Цацаров се самосезира, проверява случая с Ангел Попов

Прокуратурата ще иска информация от превозвачи и МС
1
Цацаров се самосезира, проверява случая с Ангел Попов
Снимка: архив, БулФото

Главният прокурор Сотир Цацаров се е самосезирал по медийна публикация, свързана с обвиненията на БСП към зам.-министъра на транспорта Ангел Попов.

Още по темата
По-рано от БСП обвиниха Попов, че като председател на браншова организация в периода 2012-2014 г. е събирал пари от свои колеги с цел да им уреди разрешителни за превоз на товари.

Цацаров е разпоредил на Софийската градска прокуратура незабавно извършване на проверка, съобщиха от пресцентъра на Прокуратурата.

В хода на проверката Софийската градска прокуратура ще снеме обяснения от народния представител Георги Свиленски и Ангел Попов - заместник министър на транспорта.

Ще бъде изискана информация от кабинета на премиера Бойко Борисов дали е постъпвал сигнал от Националното сдружение на българските превозвачи с оплаквания срещу действия на Ангел Попов.

Ще се изиска информация и от Националното сдружение на превозвачите за това изпращали ли са сигнал с описаните в публикацията твърдения за действия на Ангел Попов.

Проверката ще бъде извършена в максимално кратки срокове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Сотир Цацаров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дебелака нещо се размърда но оставя недосегаеми Суджуковата шайка. Ами тя си го избра, как да ги закача. А може и да му заделят от плячката, защо да остава без кинти за старини.