80% от българите били дебили – това са думи за оставка!

Изказването на Иво Христов – голям гаф!
8 ное 2017 09:49,
153
80% от българите били дебили – това са думи за оставка!
Снимка: кадър, Bulgaria ON AIR

Недопустимо е политик да нарече 80% от населението на България "дебили". Изказването на депутата от БСП Иво Христов, че ако не е била Съветската армия 50 000 евреи, са щели да бъдат депортирани. 

Това заяви Методи Андреев, депутат в 43-ото Народно събрание пред Bulgaria ON AIR.

А политологът доц. Минчо Христов посочи, че изказването на депутата от БСП може да бъде повод за оставка.

Още по темата
Думите на Иво Христов бяха във връзка с казаното от говорителката на МВнР Мария Захариева, която заяви, че Червената армия има основна заслуга за спасяването на българските евреи по време на Втората световна война и така разпали скандал.

"Дори хора, които могат да бъдат обвинени, че са противници на Русия и Путин признаха, че това е голям гаф. Истината е, че когато страната ни е спасявала евреите, тя не е била във война със Съветския съюз, България е била във война единствено с Англия и Америка. Затова няма и причина да се е страхувала по онова време от Червената армия, каза Методи Андреев.

Доц. Минчо Христов посочи, че не това трябва да бъдат акцентите в политиката на България, тъй като от много по-голямо значение е да се обърне внимание на проблемите с безработицата, несправедливостта и мизерията в страната.

"Мизерно ниските пенсии и заплати, огромната корупция и кражбите в държавата - това трябва да бъде приоритет за управляващите", допълни още доц. Минчо Христов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
15
 
! Отговори
L. преди 6 години
Ако от България е емигрирал цветът на нацията, какво е останало?... Вярно - ***.
60
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Извънземните посетили Земята и като се върнали на тяхната планета ги питат ! - има ли на Земята интелигентни форми на живот? Има отговарят те , наричат ги смартфони обаче понеже не могат да ходят едни примитивни същества без интелект ги разхождат.
59
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
иво ти от какъв генетичен матерял си направен да не си ц........н ако си наистина българин в което се съмнявам прочети едно хубаво стихотворение Приказка за стълбицата там ако можеш да четеш между редовете добре е описан твоят медицински проблем така че е хубаво да запчнеш веднага адекватно лечение в противен случаи няма да е дълго времето когато ще доиде още един НАПОЛЕОН в жълтата зграда
58
7
 
17
 
! Отговори
Де6ил преди 6 години
Точно така е. И тези *** са си избрали депутат де6ил!
57
5
 
13
 
! Отговори
Коце кмета преди 6 години
И какво, човекът е оповестил научен факт? Българския народ наистина се състои от 80% ***?!? Айде може да не са 80, ама са между 60 и 80.
56
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересното е колко човека от депутатите могат да си напишат трите имена без грешка ?Що не им направят един тест ?
55
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е гаф а истина.Може ли по радиото вчера като супер новина да казват че всеки ден по две баби хвърлят пари от балконите.Проста и разделена нация.Най лошото за един народ.
54
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези двамата от снимката кога ги пуснаха от психиатрията? Много ви моля вземете мерки.
53
3
 
16
 
! Отговори
д-р преди 6 години
Ако някой срещне Мето извън психиатрията, моля, върнете ни го преди вечерна проверка. И не му се връзвайте на приказките. Той, горкият, не знае и не разбира какво говори.
52
2
 
28
 
! Отговори
Народът на България преди 6 години
Професор Христов не е прав! *** в България не са 80 процента. Те са 200 процента. Защото през цялото си време гледат едновременно турски и индийски сериали, на два телевизора!
51
3
 
29
 
! Отговори
Келеш преди 6 години
Човека не е прав! Над 80% са!
50
2
 
18
 
! Отговори
Grom преди 6 години
Е как ще е недопустимо! Това е самата истина!
49
17
 
10
 
! Отговори
Луцифер преди 6 години
Поздравявам другаря хРистов! Не знам по-каква причина но той показа истинското лице на комуниста, лижещ при всяка възможност седалището на другаря пУтин. Гледайте и слушайте 80% "д*е*б*и*л*и" и гласувайте пак за партията но друтая хРистов...
48
3
 
10
 
! Отговори
дядови преди 6 години
Ако не знаете що е ***, познава се и по външни белези - виж снимката !
47
13
 
9
 
! Отговори
засегната преди 6 години
извинението не може да бъде прието .Следва оставка, не може такъв човек, мразещ целия народ, с изключение на тези от БСП, да бъде в паррамента . Оставка .
46
1
 
10
 
! Отговори
билиДЕ преди 6 години
Наистина е така.Поне 80% са билиДЕ,видимо от депутатите,които избират. А 20% не гласуват, ама и те не са по-различни.
45
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бре ми намирини работа виж народа доизбяга от немотия и от кредити аиде ако е слободия прав им път *** от немотия така не става пък *** сме не сме искали да работим ми с 300 лева живеи бре по тоя повод честитя на един приятно изкарване и дано го разпределят у елхово до пенсия образчето образе лек път
44
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен48За похвалните коментари ще дават ли по някой леф? Българския народ е на-най-умния и има най много нобелови лауреати!
43
0
 
7
 
! Отговори
До анонимен 33 преди 6 години
Колко си прав брат. Само дето не са просто ***....а са и тотални наивници.БГ мантрата - Държавата е виновна, аз нищо не мога да направя.В същото време ще си хвърлям фаса през джама на бмвто щото съм над тия *** в другите коли.
42
1
 
17
 
! Отговори
българина преди 6 години
а бб като каза че материала бил лош, което е 100 процента а не 80? подаде ли оставка, а за ало ваньо подаде ли оставка?