Сестрата на Борисов: Проф. Петров, дръжте се! Да си началник е временно

Да се научим да пазим професионалистите, защити тя министъра в оставка
Обновена: 1 ное 2017 09:46 | 1 ное 2017 09:32, Петя Славова
101

8501 гледания   |  Още видео
Сестрата на премиера Бойко Борисов д-р Красимира Иванова защити вече бившия здравен министър проф. Николай Петров, след като той подаде оставка поради обвинения в роднински назначения.
Още по темата

"Професор Петров го познавам като пациент. Имах много тежка диагноза и лекарите реагираха много бързо. Искам да благодаря на целия екип, който ме оперира. Трябва да се научим да пазим добрите професионалисти и хора – тези, които приемат състоянието на пациента като своя емоция, а проф. Петров е точно такъв", посочи Иванова.

Тя сподели пред водещата на "България сутрин", че не може да коментира решенията на брат си в професионален аспект, тъй като излизат от нейната компетенция.

"Професор Петров, просто се дръжте! Толкова много пациенти дължат живота си на Вас! Да си началник или министър е временно", категорична бе д-р Иванова пред Bulgaria ON AIR.

Сестрата на премиера обясни, че най-тежкият момент за нея, по линия на позицията на брат ѝ, е бил, когато закрили болницата, за която работела преди 15 години.

"Останах без работа. Тогава брат ми беше кмет. Намерих си работа в общинска болница, но веднага ме попитаха дали той не ми е помогнал, за да започна. Аз съм медик, който е учил за това, кандидатствал е и е намерил работа по специалността си. Ако си бях останала вкъщи пък щяха да ме питат как се издържам", разказа д-р Красимира Иванова.

 


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
2
 
5
 
! Отговори
! преди 1 година
Всичко е временно. Само г-н Б. Борисов и Ислямска Държава ще бъдат вечни.
78
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
СТАРА БГ ПОГОВОРКА ХАЛВАДЖИЯТА ЗА БОЗАДЖИЯТА КАКВО ДРУГО ОЧАКВАТЕ ДА КАЖЕ ТАЗИ ГОСПОЖА . ДРУГ Е ВЪПРОСЪТ ЗАЩО СЕ МЕСИ КЪДЕТО НЕ ИЕ РАБОТАТА
77
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ СА РАВНИ ПРЕД ЗАКОНА.

А АВТОРА НА СТАТИЯТА НЕ Е РАЗБРАЛ, ЧЕ НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА РОДНИНСКИ НАЕЗНАЧЕНИЯ, А ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ОБЩЕСТВЕНА ПОРЪЧКА ЗА БЛИЗО ДВА МИЛИОНА НА ЛЮБОВНИКА НА ДЪЩЕРЯ МУ, ПРИ ТОВА ФИРМАТА Е ФАЛШИВА (БЕЗ РЕГИСТРАЦИИ)
76
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая пък *** овца , какво се обажда? Да си отглежда там тиквите и да не ни занимава с диарията си!
75
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Отговор
Грешка си .България е разделена от преврата през 1923год.
74
3
 
1
 
! Отговори
koko caMO KOKTA преди 1 година
nai-mnogo tuk prisystwat komunistite Borisow i Iwanova, brat4e i sestri4e.
73
6
 
2
 
! Отговори
Я гледай.... преди 1 година
Я гледай колко много комунисти имало в многострадална България.Налетяха като рояк оси. За това ще страдаме.
72
4
 
2
 
! Отговори
Отговор преди 1 година
До Анонимен 75 Преврата не води да нищо добро. Я виж какво стана след преврата на 9.ІХ. Затова сега сме разделени.
71
1
 
3
 
! Отговори
медицината е медицин преди 1 година
Мозъкът е орган който не се лекува особенно когато го нямя.

Женицата изпати много с раковото си заболяване. Още й личат сенките над и под очите и оплешевялата й коса причинини от агресивната химиотерапия на която е била подложена.
70
2
 
21
 
! Отговори
Наблюдател преди 1 година
До Анонимен
По Вашата логика, всеки добър специалист в дадена област може да си напълни гушата незаконно и да заслужи овации за това! Странно мислене?! Затова сме на този хал - много милиарди се изнесоха от България, много хора забогатяват на гърба на мнозинството! Докога, г-жо Иванова? Докато изчезне страната ни!?
69
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И тази госпожа като брат се е откъснала от реалността ! Кой говори госпожо за професионалните качества на някого си ,но така както и строителният работник се е качил на 30 метра височина и никой не го е грижа как ще си изпълни задълженията така и всеки трябва да си върши работата и не се опитвайте да ни обяснявате сега ,че този другар заслужава ние бедните да облажим и дъщеря му с милиони .Това е христоматиен пример за корупция и не само и законът е погазил прехваленият професор.
68
4
 
10
 
! Отговори
Helleborus преди 1 година
Проблемът на комунизма беше индоктринирането на населението. Наука, култура и образование бяха контролирани, финансирани. Сега пак е така. Но кооперирането на хора с икономическа цел не е комунистическо. Ако едно село хора се кооперират, купят си трактор и машини, обработват земя и търгуват, това не е комунистическо. Абсолютно същото е, когато говорим за общ бизнес по поддържането на инфраструктурата. Нищо комунистическо няма в това да направим държавни фирми, които да са наши кооперативи.
67
8
 
9
 
! Отговори
Helleborus преди 1 година
Държавни предприятия, които да се занимават с пътища, строителство и поддръжка на публичната собственост биха ни спестили милиарди. А сега милиарди изтичат в ръцете на единици, това не е ли нерегламентирана държавна помощ? Държавното предприятие би трябвало да се възприеме просто като едно акционерно дружество, в което всички участваме. Нали при демокрацията държавата сме ние? Силна държава не бива да има в духовната сфера, а там държавата е звяр днес. Там беше и престъплението на комунизма.
66
5
 
11
 
! Отговори
Helleborus преди 1 година
Напълно възможно е и читав човек да се подхлъзне, всеки ден добри хора пропадат и лоши хора се поправят. Колкото и добър лекар да е, милионите са го изкушили. Но той си е казал, това е законно, ако не дойдат при мен, ще ги вземе друг. Не я разбирам тази работа с концесиите, милиони пари от нашите данъци законно изтичат в частни ръце. За да няма държавни фирми, като през комунизма. Но проблемът на комунизма беше контрола над обществото, реализиран чрез образование и др. Това променихме ли го?
65
1
 
22
 
! Отговори
смях в залата преди 1 година
Това е борбата на нашите родни новоизлюпени политици с корупцията в действие! На хартия и от трибуната всички те се борят, създават органи, комисии...., но само на приказки и само когато не ги засяга тях лично! Но когато нещата опрат до реални действия, тогава - сакън! Не ни закачайте, ние сме много мили и симпатични, трябва да ни оставите да правим каквото си искаме, защото това са наши хора!
64
2
 
32
 
! Отговори
да, ама не! преди 1 година
Како- о-о-о-о.....!!!!Май не си разбрала изобщо за какво иде реч! Никой не оспорва професионалните му качества. Той е прекрасен лекар по думите на хиляди пациенти! Но...! Факт е, че е използвал служебното си положение, за да уреди близките си с апетитни обществени поръчки. При това фирмите са с неизрядни документи, с неустановими адреси и информация за контакти, което буди съмнение, дали изобщо развиват дейност!Когато човек сбърка, не е лошо понякога и да признава грешките си и да се извини!
63
2
 
14
 
! Отговори
Х преди 1 година
Погрижил се за дъщеря си,какво лошо?
62
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
народе народе ,, ето как сестрите на власта ви се присмива . време е за преврат народе мой ...че богатите не знаят какво е мъка и мизерия , те живеят в друга реалност
61
7
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ТАЗИ НАГЛОСТ НЯМА ЛИ КРАЙ.. ГОСПОЖО ВИЕ КОЛКО ПАРИ ПЛАТИХТЕ КАТО БЯХТЕ НА ЛЕЧЕНИЕ В БЪЛГАРСКА БОЛНИЦА,ЗАЩОТО НИЕ ПЕНСИОНЕРИТЕ ДЕТО ИМАМЕ ПО 45 Г. ТР.СТАЖ САМО КАТО СИ ПОКАЖЕМ НОСА И КЪДЕТО ДА СИ ПОКАЖЕМ НОСА В НЯКОЙ КАБИНЕТ ВСЕКИ ТЕ ДОИ И ТЕ РУГАЕ,И АКО ИСКАМЕ ДА НИ СЕ ОКАЖЕ ПОМОЩ -ГЛАДУВАМЕ.А КАТО ГЛЕДАМ КАК ВСИЧКИ БЕЛИ ПРЕСТИЛКИ ТЪРЧАТ И МЕЧАТ КАТО СЕ ПОЯВИ ПОЛИТИК В БОНИЦА..НЯМАШ СИ И ПРЕДСТАВА ЗА РЕАЛНОСТТА У НАС ГОСПОЖО И АКО ТИ ИМАШ ПРИЧИНА ДА СИ МУ БЛАГОДАРНА НА АЛЧНИЯТ ПРОФЕСОР НИЕ СМЕ С
60
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
НАРОДЕ ДО КОГО ЩЕ ТЪРПИМ ТИЯ ВСЕЯДНИ СВ... ,НАТИРИХМЕ ТОЛКОВА МЛАДИ,УМНИ И ДОСТОЙНИ БЪЛГАРИ ОТ ХУБАВАТА НИ БЪЛГАРИЯ ЗА ДА ДОНДУРКАМЕ ЕДНИ ПРЕХВАЛЕНИ И АЛЧНИ АКУЛИ......