Жители на Владая отново на протест

Искат по-уредени обществен транспорт и инфраструктура
21 окт 2017 09:49, Петя Славова
10
Жители на Владая отново на протест
Снимка: Нова тв

Няколко протеста се предвиждат за днес. При единия жители на Владая се канят да затворят за един час главен път Е-79 между 13 и 14 часа. Исканията са им свързани с по-уредени обществен транспорт и инфраструктура.

Протест готвят и жителите на село Лозен. Хората там също заплашват, че ще блокират пътища, ако не се наложи мораториум върху сечта в Лозенска планина.

Третият протест е свързан с жителите на район "Витоша". Тяхната акция предвижда да блокират Симеоновско шосе със жива верига, съобщава Нова тв.

Протестиращите искат диалог с общината, подобряване на инфраструктурата в квартала, повече изходи към Симеоновско шосе, Черни връх и Околовръстното, забрана на строежите в района.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересува ме докога ще има ремонт на Владая? Защото задръстването е ужасно.
6
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 6От както ГЕРБ е на власт София стана истинска Европейска столица , а не кимизарник както беше при БКП-БСП .
5
5
 
3
 
! Отговори
вл преди 6 години
Малко си се объркал с данъците #2 - плащаме си като попчета, а ползата е само в центъра на с.София!Кметовете са фиктивни - парите за тези "селоквартали" се разпределят от общините в София. Как мислиш, че се разпределят?Или абсурдите от миналото - плащаш сопфийски данък и си с телефон започващ с 02, но като звъниш в "софия" набираш 02 и те таксуват междуградско :DСамо един абсурд да беше...
4
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кога общините ще започнат да мислят за това как живеят хората и в каква среда?Разкопаха се и малкото останали зелени площи и се започна със строежите.
3
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Последния път един тир поразмаза малко петолъчки
2
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички т.н. квартали на София са бивши Софйски села и сега вече искат да бъдат като центъра на София. И от къде пари за всичко като данъка за селската ти къща е 20-30 лв. на година.
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди или след Владая затварят??