МС одобри разходи за 5.3 млн. - корекции по европроекти

Над 200 хил. лв. пък са дължими за забавено правосъдие
8
МС одобри разходи за 5.3 млн. - корекции по европроекти
Снимка: архив, БулФото

Правителството одобри допълнителни разходи за близо 5,5 млн. лв.

5 316 хил. лв. са дължими плащания към бенефициенти по влезли в сила съдебни решения за отменени финансови корекции от програмен период 2007-2013 г.

В тази връзка се предвиждат промени по бюджетите на Министерството на регионалното развитие и благоустройство – 3 908 хил. лв., на Министерството на икономиката – 179 хил. лв., на Министерството на околната среда и водите – 607 хил. лв., на Министерството на труда и социалната политика – 296 хил. лв. и на Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията – 326 хил. лв.

Одобряват се допълнителни разходи по бюджета на Министерството на младежта и спорта за 2017 г. в размер на 30 хил. лв. за подготовка на състезателите от националния отбор по самбо във връзка с участието им в предстоящото Световно първенство по самбо от 9 до 13 ноември в Сочи, Русия.

По бюджета на община Казанлък за дейности, свързани с благоустрояване, паркоустрояване и зацветяване на централната градска част на гр. Шипка, се предвиждат средства в размер на 150 хил. лв.

С друго решение правителството одобри и допълнителни разходи по бюджета на Министерството на правосъдието в размер на 204 400 лв. Средствата са за изплащане на обезщетения за забавено правосъдие.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много малко пари са отпуснати. Те под 500 милиона до миналият месец не ги споменаваха. То АЕЦ, то КТБ, то саниране, то магистали. Къде отидоха 455 милиона бе министри?
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ОТ ГЕРБ МНОГО КРАДАТте да бяха само ГЕРБ... ми то БСП, ДПС... все ненаяли се, все ненакрали се, едва ли ще могат да се оправят с огромната заплата от 700лв или 350 евро `дет се вика
4
0
 
4
 
! Отговори
ОТ ГЕРБ МНОГО КРАДАТ преди 6 години
СТАВАТ ВСЕ ПО-.АЛЧНИ, ГРАБЕЖЪТ ГИ ОБЕДИНЯВА.АКО СПРАТ ПАРИТЕ И ЦЯЛАТА МАФИОТСКА КОНСТРУКЦИЯ ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ.
3
2
 
0
 
! Отговори
до 1 преди 6 години
*** Ханс..само ще те информирам , че в съседна сърбия ремонтите са по скъпи на км автомагистра..за камбоджа нз.. но определено чипа е повреден.. предатавям си какъв злобен хейтър си в живота
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
частните училища защо биват подпомагани с пари по европрограми?...
1
1
 
9
 
! Отговори
до 2020 коригирайте преди 6 години
"Корекции по европроекти" Те по начало тия европроекти, така са коригирани, че само ние и Колумбия се хвалим с най-скъпи ремонти на пътн а инфраструктура на глава от населението.