Плевнелиев остави Юлияна в миналото, смени я Деси Банова

За синоптичката пък той е прекрасният човек, когото срещнала
Обновена: 8 ное 2017 15:49 | 8 ное 2017 15:27, Камелия Цветанова
216
Плевнелиев остави Юлияна в миналото, смени я Деси Банова
Снимка: БТА, архив

Уж всичко било на шега, пък после станало сериозно. Така са се развили събитията в личния живот на президента (2012-2017) Росен Плевнелиев и на синоптичката на Нова телевизия Деси Банова, твърди "168 часа".

Ако се наблюдават стъпките от последните месеци на Плевнелиев и Деси Банова, ще се види, че те съзнателно или не подготвят почвата за разкриване на своята връзка.

Още по темата

Съседите им ги виждат на улицата, в магазина или пред домовете, където живеят. Просто няма как подобна новина да остане скрита дълго. Точно заради това влюбените решават да се подготвят за медийното цунами, което ще се вдигне след осветяването на романтичната история.

На 9 октомври пред "24 часа" президентът Плевнелиев обявява, че семейната му връзка с Юлияна е вече минало. Първата дама нито веднъж не се появи на официална церемония по време на президентския мандат на мъжа си. Още тогава жълти издания се бяха активизирали да съобщават, че двамата отдавна не живеят заедно, а жестоката семейна трагедия, която ги сполетя, още повече ги е отдалечила един от друг.

Юлияна Плевнелиева запази обичайното мълчание за случващото се в живота й. Плевнелиев също спазваше дистанция с журналистите, когато се опитваха да нахлуят в личното му пространство.

Но настъпва моментът бившият държавен глава да говори за развода си:"Съзнателно пазех своя личен живот от прекалена публичност. Знаех, че българският народ очаква от своя президент да работи денонощно и посветено, а не да присъства ежедневно в булевардните хроники. Истината е, че моят брак със съпругата ми Юлияна е минало. Живеем разделени повече от година. Процедурата за развод по взаимно съгласие отдавна е в ход, като документите са в съда.Оставаме добри приятели и посветени родители, действаме и мислим изцяло в интерес на децата. Но пътищата ни се разделиха". 

10 дни по-късно (на 19 октомври) Деси Банова също нарушава правилото да не обсъжда личния си живот и се явява в предаването на Гала с "важна новина", както обявява самата водеща.

"Продължавам да смятам, че личният живот си е за нас, а не за прожекторите. Реших обаче да говоря пред моите приятели, защото не искам да се спекулира с темата. Повече от година и половина съм разделена с бащата на детето ми - Ивайло. Ще продължим да се грижим за прекрасната ни Йоана. Няма война и няма трети човек. Случи се вследствие на различни характери. Случва се в живота. Живеем във времена, когато сякаш съществува вирус, който удря семействата и те се разделят. Когато хармонията я няма в една връзка, е най-добре за партньорите да поемат по свой път. Не искам да бъда разбрана погрешно, но може би така е по-добре и за самите деца.Ще продължа да уважавам Ивайло и семейството му. Заедно ще вземаме всички важни решения", заявява 37-годишната Деси Банова в популярното телевизионно предаване, като в същото време прави още едно много лично признание: "Доста дълго време бях сама и не го афиширах. Но отскоро срещнах прекрасен човек. Много съм щастлива, много съм влюбена, но още всичко е в начален етап".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
3
 
6
 
! Отговори
Сноудън преди 6 години
до 35 Трием, а ок ? He е проблем, няма да се заяеждаме нека не забряваме обаче че всичко си има границии ти не си недосегаем.
27
14
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един момент. Това сайт за новини ли е, или ще занимаваме хората с личният живот на това недоразумение? Какво ни интересува къде е и с кого е! Аз мислех например че са го взели за да ближе г...ове в американското посолство. Стига го пробутвахте навсякъде! Знаем че сте манипулатори и лакей и пишете каквото ви кажат, но имайте и малко достойнство и професионализъм. Никой не се интересува от това мекотело, за радост вече не е президент. Така че малко по сериозно.
26
3
 
33
 
! Отговори
Леля Цеца преди 6 години
Да са живи и здрави младите, ние ще помагаме с квото можем
25
5
 
99
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо когато красива жена се "влюби" в 20 г. по-възрстен мъж, той винаги е я бизнесмен, я политик, я знаменитост? До сега не съм чул за млада красива жена влюбена в дърт шлосер, заварчик или зидар.
24
30
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А *** Нинова все такава злобна си седи...Намерете и мъж, бе ;)
23
51
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Първанов и Радев не са избрани от народа, а от кремъл
22
9
 
43
 
! Отговори
Петко преди 6 години
Нещата и живота в БГ се извратиха и развратиха !
21
12
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Taя палавница има да му изневерява на тоя балламурник!
20
25
 
87
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-слабият президент от 89-та година насам. Никакъв фасон няма на държавник. Трагичен.
19
86
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В сравнение с Първанов и Радев, Плевнелиев е направо титан. Добре е да остане в политиката и да продължава да изкарва извън кожата им източните ***.
18
58
 
12
 
! Отговори
Класация преди 6 години
Най-добрите БГ президенти от 1990 година насам:1. Г.Първанов2. Ж.Желев3. П.Стоянов4. Р.Плевнелиев
17
12
 
80
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой ще е мъжа?
16
85
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Плевнелиев - най - успешният български президент и най - потентният такъв!Достоен човек, истински мъж, човек на мяасто с ясна анти-руска позиция!Някой ще каже, че руснаците не са с обратни резби, но аз веднага ще припомня последната евразийска изцепка, при която руски ученик закла интимния си приятел, който се оказал и негов учител! Позор!
15
10
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Голяма новина ,президента се оказа че е човек и има личен живот не по различен от останалите българи и проблеми като останалите българи.Ама на нас въобще не ние минало през ум, че президент може да има личен живот и семейни истории.Като всички нас.Нали е президент ,каква е тази работа.Да спадне на нивото на народа.Така че някой ще ми обясни ли каква е точно новината?
14
11
 
58
 
! Отговори
ДА! преди 6 години
ВИНАГИ СИ МИСЛИХ ЧЕ ДЕСИ Е РАЗУМНО МОМИЧЕ НО СЕ ОКАЗА ЧЕ И ТЯ Е КАТО ПОВЕЧЕТО ПАРАТА Е НАЙ ВАЖНА ТЯ Е ПРЕД ЛЮБОВТА АКО ИМА ТАКАВА ЖАЛКО! КОГАТО СТАНЕШ НА 50 ТОЙ НА КОЛКО ЩЕ БЪДЕ БЕ ДЕСИ??? МОЖЕ И ПАРИТЕ ДА Е СВЪРШИЛ ИМА ДЕЦА ТЕ ЩЕ СА ЗА ТЯХ А ЗА ТЕБЕ ЩЕ ОСТАНЕ "ЛЮБОВТА"
13
38
 
24
 
! Отговори
Да им е честито! преди 6 години
Браво на Президента!А *** ще си остане все така грозна.
12
16
 
92
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Плевнелиев остави Юлияна в миналото, смени я Деси Банова...Плевнелиев оставил?!?Ами тя Юлиана не можеше да го търпи и официално в пресата заяви, че не иска да се излага с него пред хората.По-скоро тя го е оставила своевременно, а тази Деси Банова си е хванала белята с това влечуго.
11
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
...не бе, май е в Нова
10
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До всеки президент по едно Деси и то да е 2.
9
8
 
84
 
! Отговори
The Ghost преди 6 години
Все ми е на ум, че е по любов тяхното : Той роден 1964г., тя 1980г. Но так е, за простолюдието е любовта, а другите го правят за пари! Но пък който си има *утка за продан винаги е бил вървежен.