Бащата на самоубилия се Калоян пита: Кой му помогна да избяга от "Пирогов"?

Родителите ще търсят отговорност от лечебното заведение
Обновена: 30 окт 2017 07:53 | 30 окт 2017 07:53, Петя Славова
191

41337 гледания   |  Още видео
Самоубилият се 18-годишен Калоян, който преби медицинска сестра в "Пирогов", не е избягал сам от лечебното заведение, категоричен бе неговият баща пред Bulgaria ON AIR.

"Краката и ръцете му бяха завързани с каиши за болничното легло, тъй като беше неадекватен. Невъзможно е след като беше обявен за национално издирване никой да не е забелязал бягащо по улиците момче с тениска и къси панталонки при тези ниски температури", отсече Иво Милев.

Още по темата

Той е категоричен, че за пръв път хваща сина си да употребява наркотици, а в последно време във профила си във Facebook е почнал да качва множество религиозни и библейски цитати и при всяка вероятност секта стои зад агресивното му поведение.

Бащата на Калоян разказа, че през последната седмица младежът се е държал неестествено. Спрял е да тренира и да се вижда с приятелката си.

"Опитах се да разговарям с него, но беше неадекватен. Никога не съм имал подозрения, че употребява психотропни вещества, тъй като той не е бил проблемно дете и спортуваше бокс от години", посочи още той.

Родителите са категорични, че ще търсят отговорност от "Пирогов", тъй като смятат, че не е възможно Калоян сам да се е развързал и избягал.

Същевременно нападнатата медицинска сестра Стефанова продължава своето възстановяване.


191
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
172
0
 
3
 
! Отговори
Гадател преди 10 месеца
Завързват момчето,но после решават,че не е опасен,и след медикаментите,които му дават,и най вероятно,инжекция,с деизипан,решават да,го отвържат.Сестрата е отключила агресията на момчето,като знам как се държат,нагло,и грубо,на здрав човек му идва,да ги пребие камоли на момчето,което е било под въздействието,на марихуана и медикаменти.Отнесла е боя,а момчето ,тръгнал да бяга,но е бил застигнат от охраната,той го е "самоубил",а алибито му е ,че е заседнал в асансьора.
171
0
 
1
 
! Отговори
Bella преди 10 месеца
Най-добре да не се ходи в Пирогов ...
170
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 10 месеца
Искам да си получат заслуженото. А ми реват за по-високи заплати. Думи нямам вече. А колко ли ще им бъдат жертви още? Не се знае.
169
1
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 10 месеца
Там почина татко! От лекарска грешка. Забравили му тампон по време на операцията.и се наложи да го оперират отново. Една от сестритему е пуснала въздух във вената. Беше издута ръчичката му. И на 21.02.1995г. Около обят почина в пирогов.
168
0
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 10 месеца
Какво става! В тая касапница пирогов нещо зачестиха смъртните случаи. Къде гледат какво правят ама така неможе. Някой или някоя от персонала е развързал момчето. Аз мисля че е пребитата сестра. Абе умни ли са тъпи ли са как може да се развърше човек в неадекватно състояние. А бе затвор за вас!
167
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
С такъв баща тищо мудто, че синът е изпастнал безотговорен пройдоха.
Мир на праха му
166
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ако бащата беше останал със сина си, нямаше да пита сега.
А т ъпия директор на Пирогов т рабва да почне да плаща на адвокати, за да защитават служителите му
165
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Няма ли дисциплина не стаа нищо страх да ти има това е аз така станах човек още ги правете софийски глезльовци после ревете
164
1
 
10
 
! Отговори
Анонимус преди 10 месеца
Бащата верно много безхаберен....а дали той със своето невежество не е допринесъл за трагичната участ на сина си......просто размисли на една бивша наркоманка, благодаря на Господ чиста вече 6 години....и не, не членувам във секта.....
163
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Хайде пак друг им е виновен на наивните,заблудени родители!Докога?!?Жалко за младостта погубена от безхаберието на най-близките!Лека му пръст на момчето.
162
1
 
7
 
! Отговори
L преди 10 месеца
Нарко тест веднага за неадекватна родителска реакция....
161
1
 
4
 
! Отговори
PCP преди 10 месеца
PCP
160
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Много е жалко, когато хората се уповават за спасение на въображаеми приятели в небето, вместо да вземат мерки преди да е станало съвсем късно. Ето в този случай се оказа фатално.
159
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Я да вземете да направите един тест за наркотици и на бащата!
158
4
 
12
 
! Отговори
Христо преди 10 месеца
Този т.нар.баща вместо да се изявява по телевизията да се замисли какъв ***.е възпитал и да се скрие някъде вдън земя...
157
2
 
7
 
! Отговори
Петър преди 10 месеца
Кой му помогнал?наркотиците,марихуаната.а баща му защо не стоя при него като го знае какъв е!мед.сестрата трябва да го и съди сега!!!
156
3
 
6
 
! Отговори
Има нещо гнило преди 10 месеца
Бил е модел на Visage. Напишете на кирилица Калоян Милов в google и натиснете "изображения". Има много негови снимки. Твърде слаб изглежда, за да е пребил сестрата.
155
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Сестрата казала,че се обърнал с гръб към леглото преди да я удари,значи преди това е бил с лице към леглото,щял да го пооправи или да го носи,значи скоро е станал щом към леглото е гледал.
154
8
 
13
 
! Отговори
Bella преди 10 месеца
Родителите са виновни, че са изпуснали такова момче, но и лекарите са виновни защото не са фиксирали момчето както трябва !!! Но и тези охранители не са си свършили работата сигурно пак са броили мухи
Съболезнования за момчето ! И бързо възстановяване на сестрата
153
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
И цитирането на библейски цитати не е сектантство. Прави се от всеки свещенослужител при всеки повод в националния ефир, а народът парадира, че бил " православен" Това, че някой си е имал сериозни проблеми, не е заради библейските цитати, а заради съвсем по прости и до болка очевадни неща. Но за тях никой не му е крив, а собствения му житейски избор.
Казването на истината може да боли, но е повече проява на съпричастност, отколкото лесното търсене на изкупителни жертви, което не помага с нищо !