Плевнелиев остави Юлияна в миналото, смени я Деси Банова

За синоптичката пък той е прекрасният човек, когото срещнала
Обновена: 8 ное 2017 15:49 | 8 ное 2017 15:27, Камелия Цветанова
216
Плевнелиев остави Юлияна в миналото, смени я Деси Банова
Снимка: БТА, архив

Уж всичко било на шега, пък после станало сериозно. Така са се развили събитията в личния живот на президента (2012-2017) Росен Плевнелиев и на синоптичката на Нова телевизия Деси Банова, твърди "168 часа".

Ако се наблюдават стъпките от последните месеци на Плевнелиев и Деси Банова, ще се види, че те съзнателно или не подготвят почвата за разкриване на своята връзка.

Още по темата

Съседите им ги виждат на улицата, в магазина или пред домовете, където живеят. Просто няма как подобна новина да остане скрита дълго. Точно заради това влюбените решават да се подготвят за медийното цунами, което ще се вдигне след осветяването на романтичната история.

На 9 октомври пред "24 часа" президентът Плевнелиев обявява, че семейната му връзка с Юлияна е вече минало. Първата дама нито веднъж не се появи на официална церемония по време на президентския мандат на мъжа си. Още тогава жълти издания се бяха активизирали да съобщават, че двамата отдавна не живеят заедно, а жестоката семейна трагедия, която ги сполетя, още повече ги е отдалечила един от друг.

Юлияна Плевнелиева запази обичайното мълчание за случващото се в живота й. Плевнелиев също спазваше дистанция с журналистите, когато се опитваха да нахлуят в личното му пространство.

Но настъпва моментът бившият държавен глава да говори за развода си:"Съзнателно пазех своя личен живот от прекалена публичност. Знаех, че българският народ очаква от своя президент да работи денонощно и посветено, а не да присъства ежедневно в булевардните хроники. Истината е, че моят брак със съпругата ми Юлияна е минало. Живеем разделени повече от година. Процедурата за развод по взаимно съгласие отдавна е в ход, като документите са в съда.Оставаме добри приятели и посветени родители, действаме и мислим изцяло в интерес на децата. Но пътищата ни се разделиха". 

10 дни по-късно (на 19 октомври) Деси Банова също нарушава правилото да не обсъжда личния си живот и се явява в предаването на Гала с "важна новина", както обявява самата водеща.

"Продължавам да смятам, че личният живот си е за нас, а не за прожекторите. Реших обаче да говоря пред моите приятели, защото не искам да се спекулира с темата. Повече от година и половина съм разделена с бащата на детето ми - Ивайло. Ще продължим да се грижим за прекрасната ни Йоана. Няма война и няма трети човек. Случи се вследствие на различни характери. Случва се в живота. Живеем във времена, когато сякаш съществува вирус, който удря семействата и те се разделят. Когато хармонията я няма в една връзка, е най-добре за партньорите да поемат по свой път. Не искам да бъда разбрана погрешно, но може би така е по-добре и за самите деца.Ще продължа да уважавам Ивайло и семейството му. Заедно ще вземаме всички важни решения", заявява 37-годишната Деси Банова в популярното телевизионно предаване, като в същото време прави още едно много лично признание: "Доста дълго време бях сама и не го афиширах. Но отскоро срещнах прекрасен човек. Много съм щастлива, много съм влюбена, но още всичко е в начален етап".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лика прилика са си......хвани единия, удари другия. Ама Десито е хитрушааааааа....като опапка паричките на *** и ще му бие шута.
47
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Синопичката на нацията. Тая целогодишно е разцъфтнала.
46
5
 
8
 
! Отговори
Брутален преди 6 години
......., по добре скромни корейки или японки , това българките са баси чалгарките може да се конкурират единствено с гримораните руските ..........
45
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Терминатор... Браво! Мъж на място!
44
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Linaизпуснала си келепира и злобееш, също като лисицата пред лозето!
43
6
 
15
 
! Отговори
специалист! преди 6 години
До Анонимен - Честито , сега да наблегне на хранителни продукти с много калций , за да му се развият красиви и породисти благородни рога.Виж как знаеш! Голям опит си натрупал в отглеждане на твоите рога!
42
16
 
21
 
! Отговори
Lina преди 6 години
Тая деса си е доста нагла, последно я видях да кара в насрещното една нова колица, чудех се защо.... Ами така е , в един момент ти остава само харченето в мола за парцалки, за какво друго и е това плювналиев. Аз , като жена не мога да си представв да съм с муж, който откровено любовно гледа другите мъже ( в пррсата има снимка как плювнелиев гледа Румен Радев).
41
9
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам, но начина му на говорене и държание някак прилича на обратна китка този.
40
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Честито , сега да наблегне на хранителни продукти с много калций , за да му се развият красиви и породисти благородни рога.
39
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази ще задмине мъжемелачката Искрено и лично! Преди време тук се коментира, че с първият и се разделили след като я установил, че е на калъп с някой от компанията на едно парти.Сега кой по ред оставя? Сигурно оня от партито или нещо в повече?Най после и Президента да се прояви в добра светлина. Десито хваща око, но Натали от БТВ направо ги разстреля и трите от Нова синоптичките.
38
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А Шеломов няма жена до себе си. Но платените червени *** това не ги интересува. Той и Ленин е бил гей и доста хора от ЦК на политбюро, но за това се мълчи. Гея също е гей, но и за това се мълчи. Направи си две деца по поръчка от редовната "майка" в БКП и сега се води баща. Дали е и биологичен баща и това не се знае.
37
11
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази Банова преди 2 години потроши хиляди за да се омъжи, след 2 години мъжа и я заряза защото не се търпяло. Отлична двойка ще са с Мекотелото
36
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вярно бе, кой е мъжът до Рамадан Кънеоглу ...?!
35
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анониментой женен, вече си има сносен тъст, обаче... при тия времена... много настиват напоследък семейните
34
3
 
2
 
! Отговори
Съвет преди 6 години
До Анонимен 24 Това не го казвай никъде на публично място , че може да си отнесеш боя.
33
10
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хаха, верно ли бе. Е тази Банова чак толкова ниско да падне не е истина. То пари, пари, ама човек трябва да има и малко самоуважение и достойнство. Потрес, пълен потрес!!!
32
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А на Радан няма ли да му назначат жена от Кремъл най-после?
31
34
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво - голям Президент е с красива жена!Страхотно!
30
16
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А Путин все още си е с Медведев!Молодец !
29
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За всеки влак си има пътници. Деси поне може да му казва накъде духа вятъра, че май беше объркал посоките президентина.