Бащата на самоубилия се Калоян пита: Кой му помогна да избяга от "Пирогов"?

Родителите ще търсят отговорност от лечебното заведение
Обновена: 30 окт 2017 07:53 | 30 окт 2017 07:53, Петя Славова
191

Самоубилият се 18-годишен Калоян, който преби медицинска сестра в "Пирогов", не е избягал сам от лечебното заведение, категоричен бе неговият баща пред Bulgaria ON AIR.

"Краката и ръцете му бяха завързани с каиши за болничното легло, тъй като беше неадекватен. Невъзможно е след като беше обявен за национално издирване никой да не е забелязал бягащо по улиците момче с тениска и къси панталонки при тези ниски температури", отсече Иво Милев.

Още по темата

Той е категоричен, че за пръв път хваща сина си да употребява наркотици, а в последно време във профила си във Facebook е почнал да качва множество религиозни и библейски цитати и при всяка вероятност секта стои зад агресивното му поведение.

Бащата на Калоян разказа, че през последната седмица младежът се е държал неестествено. Спрял е да тренира и да се вижда с приятелката си.

"Опитах се да разговарям с него, но беше неадекватен. Никога не съм имал подозрения, че употребява психотропни вещества, тъй като той не е бил проблемно дете и спортуваше бокс от години", посочи още той.

Родителите са категорични, че ще търсят отговорност от "Пирогов", тъй като смятат, че не е възможно Калоян сам да се е развързал и избягал.

Същевременно нападнатата медицинска сестра Стефанова продължава своето възстановяване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


191
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е тея са си от етноса е са видех бащицата...Повече няма да коментирам те там нещата са ясни.
8
3
 
10
 
! Отговори
до 9 преди 6 години
На там...От тук....да беше учил...да не беше спал!
7
21
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пак налазиха разбирачите...и моралните апостоли "на килограм"!Те заради това ще изчезвате - тълпа от егоисти...сеирджии...и льохмани
6
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той и баща му е тръгнал на там....
5
4
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лъже на поразия.Само като разбрах,че са го оставили в болницата и са си тръгнали веднага ми стана ясно,че просто искат да го разкарат.Тоя от "бг хиталянците" ли е? По-принцип те са такива.Никога виновни и винаги отговорен е друг но не и те.Важното е че татенцето е направил клип за фейсбук и ще го постне там.А Калоян-предрусалвал е системно имал е шизофрения.Останалото е свършила спортната злоба агресията,зобът и хормоните.Един психар по-малко.
4
8
 
40
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
еи тьпи хора не разбрали че синьт им е наркоман вземете да се грьмнетеизлишни сте на тази земя
3
5
 
30
 
! Отговори
има конспирация преди 6 години
От ЦРУ са изпратили специален екип подготвен специално за такива операции - да освобождават луди от болниците.
2
4
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бащата и той се държи неадекватно, може заедно да се ползвали....
1
7
 
74
 
! Отговори
родителлите виновни преди 6 години
Все някой друг му е виновен. Сега ще влачат по съдилища доктори, медицински сестри .... Обяснението е просто момчето е изперкало от бокса и е започнало да прави глупости.Всъщност не марихуана или секата са пичините а бокса. Ударите в главатя иматмного лоши последствия за мозъка.Особено в ранна възраст. За мен виновни са родителите!!!