Най-голямата джамия на Балканите – в България! Кой и защо ще я строи?

Не може мюсюлманите да се молят на трамвайните релси, заяви Рамадан
Обновена: 16 окт 2017 08:51 | 16 окт 2017 08:37, Петя Славова
263

Бившият кандидат за президент и бизнесмен Кемил Рамадан планира да изгради у нас най-голямата джамия на Балканите, след като изкупи имоти на мюфтийството.

"В София има една джамия – не може мюсюлманите да се молят на трамвайните линии. Управляващите се подиграват с изповядващите Корана. "Ислямски лунапарк" го казах като подигравка към управляващите. Финансирането за проекта ще дойде от много държави и бизнесмени. Част от парите ще дойдат от Турция", посочи Рамадан.

В студиото на "България сутрин" той подчерта, че дните на кабинета "Борисов 3" са преброени.

"До три месеца ще падне правителството, а март ще има нови избори. Никога повече няма да има в България правителство с националисти, които са и агенти на "Държавна сигурност". ДПС натиска и това правителство ще си отиде. След Европредседателството правителството ще падне", заяви гостът пред Bulgaria ON AIR.

Разговорът обхвана и ареста на български гражданин - командир на терористичната групировка "Ислямска държава". По думите на Рамадан арестуваният изобщо не е терорист.

"Когато е получил българско гражданство, "Ислямска държава" все още не е съществувала. Той няма как в последствие да се е присъединил към организацията. Тези терористични групировки са дело на САЩ. Не вярвам, че е командир на ИДИЛ. "Ислямска държава" гледа към Балканите, защото те са атрактивно място за обработка на терористи. Аз познавам този човек. Купувал съм си наргилета от магазина му. В България няма терористи", поясни той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


263
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
4
 
6
 
! Отговори
до 131 преди 6 години
Не знам на колко години си.Но аз помня как преди около 40 години академик Благовест Сендов му бе изпратил писмо на английски език,а Джон Атанасов му бе отговорил на български.И когато го поканиха в България показаха интервю с него по телевизията.На въпроса какво смята да прави след обяда той се засмя и каза,че жена му щяла да го разхожда по магазините!Е,на теб ли да вярвам или на очите си?
124
0
 
17
 
! Отговори
Край преди 6 години
Саудитска арабия ВЕЧЕ има голямо посолство у нас - в сградата на бул. Бъкстон. Интереса им към България се засилва.
123
1
 
4
 
! Отговори
интересно преди 6 години
И къде ще е тази джамия?В кой град и къде точно?
122
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никола Тесла е руснак. Въпросът е затворен. Точка.
121
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Джонатан Асов разбра, че България е име на държава, а не на сладкиш по време на едно интервю което български журналист разговаряше с него чрез преводач.
120
3
 
7
 
! Отговори
до 115 преди 6 години
Историята си е история.Никола Тесла не е българин,но и в джамия никога не е влизал.На Джон Атанасов баща му пък е бил ранен по време на въстанието през 1876-та .И като помисля заслугата днес да живеем по добре отколкото хората в пещерите е на инженерите-хора като тези за които писах.Религиите имат малко общо технологичният прогрес.И обясняват това,че нито един от тези велики хора не е бил мюсюлманин.Сляпата вяра не е довела до нито едно откритие което да подобри живота на хората!
119
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Откриването на най-голямата джамия на Балканите ще е добър повод за Радев да призове ЕС и САЩ за отмяна санкциите на Русия. От тая гледна точка Путин е щастлив че в София има последователи на тема най-голяма джамия.
118
11
 
4
 
! Отговори
НЕбългарин преди 6 години
Да живее вечната българотурска дружба.
117
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това си е пропаганда, настаняване и изместване...Тебе от Сърница ли те изместиха?
116
5
 
6
 
! Отговори
R.I.P. Bg преди 6 години
Бегло прочетох първите няколко заглавия от статиите на ***.бг и се затвърдих в мнението си, че с България е свършено.
115
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако тръгнат да строят това НЕЩО, аз се махам от тази скапана държава!
114
4
 
13
 
! Отговори
Край преди 6 години
В 21 век религиите са мъртви. Нормалния човек няма нужда от патерицата религия за да си обяснява света. Нито пък има нужда от някакви жреци да му разправят притчи и да му казват какво иска бог. Нормалния човек си има бог и той си е в него и никакви посредници не са му нужни.
113
1
 
17
 
! Отговори
Любен Дуло преди 6 години
До Сунай ИбрахимИстниски вярващият няма нужда от религиозни храмове. Единственият храм е човешкото сърце, всичко друго е парадиране с религията и болни амбиции за налагане на вашите изопачени вярвания над околните хора.
112
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Когато е получил българско гражданство, "Ислямска държава" все още не е съществувала. Той няма как в последствие да се е присъединил към организацията. Тези терористични групировки са дело на САЩ. Не вярвам, че е командир на ИДИЛ. "Ислямска държава" гледа към Балканите, защото те са атрактивно място за обработка на терористи. Аз познавам този човек. Купувал съм си наргилета от магазина му. В България няма терористи", поясни той.===И как ги знае всички тези неща?
111
4
 
7
 
! Отговори
до 117 преди 6 години
Ти да си чул някой руснак в униформа да каже,че служи в киберармията?Ама Путин назначи президент както на България,така и на САЩ.Хайде почакайте си реда и вие в Турция и на вас ще ви назначи.Не се бутайте!Или Ердоган ще му е първа дружка или друг ще бъде!
110
3
 
6
 
! Отговори
Край преди 6 години
Добавям към фактите. първия човек на луната е българин но от арменски произход - казва се Ян Бибиян.
109
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз съм загрижен за здравето на Един Българин, пък ми триете коментара.
108
3
 
6
 
! Отговори
Алиосман преди 6 години
ОФ с тази робска психика за къде сте?
107
5
 
9
 
! Отговори
Един преди 6 години
По принцип жените в България викат, че нямаме мъже . Но тук както гледам станали са смели мъже пред компа , но на яве къде сте?
106
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 114Не го гледай Един Българин той мърда малко. Не знам защо не се лекува.