Радикалният ислям пълзи към нас: Превзел е ромските гета

Александър Сиди от патриотите алармира – влиза и в училищата
Обновена: 26 окт 2017 14:20 | 26 окт 2017 12:42,
106

В България навлиза радикален ислям и този проблем трябва да бъде решен по най-бързия начин. Радикалният ислям е проникнал в циганските гета, бавно пълзи и ще създаде много големи проблеми.

За това алармира пред Bulgaria ON AIR народният представител от "Обединени патриоти" Александър Сиди, в контекста на промените в Закона за вероизповеданията.

Той посочи още, че до 2010 г. няма нито едно дело за радикален ислям у нас, а от 2010 г. досега има заведени 50 дела.

"Основен проблем е влизането на тези групи в училищата. Тези, които идват и разпространяват този тип радикални течения, трябва да носят много по-тежки санкции. Тези, които биват лесно манипулириуеми, трябва да бъдат по-високо образовани", коментира Сиди в "Денят ON AIR".

По думите му законът дава определения за това какво са радикалните течения и много по-сериозни рестрикции на самата проповед.

По повод приетия вчера на първо четене нов антикорупционен закон, депутатът посочи, че ГЕРБ и БСП продължават да играят своята игра, в която няма никой друг по терена. Според него тезите на БСП са пречупени през призмата на президентството.

"Народното събрание трябва да избира председателя на новия антикорупционен орган. НС избира всички управляващи институции в страната. Аргументът на БСП е верен - да, мнозинството ще си избере", обясни гостът на Владимир Сиркаров.

Друг е въпросът дали този орган ще отговори на очакванията на хората, които очакват спешни мерки да бъде спряна корупцията в страната, уточни Сиди. По думите му институцията ще има функцията да събира информация и след това ще предава съответните доказателства на прокуратурата.

"Премахването на корупцията може да стане единствено с електронно управление", убеден е Александър Сиди.

Патриотът коментира и заложените параметри в Бюджет 2018, като акцентира върху сериозното увеличение на парите за отбрана и заплати на военнослужещите.

"Този бюджет е изключително балансиран. Бюджет, който ще опита да решава част от проблемите, които сме залагали в нашата програма", посочи народният представител.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
3
 
16
 
! Отговори
попо преди 6 години
По страшно от тиквата няма ! Така че не ни хвърляите прах в очите
52
3
 
11
 
! Отговори
Българин преди 6 години
До Българин: ти не си просто Българин. Ти си глупав русофил, което поставя под съмнение това, колко наистина си Българин.
51
7
 
6
 
! Отговори
Българин преди 6 години
И какво ДПС ви е виновно след като то бе създадено като про Българска партия с зачитане на про Руски икономически процес.. Кой създаде неоосманските движения на дКасим Дал и на Местан .кой са мляка с Ердоган?????
50
2
 
11
 
! Отговори
БаронНапърцуев преди 6 години
До ЦиникКогато видиш тъмносин опасан с бомби вика аллах акбар, ела и ми се обади! Асан ще стана.
49
1
 
5
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Благодарение не шуробаджинащината ширейки се от върхът до полиция и пожарна с некъдърните си бротовчедо, шуро, на брат ми детето и още..се даде възможност трезвите глави да се заменят с пълни такива с шуробаджанащина което само киризи кокала с мас..ще ги разспознаете по маста и наглоста..
48
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 44"пОстиня"...Къртиш по негрмотност...:)
47
1
 
1
 
! Отговори
Фанта лимон преди 6 години
Тоя Саша Сиди пътриот ли е ся?
46
1
 
7
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Може и невероятно да ви звучи, но една двумилионна София ще е отлично поле за "изява на новопокръстените" правоверни.И тежки камиони си имаме....и заспали служби...дано да съм лош пророк...ама...
45
1
 
17
 
! Отговори
Александър Седнал преди 6 години
В Гетата освен радикални секти и булдозери друго не влиза.Мизерия, болести, дрога,престъпност, къде е Държавата къде е ЕС.....
44
3
 
13
 
! Отговори
chivars pantev преди 6 години
Сталин като говореше на нашите прости управници /Югов и Червенков/, - "изчистете си турците", те - "ама другарю Сталин няма кой да гледа тютюна". Нямало кой да гледа тютюна, ето каква е ситуацията след 68 години, прости българи, пак под робство.
43
1
 
18
 
! Отговори
Путинист #1 преди 6 години
На зла круша - зъл прът. Само Вовата им пърли успешно брадите. Да е жив и здрав!
42
2
 
11
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Както беше казал навремето Жириновски: без Русия един ден ще ви режат главите и ще ги хвърлят в морето..после го изгониха..
41
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За случаи като този си има конкретна фраза, използвана за първи път от незабравимия Петър Младенов. А именно: "Най-добре е танковете да дойдат".
40
2
 
12
 
! Отговори
Мануш Романов преди 6 години
Хубава работа, ама...... Бетер турска.
39
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Живков се опита да ги покръсти както пез 868 г. но турците и запада скочиха срещу него.
38
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 32Това ти звучи така, за сегашните, но помисли, за децата им. Това с Моисей и 40те години в постинята, не е било, защото са забравели да си вземат телефон с GPS.
37
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен35 - Дефиницрането на "псевдо-религиозни учения" е доста мътна територия.
36
2
 
10
 
! Отговори
ШОП БАЙТОШОВ преди 6 години
От МеркелизЪма и МакронизЪма по-страшно НЕМА!
35
13
 
5
 
! Отговори
Алекс2 преди 6 години
Стига с тоя език на омразата бре ! Какво пък толкова ще забулят женките ни ще ни накарат да викаме алах акбар и малко по широки *** !Чудо голямо....а и европейските ценности щях да забравя !
34
7
 
10
 
! Отговори
СОРОСАЛАХ МОХАМЕДОВ преди 6 години
По-страшни от радикалния ислям са само радикалния юдео-масонски соросоизъм и краварофилския говедаро-кашерен тролизъм!