Лазаров за атентата в Ню Йорк: Либералният модел се провали!

Според бившия главсек трябва да си сътрудничим с Русия срещу тероризма
Обновена: 3 ное 2017 10:53 | 3 ное 2017 10:51, Веселина Йорданова
62
Лазаров за атентата в Ню Йорк: Либералният модел се провали!
Снимка: архив, БулФото

"Либералният модел за миграцията се провали", коментира бившият главен секретар на МВР Светлозар Лазаров по повод атентата в Ню Йорк, при който 29-годишният узбек Сайфуло Саипов уби осем души.

Още по темата
"Сега пак гледам и слушам как този бил добър човек. Попаднал случайно в Ню Йорк, бил работлив, нямало никакви признаци. Ако трябва да водим разговора по същество, тези теми не бива да ни ги пробутват. Става дума за спяща клетка, която е изпратена там", категоричен е Лазаров пред bTV.

По думите му за това се използват различни механизми. "Този човек е поддържал връзки с лица, които са финансирали тероризъм. Какво повече трябва да стане, за да разберем, че либералният модел се провали", попита той.

Според него за ефективно противодействие на тероризма трябва да си взаимодействаме с Русия.

Според Лазаров, парите, които се отделят в новия бюджет за МВР, няма да са достатъчно, но той е оптимист.

"Ако помните, когато започнаха разговорите в самото начало, нямаше пари, нямаше развитие на казуса със заплатите. В момента има отпусната известна сума, но аз съм оптимист, че като се разгледа законът за бюджета, ще имаме по-позитивно развитие”, коментира Лазаров.

Според него не е въпросът само "да наситим" с полиция, а трябва да използваме и технологиите. "Там, където има видеонаблюдение, не се извършват престъпления и се дава възможност за освобождаване на човешки ресурс", даде пример бившият главен секретар на МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей такива чeкиджии като тоя Лазаров по 10 пъти на ден погребват либералния модел и превъзнасят путинския мафиотски модел.
45
0
 
6
 
! Отговори
Иван преди 6 години
"Треньорът", както го наричат заповядал онази УБИЙСТВЕНА "тренировка", си остана безнаказан. Впрочем това не е новина, а е като всички останали съобщения за закононарушения на власт имащи от високите етажи. Но това е минало вече. Новото, е че ФБР и всички служби за сигурност в САЩ трябва спешно да съставят график за изнасяне на лекции и обучение от този неземен, безценен, мъдър и т.н. специалист. Следват и службите в ЕС! Какъв велик експерт на свет. ниво си имаме!
44
4
 
3
 
! Отговори
B преди 6 години
До 666САЩ и преди 100 години си бяха тоталитарна държава в която закона това са корпорацийте - нищо ново Сегашното затягане на диктатурата в САЩ се дължи на предстоящия колапс на обезпечения с вуздух долар.до сега евреите успяваха да запазят ръста на цените (благодарение на 45 милиона имогранти които Обама внесе) но това вече не е възможно при падащите заплати и растяща безработица - идва колапс и за това се готвят за военна диктатура
43
2
 
5
 
! Отговори
666 преди 6 години
Америка е тоталитарна държава. Там управлява шепа свръхбогаташи. Всички се подслушват, предледват, затварят в затвора, убиват и т.н., ако започнат да пречат на олигархията. Картър каза наскоро: В Америка няма демокрация, а олигархия!Олигархията е защитена. На тях има трябват имигранти, за да работят за тях. На тях им е все едно, че едни имгранти убиват други имигранти. За тях е важно да има свръхпечалба.Не очаквайте олигархията да реши тези проблеми.
42
0
 
3
 
! Отговори
Мислител преди 6 години
Забрави да споменеш комунистически сред тоталитарните?Но нали смяташ ,че консерватизма е тоталитаризъм!Тоест либерализма и комунизма за един модел с две страни !Затова не се чудете че комуниста Дайнов стана либерал на село!
41
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Идва ли Тоталитарният модел? Питайте го. Моделите са два - Либерален и Тоталитарен. Тоталитарният е скрит зад други, като консервативен, патриотичен, фашистки.
40
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Намерил си е виновни са собствената си некадърност и провали.
39
2
 
7
 
! Отговори
www преди 6 години
Тоя ли изби баретите в Лясковец?
38
2
 
5
 
! Отговори
До 28 преди 6 години
Иначе да,американците сами си бутнаха модела,но това е процес още след Всв!То не беше рока с кришнарска омраза!Не бе либералния ислям,не бяха гейове и трети пол сега!Но Буш не е виновен и Никсън!Клинтън и Обама повече!
37
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами то това е американският модел - толериране и подкрепяне на всякаква изм.ет и после се чудят защо стават такива неща.
36
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Искам само да видите физиономията на това ченге...Имате ли му доверие???Аз лично виждам мутра, не полицай.
35
6
 
4
 
! Отговори
До 28 преди 6 години
Всякаш Буш се е събудил един ден и е решил да нападне света ,айде по сериозно моля те!Имаше атаки на ислямисти на 11 септември! Буш реагира точно и нямаше ни ИДИЛ ни бежанци!Обама се замеси с ислямисти и обърка близкия изток!Впрочем ако беше свалил Асад смвойна нямашеюда има бежанци към Турция и впоследствие Европа!Буш не е виновен за Обама,а цялата неолиберална пасмина работеща с исляма!
34
12
 
3
 
! Отговори
До 28 преди 6 години
Напротив,Буш им показа среден!Обама ги докара В Европа!Просто ако беше свалил Асад нормално както Буш Садам нямаше да сме свидетели на всичко това!Но Обама се хвана на Путин и ето ви бежанска вълна и ИДИЛ!
33
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И тоз чертите му татаро монголски!Влече го към Монголската империя!
32
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вече съм абсолютно сигурен,че човекът е произлязъл от мaймуната.
31
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Директно от запоя на неговия рожден ден, командосите отидоха на "ювелирната" акция да арестуват Петко в Лясковец.
30
1
 
5
 
! Отговори
Петко от Лясковец преди 6 години
А, Светлозар Лазаров се провали много преди либералния модел!
29
0
 
5
 
! Отговори
u4en преди 6 години
Този да ходи по деретата да търси П.Сертов.
28
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Провали се, защото американците го провалиха !Всички живеехме в относителен мир, преди 9/11, докато Буш и бандата му не решиха да замесят целия западен свят в тази каша ! Ислямския терор беше ограничен само в някои африкански страни и Афганистан. Сега пламна по целия свят. Нормално е, щом удряш гнездото на осите с пръчка, да очакваш да те нападнат. Сега вече няма изход от тази ситуация, в която ни забъркаха !
27
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оф, този е много компетентен.