Д-р Гагова в шок, Плацентата пред Темида: Ще има ли справедлива присъда?

Шефът на Шейново: Камерите няма да спрат безумието!
13 ное 2017 09:07, Петя Славова
39

Започва делото срещу нападателя на д-р Албена Гагова от "Шейново". Изпълнителният директор на болницата д-р Румен Велев се надява на справедлива присъда за Владимир Стоянов (Владо Плецентата - бел.ред.), който на 1 юли преби жестоко д-р Гагова заради отказ да получи плацентата на новороденото си бебе.

Още по темата

"Случилото се в нашата болница става в "Пирогов" и на други места. Поставихме нови 20 камери на най-възловите места. Камерите не могат да ни предпазят от безумието, което съществува. Ние сме на работните си места да помагаме на хората, не може да бъдем бити за това нещо", настоя д-р Велев в "България сутрин".

Той посочи, че са описани точно и ясно пораженията, които са нанесени на Албена Гагова. Тя отново е на работа, но по думите на д-р Велев е трудно психическото ѝ състояние толкова бързо да се стабилизира.

"Тези актове са много трудно доказуеми. Това обикновено става на 4 очи и на място където няма как да бъде заснето", отбеляза изп. директор на "Шейново" в студиото на Bulgaria ON AIR.

Д-р Велев поясни, че се е срещнал с Владимир Стоянов 2-3 месеца преди нападението. Обвиняемият е поискал да получи достъп да изнася лекции в училището за бременни в болницата. Получил е отказал от д-р Велев, тъй като това са презентации с комерсиална цел и в "Шейново" няма такава практика.

"Впоследствие д-р Гагова ми се обади да ми каже, че този господин е в болницата, неговата съпруга ражда и аз съм резрешил да се предостави плацентата - нещо, което не е вярно", подчерта д-р Велев.

В друг разговор по телефона Стоянов е започнал да повишава тон, след което е нападнал д-р Албена Гагова, стана ясно още от думите му.

"Ние също сме хора, понякога сме твърде натоварени и не можем своевременно да обърнем внимание на пациентите. Всички трябва да бъдем по-търпеливи и по-човечни", завърши той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Просто не са попитали Владо Плацентата, дали е веган или природозащитник за да се вземат мерки. Те са, като привържениците на Фюрера някога.
36
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До И.Б.Това вече го дъвкаха - от правна гледна точка на българското законодателство в момента плацентата е биологичен *** и подлежи на унищожаване.Научете ги тези неща преди да пишете глупости!Да не говорим, че става въпрос за искане за биологичен *** няколко дни след това, когато вече пък съвсем не става за нищо, освен за изгаряне в екарисаж.Като толкова иска да си прибира *** - да си организира раждане в къщи и да си прибира каквото иска.
35
6
 
4
 
! Отговори
И.Б. преди 6 години
Плацентата е собственост на родилката. Тя може да бъде дълбоко замразена, за да послужи за евентуален източник на стволови клетки в бъдеще за майката и детето.Плацентата може и да се сложи в изкопа, в който ще се сади дръвче. То ще порасне с идеална защита и ще се развие добре.От правна гледна точка родилният дом е длъжен да върне плацентата на майката родилка или съпруга й, когото тя е упълномощила. Или да поиска разрешение за задържане на плацентата или да я закупи по силата на договор.
34
4
 
9
 
! Отговори
Ala_Bala преди 6 години
Половината от докторите си заслужават боя поради: алчност, некадърност, изнудвания за най-различни видове екипи, продаване на разни материали през различни аптеки с малки бележки и т.н и т.н. Да не говорим за ремонтите в държавните болници и колко от средствата изтичат по определени направления. Страшна и безобразна корупция!
33
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 27Ами да ходим всички с камери на челото, защото не се знае кой и кога ще ни срещни на 4 очи. Така хоп, ще сме винаги готови за запис. Но не трябва някой да ти смачка камерката
32
2
 
10
 
! Отговори
Христо преди 6 години
До Анонимен 22По кой закон? Цитирай? Параграф, алинея.., по който нямат право да задържат. Така голословиш.Знае се по кой закон никой няма правио да посяга и да застрашава живота, свободата и здравето на гражданите. Казва се Конституция.
31
2
 
7
 
! Отговори
Проблемът преди 6 години
е решен - от днес пускат замразени плаценти в Лидл, всеки може да си купи, стига сте се били вече за глупости
30
8
 
8
 
! Отговори
Перфекционист преди 6 години
Ако ще наричаме омеправданият с прозвището Плацентата, дайте да наричаме докторката: Лейди Гага !
29
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 19БлЪдЪря, но понякога лечението може да има крайно реверсивен характер...
28
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До isotopОт1-ви как да се върне във 2-ри клас ? Каквото образованиета такива и пишещите тука какво се възмущаваш.
27
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Камери са си нужни и техиката ги предлага за маркирането на недоразумения на 4 очи още повече щом не са се разбрали при разни ситуации било то на обществени места,държавни,общински,частни територии,и се ползва заснетия материал като вид доказателство приложение за изледване на случая на стълкновение за защита и обвинение или нападение и отбрана между страните участници за неумишлени и умишлени действия по туй време,както и служебни пропуски по ред служебни задължения в практиките на заведенията.
26
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тва са доктори евреи, те събират плацрнтите и ги дават на техни хора за много много пари и правят ценни лекарства от тях. По закон това е част от майката и тя решава а не лекарите ... Някой ги ядат. Всички тия мизерии ги правят еврейте със сменени имена са ...
25
3
 
8
 
! Отговори
asdf преди 6 години
Какъв световен учен е тоя? Не мога да намеря никакви статии в научни списания с автор Владимир Стоянов. Или трябва да търся на "Владо Плацентата"? Не мога да повярвам, че при такова брутално посегателство с-у жена, лекар, префесионалист или поне човек, пак има разделение. Дори и болницата да не е в правото си да задържа плаценти, това ли е начина ...? Ние, правова държава ли сме или някаква африканска република?
24
1
 
2
 
! Отговори
isotop преди 6 години
До АнонименВърни се в 2-ри клас и научи правописа. След това се прави на писател....
23
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименПлаценатата е биологичен ***. Като такъв следва да се унищожи!
22
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По закон тъговията със човешки органи е назаконна, държавата и лекарите търгуват със човешки органи и човешки съдби. Лекарите нямат право да задържат плацентата дори 1 секунда от минутата в която тоя си я поиска.
21
6
 
9
 
! Отговори
до 19 преди 6 години
Атоя не е лекар а генен инженер със признаия и дипломи и научни трудове от цялата светона общност. Ние пък ти пожелаваме д-р Гагова да те лекува.
20
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ето докъде доведе отлагането на здравната и правосъдната реформа. но вместо да подадат оставки отговoрните лица се чудят откъде да свият повече суджук и плаценти.
19
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На половината коментиращи по-долу - пожелавам ви "международният учен" Плацентата да ви лекува така, както е "лекувал" медицинската сестра.
18
13
 
13
 
! Отговори
Гино Луков преди 6 години
Държавата няма никакви права за собственост над телата ни и техните продукти. Все едно сме в Дагестан. Подсъдими трябва да са докторката, шефа на болницата и самата болница. Време е някой да подаде държавата на съд. Див ориент с 20 годишни таралясници и запушени тоалетни!