Сестрата на Борисов: Проф. Петров, дръжте се! Да си началник е временно

Да се научим да пазим професионалистите, защити тя министъра в оставка
Обновена: 1 ное 2017 09:46 | 1 ное 2017 09:32, Петя Славова
101

Сестрата на премиера Бойко Борисов д-р Красимира Иванова защити вече бившия здравен министър проф. Николай Петров, след като той подаде оставка поради обвинения в роднински назначения.
Още по темата

"Професор Петров го познавам като пациент. Имах много тежка диагноза и лекарите реагираха много бързо. Искам да благодаря на целия екип, който ме оперира. Трябва да се научим да пазим добрите професионалисти и хора – тези, които приемат състоянието на пациента като своя емоция, а проф. Петров е точно такъв", посочи Иванова.

Тя сподели пред водещата на "България сутрин", че не може да коментира решенията на брат си в професионален аспект, тъй като излизат от нейната компетенция.

"Професор Петров, просто се дръжте! Толкова много пациенти дължат живота си на Вас! Да си началник или министър е временно", категорична бе д-р Иванова пред Bulgaria ON AIR.

Сестрата на премиера обясни, че най-тежкият момент за нея, по линия на позицията на брат ѝ, е бил, когато закрили болницата, за която работела преди 15 години.

"Останах без работа. Тогава брат ми беше кмет. Намерих си работа в общинска болница, но веднага ме попитаха дали той не ми е помогнал, за да започна. Аз съм медик, който е учил за това, кандидатствал е и е намерил работа по специалността си. Ако си бях останала вкъщи пък щяха да ме питат как се издържам", разказа д-р Красимира Иванова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
14
 
! Отговори
Наивен преди 6 години
За съжаление най интересното ще остане завинаги тайна. Какво си казаха професора и Бойко на четири очи, така че премиера прие оставката му светкавично.
36
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен Борисов и ГЕРБ-строители на съвременна Турция . АЕЦ ,Турски поток ,Пътя на коприната ...
35
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До СТРАНДЖАТАВикаш няма никаква връзка с бащата на внучката си!? А бе ти сериозно ли ги пишеш тези работи или си преял със суджук и филе елена!?
34
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До СТРАНДЖАТА,, БОЙКО БОРИСОВ И ПП ГЕРБ-РУШИТЕЛИ НА СЪВРЕМЕННА БЪЛГАРИЯ,, Барабар с друтите. Ама най -ефективните .
33
25
 
6
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Професорът няма пряка връзка, а камо ли роднинска с това момче... - и след като е спечелил конкурса къкъв е пролемът... - значи всички познати на министъра да умират от глад и да бъдат дискриминирани... - нали си спомняте колко милиона получи Моника Сергеевна Станишева да прави реклама на България - без конкурс...
32
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И Недялко Йорданов, и Люба Кулезич - какво падение! Да защитаваш грабителя и злоупотребяващия с пост за лична облага. Да защитаваш корупцията от висотата на позицията си на морални стожери на нацията! Поет и журналист, с претенция за съвест и будителство. Срам ме е!Не е достатъчна оставката! Съд и присъда, съответстваща на престъпленията! Съдебна отговорност! Всичко друго е легитимация и утвърждаване на корупцията като естествено състояние на демокрацията в България. Срам, срам, срам!
31
4
 
14
 
! Отговори
Азъ преди 6 години
Лекарската мафия винаги се пази една друга. Никога лекар не свидетелства срещу лекар, дори и при най-груби грешки довели до смърт за пацента.
30
2
 
19
 
! Отговори
Жоро София преди 6 години
А бе ти го познаваш като пациент защото си сестра на главния суджук на републиката, ама баба Пена от говедаре, едвали го познава като пациент, щото дори професора да иска да я приеме баба Пена няма 30 лева да стигне до София. А без значение какъв лекар е щом е крал от всички нас - плащащите си осигуровки трябва да иде за дълго в затвора. Заради такива крадци умират всеки ден българи по болниците защото няма лекарства и апаратура, за да може този да си купи къща в полите на Витоша.
29
1
 
19
 
! Отговори
Жеко преди 6 години
Един до вчера уважаван от мен професор,който не може да промени в мен мнението за професионалните си умения от друга страна обаче се превръща едва ли не в герой,че си е подал оставката.Ами да дадеш законно поръчка на дъщеря си за 1,6 милиона лева не е ли корупционна практика да му се не види.Ако ще и светец да е,той нарушава не само принципите,но и погазва моралния закон.Ако беше служител от Община Сунгурларе щяха да му направят за това показна акция от ДАНС с арести и легни/стани!
28
1
 
25
 
! Отговори
anon преди 6 години
Да си началник е временно. После отиваш в затвора за злоупотреби с власт!
27
12
 
7
 
! Отговори
ист преди 6 години
Професор Петров, дръжте се. Кучетата лаят, керванът си върви. Тези които лаят, за пари го правят.
26
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе, тези гербери не разбраха ли, беее???Ние нямаме против неговите качества като лекар, а като администратор.Уреждал е зетя си да печели общ.поръчки.Извинете, гербериии???!!!! И това ли е нещо нормално??? За вас, може би, ДА. Явно, ДА!
25
1
 
25
 
! Отговори
Демократ преди 6 години
На по-младите, които не помнят ще кажа, че след 10.11.89г. един от основните лозунги издигнати от новоизпечените ни демократи, бе - Необразовани, глупави и дори неграмотни хора са ни управлявали 45 години. Този лозунг аз приех на 100% всички виждахме, че старците от БКП по върховете не са много начетени. Очакването ми като дойдат нови, умни, образовани хора в управлението, България рязко да дръпне нагоре.Е, те дойдоха, но България отиде надолу.Колкото по-умен е един крадец толкова повече краде
24
30
 
4
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Прощавай Дяконе, извинявай Апостоле, извинете и Вие народни будители... - но Борисов ви надмина по значимост и мащабност... - навсякъде канен, навсякъде приет, думата му се чува и цени навсякъде по цивилизования свят/без Кремъл разбира се/... - Европа му вярва безрезервно, вярва в неговата честност и отпуска нови финансови потоци в посока България... - комунистите съзнават неговото превъзходство и изпадат в дива ярост, от факта, че никога повече няма да помиришат власт...
23
3
 
14
 
! Отговори
До СТРАНДЖАТА преди 6 години
2020 година. Султанът, пардон, министър-председателят на България, Абдуллах Гюл, призовава нацията да бъде толерантна с българското малцинство!
22
2
 
18
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
Убаво !!! Професионалист... Ама пари на държавата ,че връща ли тоя ? Щото е бил у далавера със зетчето...
21
1
 
17
 
! Отговори
проктолог преди 6 години
Петров е природен гений! Преди обяд е бил анестезиолог, а след обяд е практикувал хобито си, правил е хирургически операции на сестрите на министър-председателите!
20
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Проф. Петров, дръжте се! Да си началник е временно, но да си сестра на ББ си е за цял живот
19
24
 
2
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Тема от изпит по български език и литература... - матура 2032 година:"Бойко Борисов и ПП ГЕРБ - Строители на съвременна България"
18
6
 
11
 
! Отговори
аз-ът преди 6 години
БТВ, НОВА и БНТ са пълни с журналисти-либералки, които са на повикване, на копче , в готовност и завизисимост от ам. фондации. Галя Щърбева и Л.Крумова- смучат пари от Америка за България. В.Петков -дългогодишен шеф/несменяем явно/ на БТВ Новините -храненик на американски фондации, на тяхна издръжка специализант в САЩ. Б. Василев/Панорама/ брат на един от най големите грантаджии в БГ.Валери има пълно право да ги съди, не може да ме убедите, че това разледване не беше в "правилния" момент.