Радикалният ислям пълзи към нас: Превзел е ромските гета

Александър Сиди от патриотите алармира – влиза и в училищата
Обновена: 26 окт 2017 14:20 | 26 окт 2017 12:42,
106

В България навлиза радикален ислям и този проблем трябва да бъде решен по най-бързия начин. Радикалният ислям е проникнал в циганските гета, бавно пълзи и ще създаде много големи проблеми.

За това алармира пред Bulgaria ON AIR народният представител от "Обединени патриоти" Александър Сиди, в контекста на промените в Закона за вероизповеданията.

Той посочи още, че до 2010 г. няма нито едно дело за радикален ислям у нас, а от 2010 г. досега има заведени 50 дела.

"Основен проблем е влизането на тези групи в училищата. Тези, които идват и разпространяват този тип радикални течения, трябва да носят много по-тежки санкции. Тези, които биват лесно манипулириуеми, трябва да бъдат по-високо образовани", коментира Сиди в "Денят ON AIR".

По думите му законът дава определения за това какво са радикалните течения и много по-сериозни рестрикции на самата проповед.

По повод приетия вчера на първо четене нов антикорупционен закон, депутатът посочи, че ГЕРБ и БСП продължават да играят своята игра, в която няма никой друг по терена. Според него тезите на БСП са пречупени през призмата на президентството.

"Народното събрание трябва да избира председателя на новия антикорупционен орган. НС избира всички управляващи институции в страната. Аргументът на БСП е верен - да, мнозинството ще си избере", обясни гостът на Владимир Сиркаров.

Друг е въпросът дали този орган ще отговори на очакванията на хората, които очакват спешни мерки да бъде спряна корупцията в страната, уточни Сиди. По думите му институцията ще има функцията да събира информация и след това ще предава съответните доказателства на прокуратурата.

"Премахването на корупцията може да стане единствено с електронно управление", убеден е Александър Сиди.

Патриотът коментира и заложените параметри в Бюджет 2018, като акцентира върху сериозното увеличение на парите за отбрана и заплати на военнослужещите.

"Този бюджет е изключително балансиран. Бюджет, който ще опита да решава част от проблемите, които сме залагали в нашата програма", посочи народният представител.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
A DOBYR DEN ISKQM
32
1
 
21
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Искам да ви зарадвам!Брюксел вчера е решил, че всеки навлек с килимче под мишницата - вече не е длъжен да поиска убежище в първата мирна страна на пътя му - а може да си избира от страните на евросъюза.Дъблинските споразумения не важат вече.Не се притеснявайте - ордите ще тръгнат за Германия Швеция Дания Норвегия....в България няма кой да стои!
31
1
 
16
 
! Отговори
не на толерастите преди 6 години
Поне от 15 г. това нещо ни се говори и чужди специалисти ни го казват. Поне от тогава се знае, че у нас идват чужди ислямски проповедници да преподават радикален ислям предимно в Родопите и малките населени места с р0мско и п0машшко население. Същите тези хора преди демокрацията се пишеха българи, а в един момент станаха турци и какви ли още не. Пазарджик е пример за това, как от нито един мюсюлманин в р0мската махала в момента са почти 100%, а тези които не ходят на джамия и ги малтретират.
30
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като привърженици на демокрацията ние скоро няма да имаме възможност да върнем "крайната мярка" за наказание, но можем да преразгледаме измемение в наказателния кодекс.- За държавна измяна - от 80 до 95 години строг режим, отнемане на българско гражданство!- За радикален ислямизъм - от 50 до 75 години строг режим и депортация!- За принидително склоняване към религия или псевдорелигиозни учеания (сектанство) - от 45 до 65 години строг режим, отнемане на българско гражданство и депортация!
29
1
 
24
 
! Отговори
кръстоносец преди 6 години
Те тия ... роми за пари децата и органите си продават, какво остава за религия. За тях има само един бог : Парите и в тяхно име ще направят всичко.
28
1
 
26
 
! Отговори
до Българин преди 6 години
Много точно казано. Жигосано ни е в мозъка. Още там тлеят Копривщица, Батак, Перущица. На нас са тръгнали да ни разправят за ислям!
27
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ето няколко причини защо това е малко вероятно да се случи. Ромовете са неграмотни, но не и глупави. Ще си седят, ще слушат приказка и кимат разбиращо, но докато има аванта за тях. Ром самоубиец? Да, бе! Знам за няколко случая за села, в които има много евангелистки пастори. Какъв е ефектът? Ромът с нови дрехи, чистичък, избръснат, нахранен. Дали е станал вярващ евангелист, а? Хахаха! Същото е и с исляма. Статистиката е, че се радикализират отегчени, но образовани и от заможни семейства.
26
4
 
38
 
! Отговори
Българин преди 6 години
До ислямиста, опитващ се да прави маркетинг на Исляма тук в коментарите: Недей, просто няма смисъл точно на нас, Българите да обясняваш какво точно е Исляма! Ние, Българите болезнено сме научили всичко, което трябва да знаем за Исляма по време на 500 годишното турско робство! Толкова добре сме го научили, че е вплетено в ДНК-то ни! Хайде бягай да си миеш нозете и залягай с челото в килимчето, хабиш се излишно да ни убеждаваш колко разкошен е култа на садиста и педофил Мохамед!
25
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гарантирано от демокрацията,
24
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Радикалният ислям е същият като радикалното християнство. Просто ислямистите не са се изхитрили да го прикриват като психическо разстройство.
23
3
 
21
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Нашето общество не стои на здравите основи, които да му гарантират вътрешна сила. За да наложиш едни ценности, трябва да ги живееш. Имаше време, в което християнската цивилизация беше се наложила над света и мюсюлманските народи започнаха да отстъпват духовни територии. Започнаха да надничат в нашия свят и да се учат. Започнаха да усещат, че нещо не е наред при тях, че нямат медицина, технологии, да не говорим за хуманност. Ако този процес беше продължил, самите им илюзии щяха да се съкрушат.
22
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 22:Радикално необразован си приятелю. Няма леко, няма средно, няма висше, радикално необразован си. Прочети какво означава и от къде идва думата "Ислям" и се позаинтересовай малко от нещо друго освен кръчмарски мъдрости.
21
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ромите по принцип са радикали. Те и в момента не са мирни и хрисими люде. Ислямът като доктрина пълзи в гетата и в училищата, защото там има голяма и компактна, нискообразована маса от хора.
20
4
 
13
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Нашият проблем не е нито с радикалния ислям, нито с ромите. Той е първо със самите нас. Ние нямаме силно общество, което да стои зад здрави ценности, които да противопостави. Защото културите не си противостоят, като се изличават една друга с училищен монопол. Те се противопоставят пряко, когато и едните и другите дават своите плодове. Тогава се вижда, че едните са гнили и не стават за ядене. И самият глад принуждава хора със сгрешена култура да отидат и да променят себе си, за да оцелеят.
19
10
 
34
 
! Отговори
Истината преди 6 години
Няма такова нещо - "радикален" ислям! Има просто ислям, и да, той е радикален! Недейте да ни храните с безумната самоубийствено-пропагандна манджа, че видите ли, там, някъде, освен "радикален", има и един друг, хубав ислям, мирен и любящ и с мирис на рози! Исляма е един и той е повече от радикален!
18
2
 
4
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Първо за опозицията, доколкото си спомням, сезонът започна с техните молби да се работи по политики. Само че управляващите не можеха да се натуткат и не им разглеждаха законопроектите, докато не са готови със своите. Сега също им отхвърлят предложенията и са възприели навика да се подхилкват, докато ги коментират, за да покажат колко те са несъстоятелни. Така че опозицията си върши работата и да говори за политики и да открива далавери, а управляващите трябва да отговарят и за едното и другото.
17
15
 
5
 
! Отговори
Рекс преди 6 години
Този човек как си представя "крадлив ром-ислямски екстремист". Това е единствено в главите на смешните патриоти които нямат абсолютно никаква политическа платформа освен насаждането на дива омраза между българските граждани, пък били те, част от тях роми.
16
0
 
21
 
! Отговори
това е факт преди 6 години
Ако Осама бин Ладен,беше дошъл у нас и си беше платил за гражданство и Български паспорт щеше да е още жив,държавата на всички нива е проядена от корупция и всеки терорист и бандит с пари си купува нов живот у нас и като се има предвид системата ни за сигурност която е в колапс.
15
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Превзел е ромските гета.................кого друг да превземе. за тройка кебапчета и една бира и майките си ще предадат, така,както си продават децата си из гърция. неграмотници !
14
5
 
26
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
Смях смях смях! По своята същност ислямът сам по себе си е радикален. Ми че самият Моамед е клал че клал хиляди противници на религията си. Той е като Чингис Хан само че се е оправдавал с Аллах. Абеее харабски обяснения. Само че номера не минал в битката при Поатие. Там дядото на Карл Велики, Карл Мартел им е размазал празните чутури с огромния си боен чук. Оттам и прозвището му Мартел ( чук ). На крива брада, крив бръснич. Това е.