Подобрява се състоянието на общинарката от Велинград

Лекарите: Психическата травма е по-притеснителна от физическата
Обновена: 27 окт 2017 22:26 | 27 окт 2017 22:17, Анисия Иванова
5

Състоянието на пребитата общинска съветничка във Велинград Екатерина Каферинова се подобрява. Вчера тя бе нападната и пребита от двама неизвестни мъже след сесия на местния парламент.

Директорът на болницата във Велинград д-р Чешмеджиев и лекуващият лекар на Каферинова д-р Славейко Минев застанаха пред репортера на Bulgaria ON AIR Петьо Атанасов, за да разяснят състоянието на потърпевшата.

"Състоянието на г-жа Каферинова в момента се подобрява. Не знам кога ще излезе от психическия шок, който ѝ е нанесен", коментира д-р Чешмеджиев.

Още по темата

По думите му специалистите се притесняват повече за психическото състояние на потърпевшата, а не от физическите травми.

Екатерина Каферинова е приета около 12 часа вчера, общинската съветничка е била в съзнание и е била контактна, обясни д-р Минев

Направен е преглед, направени са съответните снимки на челюстта, на носа и главата - няма никакви изменения, категоричен е дежурният лекар.

"За да се възстанови физически, ще е нужна една седмица, психически - не се знае", сподели директорът на болницата във Велинград.

Според колеги на Каферинова е не е имало индикации да се случи подобно нещо. Винаги е била дейна и обществено ангажирана, категорични са съветниците.

Днес се проведе и извънредно събрание на Общинския съвет във Велинград, откъдето се прие декларация, осъждаща агресията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
Ddd преди 6 години
Ее, щом общинския съвет е приел декларация осъждаща агресията, вече всичко е наред.
2
3
 
1
 
! Отговори
СатаНАТО™ преди 6 години
Не мога да разбера какво толкова се хвалите с тая Вела Пеева, като тя е била една *** тийнейджърка с изкривена психика вследствие на вродения и недъг - на 16 години е носила двуцифрени диоптри. Подобни героини има и сега - вдигат се от Англия и отиват сексуални робини на Ислямска държава. Нашите пък са ходели да ги шиббат московските лакеи в гората.
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
6-ти мандат!?!?Кате,време е да се махаш ВЕЧЕ от общината и да си намериш ИСТИНСКА работа!!За 6 мандата вече си се сраснала с "бизнесмените","предприемачите" и т.н. ***!Всички знаем защо си яла тупаника-взела си кинтарите и си казала"...ще видим.."