1000 лв. глоба за шестокласник, забременил петокласничка

Шестокласникът всъщност е на 22 г., учи вечерно, и е от Лом
13 ное 2017 07:37,
81
1000 лв. глоба за шестокласник, забременил петокласничка
Снимка: flckr

Районният съд в Лом наказа с глоба ученик в 6 клас, взел за жена 15-годишно момиче, на което направил и бебе.

Любовната искра пламнала в началото на 2016 г. между 22-годишния Б.С. от Вълчедръм, който учил вечерно училище и тогава бил стигнал до 5 клас, и 15-годишната И.Н. Младежът взел непълнолетната девойка за жена и я завел в родния си дом.

През януари тази година на невенчаните младоженци се родил и син. Така за незаконното съжителство научили социалните служби и уведомили прокуратурата. Срещу Б.С. започнало дело.

Пред съда стигналият вече шести клас младеж се признал за виновен, но настоял пред магистратите, че се грижи за булката и бебето си.

Съдът снел от младоженеца наказателната отговорност, според която за престъпното съжителство с невръстното момиче го грозят до две години затвор или пробация.

Магистратите обаче санкционирали бащата-ученик с 1000 лева глоба в полза на държавата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това решава ли проблемът? Като влезе в затвора, какво. Поне учи. По-скоро превенция, противозачатъчни а не след дъжд качулка.
53
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименВторото изречение - 22 годишен е.
52
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
22 годипен петокласник.... Мъко, мъко....Син на борче се връща от училище и бащата пита:- Как мина в училище,сине?- Много добре!- Как беше по български език?- Еми сричам вече до В, татко.- Браво синко,това е щото си син на борец,а как беше по математика?- Еми смятам до две само с една грешка!- Браво синко, а какво друго правихте?- Еми в час по физическо учителят ни накара да си премерим ***!- И?- Еми мойта беше най-голяма!- Еееее, така е синко ама ти си на 17, а те на 7!
51
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пишете шести клас. Никъде не споменавате на колко години е?Пълнолетен , непълнолетен , малолетен ли е? Наказателно отговорем ли е?Това е половинчата информация не внасяща яснота , а целяща объркване и по казуса и сензация !
50
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И откъде ще ги вземе *** тия 1000лв??? Кой ги мисли тия наказания и глоби, бе хора?!?! Виж ако му отнемете родителските права или резнете помощите, може и да стане работата, а така и на децата им е ясно ,че отчитате дейност!
49
3
 
7
 
! Отговори
Леле, леле преди 6 години
До HelleborusИди да те прегледат и диагностицират, ти, дето твърдиш, че секса с презерватив се приравнявал на убийство.... Второ, абортът не се приравнява на убийство, а когато се извърши в медицинско заведение е осъзнат избор, т.е ако момичето е непълнолетно интервенцията щеше да се извърши с разрешението на родителите й и трето - пак следва да сезират прокуратурата за да потърси наказание за извършителя на сексуално посегателство срещу непълнолетна. Като се установи, че е доброволно-глоба...
48
0
 
29
 
! Отговори
Урко преди 6 години
На 22 години стигнал 6ти клас. Че то едно шимпанзе на 22 години стига 9ти клас :))))
47
1
 
9
 
! Отговори
did преди 6 години
Ще ги видитв рези 1000 лв през крив макарон. Принудителен труд трябва - и то за много дълго време... Няма друга оправия с ***...
46
12
 
9
 
! Отговори
Божил Колев преди 6 години
Добре де пича е казал че ще се грижи и се грижи за детето,а държавата го лишава от пари които трябва да отиват за отглеждането на детето,пак не разбирам къде е логиката?
45
0
 
19
 
! Отговори
а преди 6 години
значи щом се хвърлят пачки държавата си затваря очите за пед.офилия:) картинката вече напълно се избистря и заприличва на бълг. народен бар. дак:)))
44
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Уф няма ли най-накрая да попаднем на управляващи, които да спрат помощите на тези които нямат и ден трудов стаж!"=====================Няма, защото управляващ, който спре помощите на *** ще е просто самоубиец.Той ще се изправи срещу защитаващият ги и силно обичащ ги Ш0рош.
43
1
 
39
 
! Отговори
А би трябвало преди 6 години
До Голям просБи трябвало да ви интересува! Защото тези освен на помощи с нищо друго не се издъжат. Това бебе ще легне на издръжката на държавата и по-точно на нас българите!Уф няма ли най-накрая да попаднем на управляващи, които да спрат помощите на тези които нямат и ден трудов стаж!
42
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
22 годишен шестокласинк и 15 годишна петокласничка. И накрая такова заглавие?!?!? Голяма бомба хввърлихте, няма какво. :(Абе вие майтап ли си правите? Защо изобщо пишете за подобни глупости? Нас, нормалните хора, какво ни интересува това?
41
1
 
22
 
! Отговори
Nick преди 6 години
Това като сериала Малката булка :D
40
2
 
15
 
! Отговори
Българин преди 6 години
В случая учи от любознателност и желание. Който е учил след средно е наясно , че не става насила.Ако има желание за учене е престъпление да се спре.Не се учи непременно за много пари.Не всичко на този свят става с пари. Важно е да има удовлетвореност от наученото.Другото се самонарежда.
39
4
 
29
 
! Отговори
Бай Оня преди 6 години
До АнонименВисшето образование е стимул и възможност за реализация, а не проява на "мързел". Мързеливците са тия дето едвам я докарват до гимназията, *** и необразовани, е къде ще работите, бе работари, блъскайте като роби в мръсотията, карта, студа и дъжда, бъркайте цимент и вари и си мислете че сте щастливи! В България винаги се е ценял повече труда на -джията, независимо какъв е, отколкото на образования човек, затова сме и такава пропаднала и разкапана държава.
38
0
 
5
 
! Отговори
123 преди 6 години
До 123Нека ти плаща, засега. Всичко си има цена. И катоо пишеш под чужд ник все тая. Няма спасение за вас.
37
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
...
36
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ШопИ после ти ще ги издържаш тия с завършения 5 клас.
35
19
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Учат висше, щото ги мързи да работят.Надяват се на лека и неотговорна работа на топло.Това, че ще живеят като мизерници с 600-700 лв заплата, не ги притеснява.