Да помогнем на Коки да се върне в нашия свят!

Калоян е с диагноза детски аутизъм и терапия може да му помогне
Обновена: 3 ное 2017 14:27 | 3 ное 2017 14:09,
6
Да помогнем на Коки да се върне в нашия свят!
Снимка: Facebook

Калоян Казаков е едно усмихнато дете, което обаче се бори с диагнозата детски аутизъм и вторичен недоимък на лактазата. Вие, читателите на Dnes.bg познавате момчето, което има нужда от нашата помощ. Вече сте му помагали, нека го направим пак.

Родителите му събират пари за вливане на стволови клетки в Турция - в клиника LIV hospital Истанбул. Офертата е за 32 000 долара. Тази процедура има 90% успеваемост.

Още по темата

"Терапията със стволови клетки е нов ефективен подход и повлиява на метаболизма, имунната система и увредени клетки и тъкани. За максималното подобрение на състоянието на Коки сме посъветвани колкото се може по-скоро да започне това лечение със стволовите клетки, за да може мозъкът му да усвоява по лесно всичко случващо се около него, по- лесно да приеме терапиите и да се научи на много неща, които до сега не е усвоявал", пише неговата майка във Facebook.

"Искаме да довършим започнатото и Коки да премине през тази битка като победител", таи надежда майката на Калоян.

От сумата остава да бъдат събрани още 35 000 лева.

На Калоян можете да помогнете като изпратите смс на номер 17 777 с текст KOKI.

Може да дарите и по следните начини:
PayPal - help_koko@abv.bg

Дарителска банкова сметка:
IBAN:BG89PRCB92301049318117
BIC: PRCBBGSF
ПроКредит Банк
Калоян Пейчев Казаков

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки път помагам на такива деца с Осигуровките и Данаците си.Но друга е истината че потъват в Определени Джобчета.Грях е и не веднъж съм го писал да се взима от тези деца.Между другото всички Логопеди И Психолози са търговци.Но на Общината това и Изнася защото там се отчитат с Данъците си.Това е страшен бич за родителите какво прави държавата за тяхната БОРБА? НИЩО!!!
5
0
 
7
 
! Отговори
горд преди 6 години
Ние вече помогнахме. Помогнете и вие!
4
1
 
8
 
! Отговори
До анонимен преди 6 години
Ако сте запизнати с Коки , ще разберете защо са тези вливания . Няма как да има измама с ДМС номер !! Моля не пишете глупости преди да сте информирани !
3
12
 
2
 
! Отговори
Ави преди 6 години
Абсолютна измама
2
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е някаква измама! Какво общо има аутизма с недостига на лактаза или ензим разграждащ лактозата в млякото? Как се лекува аутизъм със стволови клетки? Чак се повливал метаболизма, имунната система и увредени клетки и тъкани - кои са тези увредени клетки и тъкани?
1
3
 
24
 
! Отговори
zeus преди 6 години
Имам един въпрос, защо преди време малкия Хасанчо беше изпратен да се лекува безплатно в чужбина, а за Калоян държавата не желае да даде пари? Въпроса, разбира се, е риторичен, не трябва да се прави разлика като иде реч за живота на дете.