Плевнелиев остави Юлияна в миналото, смени я Деси Банова

За синоптичката пък той е прекрасният човек, когото срещнала
Обновена: 8 ное 2017 15:49 | 8 ное 2017 15:27, Камелия Цветанова
216
Плевнелиев остави Юлияна в миналото, смени я Деси Банова
Снимка: БТА, архив

Уж всичко било на шега, пък после станало сериозно. Така са се развили събитията в личния живот на президента (2012-2017) Росен Плевнелиев и на синоптичката на Нова телевизия Деси Банова, твърди "168 часа".

Ако се наблюдават стъпките от последните месеци на Плевнелиев и Деси Банова, ще се види, че те съзнателно или не подготвят почвата за разкриване на своята връзка.

Още по темата

Съседите им ги виждат на улицата, в магазина или пред домовете, където живеят. Просто няма как подобна новина да остане скрита дълго. Точно заради това влюбените решават да се подготвят за медийното цунами, което ще се вдигне след осветяването на романтичната история.

На 9 октомври пред "24 часа" президентът Плевнелиев обявява, че семейната му връзка с Юлияна е вече минало. Първата дама нито веднъж не се появи на официална церемония по време на президентския мандат на мъжа си. Още тогава жълти издания се бяха активизирали да съобщават, че двамата отдавна не живеят заедно, а жестоката семейна трагедия, която ги сполетя, още повече ги е отдалечила един от друг.

Юлияна Плевнелиева запази обичайното мълчание за случващото се в живота й. Плевнелиев също спазваше дистанция с журналистите, когато се опитваха да нахлуят в личното му пространство.

Но настъпва моментът бившият държавен глава да говори за развода си:"Съзнателно пазех своя личен живот от прекалена публичност. Знаех, че българският народ очаква от своя президент да работи денонощно и посветено, а не да присъства ежедневно в булевардните хроники. Истината е, че моят брак със съпругата ми Юлияна е минало. Живеем разделени повече от година. Процедурата за развод по взаимно съгласие отдавна е в ход, като документите са в съда.Оставаме добри приятели и посветени родители, действаме и мислим изцяло в интерес на децата. Но пътищата ни се разделиха". 

10 дни по-късно (на 19 октомври) Деси Банова също нарушава правилото да не обсъжда личния си живот и се явява в предаването на Гала с "важна новина", както обявява самата водеща.

"Продължавам да смятам, че личният живот си е за нас, а не за прожекторите. Реших обаче да говоря пред моите приятели, защото не искам да се спекулира с темата. Повече от година и половина съм разделена с бащата на детето ми - Ивайло. Ще продължим да се грижим за прекрасната ни Йоана. Няма война и няма трети човек. Случи се вследствие на различни характери. Случва се в живота. Живеем във времена, когато сякаш съществува вирус, който удря семействата и те се разделят. Когато хармонията я няма в една връзка, е най-добре за партньорите да поемат по свой път. Не искам да бъда разбрана погрешно, но може би така е по-добре и за самите деца.Ще продължа да уважавам Ивайло и семейството му. Заедно ще вземаме всички важни решения", заявява 37-годишната Деси Банова в популярното телевизионно предаване, като в същото време прави още едно много лично признание: "Доста дълго време бях сама и не го афиширах. Но отскоро срещнах прекрасен човек. Много съм щастлива, много съм влюбена, но още всичко е в начален етап".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
7
 
1
 
! Отговори
КИАРА преди 6 години
Тоя ***, най- много да и предаде негативната енергия от клетви те на милиони хора...Нека се смеят...докато могат.. За неговите далавера плати един кръвен данък... Чакам реката от крьв
107
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Двамцата са си лика-прилика! Нека се съберат спокойно... И двамата са ми еднакво фалшиви и безлични
106
5
 
12
 
! Отговори
ШибиРиби преди 6 години
Много са пробивни Деситата. Дърти мacтuu, не са спират пред нищо. Едната госжа президентша другата госжа екс президентша , претендират за девици
105
3
 
10
 
! Отговори
синя пТичка преди 6 години
...отскоро срещнах прекрасен портфейл. Много съм щастлива, много съм влюбена (в съдържанието му), но още всичко е в начален етап...
104
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Vlubena v milionite taja ne moje da se ka4i na malkia prast na juleto parvanova mnogo dobre 4e se osvobojdava ot liglo maj koito dobre muesche 4aniine i go prisnava jalko e samo sa sina im bog da go prosti dobro umno mom4e e bilo
103
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Деси,алчна .... ,как се заигра и ти там...Хахаха
102
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Ако се наблюдават стъпките от последните месеци на Плевнелиев и Деси Банова, ще се види, че те съзнателно или не подготвят почвата за разкриване на своята връзка."Явно и новата му жена се крие да не я видят с него ахахахах
101
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поне готина мацка да цица парите, дадени на безродника Плевнелиев от НПО-тата на Сорос
100
4
 
2
 
! Отговори
забележително НТВ преди 6 години
и вкупом още я ревнувате?
99
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще го цоцка здраво Десито.
98
1
 
14
 
! Отговори
Бойко преди 6 години
Ужас....
97
11
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ОПИТ ДА МУ ИЗЛЪСКАТ ИМИДЖА ,НО КАКВОТО И ДА ПРАВЯТ ,МУ.Х..ЛЬОТО СИ Е МУ..ХЛЬО.
96
15
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На времето Крум я водеше на купоните на тайфата и като се напиехме, тогава още нямаше амфети, на същото това Деси й правехме караминьол. И беше почти всяка вечер. После ни омръзна и я сменихме.
95
13
 
29
 
! Отговори
до 112 преди 6 години
Ало, заблудения - и какво точно й е красивото на тая евтина парцалива хорва, която още от 16 годишна е започнала да скача от креват на креват само и само да си покаже визията на кифла на екран.Бих казал, че са си лика прилика - дърт гей и хорва, амортизарана още на 20 години.Не случайно 3 пъти и правят стеснявания на фаGината, защото е като овчарски терлък.
94
8
 
23
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 6 години
Тя Десито обича бозукита , но защо заряза бившето си гадже гръка явно Плевела е по-добре финасово.
93
16
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Я тоя съсел бил президент. Кога е бил , ние не сме разбрали. И какво е допринесъл за България?
92
9
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докога ще ни занимавате с тая евтина **? не визирам Банова.
91
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Круме от Брезник се хвалеше навремето,че я докарал в Нова тв.и че му била любовница.То трябва да се почне от някъде.Момиче като нея е нормално да си търси късметът с богати мъже.И ако е успяла да омае президента,какво лошо има в това.Тя има детенце и някой трябва да се грижи за нея и детето и.
90
18
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А Путин е верен на Медведев.
89
12
 
26
 
! Отговори
Чибуратор преди 6 години
Ако жена му се казваше Десимир Банов, можеше и да е истина:)