте се, преди да пишете, за да не дезинформирате другите, /освен ако имате за цел точно това/Всички международни информационни агенции публикуваха тази новина,
171
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нормално !Булгарисан е европеиската държава с най-висок процент мусулмани в Европа - 13,5 %.Що да не искат да строят най-голямата джамия, с чужди капитали от Турция, Саудитска Арабия и прочие, щом българската държава позволява.Има и по-лесно, утре-вдругиден може да поискат да превърнат Катедралата Св. Александър Невски в джамия, колко му е ?Имат и опит, вижте Св.София в Истамбул.
170
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нашите могат да посочат доксан Фокус /99/ причини , за да му откажат право на строеж.Ще го й таковам ***.м ка. му р.яза..на.
169
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-голямата джамия в Европа е в Москва. Рамаданчо сигурно е русофил и иска и в България да стори същата добрина за мюсюлманите, каквато е направил Путин в Русия.
168
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На тоа сайт не може да му се вярва , само Фейк нюзове , като статията за Германия кадето искали Мюслумански празници а то няма такова нещо никога не предложено а само някакво Изказване
167
6
 
26
 
! Отговори
Дани преди 6 години
няма нужда от голяма джамия,и малка им стига,те много не се молят ,ядат свинко,пият алкохол,за какво им е голяма джамия,вижте в Коьлн какво стана ,германците искат да се затвори джамията,едно време българите къде са се молили в подземни църкви, като землянки-хайде сега и турците да си направят землянки по-голяма сграда от църквата да няма
166
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Гробокопач на РамадаАко наистина са разкъртили археологически артефакти и извършителите още не са заловени, трябва направо да се иска оставката на шефа на МВР, също и на министъра!