ГДБОП бди: Спряха Facebook група след закана за разправа с русофоби

Причината за гневът на русофилите – вандализирани паметници
14 ное 2017 10:23,
471

След поредните руски паметници, които бяха нападнати и исквернени от вандали в София и Пловдив – ГДБОП се наложи да провери пост в социалната мрежа Facebook, който открито призовава за агресия и саморазправа с руфособите.

"Събираме ударна група, които притежават огнестрелни оръжия. Бъдете сигурни, че настъпва времето, когато русофобите ще бъдат отстрелвани. Единствено русофобът, който не диша не е заплаха за националната сигурност на България. Призоваваме всички родолюбиви българи да ликвидират русофобите." Този призив се появи на 11 ноември на страница във Facebook, озаглавена "България и Русия – заедно вовеки", кято вече е изтрита.

Написаното обаче идва по повод изрисуваните паметници на Съветската армия в София и на Альоша в Пловдив, последвана от реакция на Русия и искането за охрана на съветските монументи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


471
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
417
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен-Защо ли "големите"патриотари/от омразният ви Ботев сте анонимници ?-много просто-такива са всички дребни душички-страхливи,че чак се подмнокрят
416
2
 
2
 
! Отговори
Бай Оня преди 6 години
До Турчин, че тя ДПС е една от тях! Турските партии трябва да се забранят! След като си български гражданин, турски партии не ти трябват. Турците в България никой никога не е дискриминирал! А по социализма даже бяхте с привилегии!
415
3
 
5
 
! Отговори
Бай Оня преди 6 години
ПОЗДРАВЯВАМ всички които са участвали в оскверняването на мръсните съветски паметници. Не само червена боя, ами с фекалии и урина трябваше да ги полеете и намажете. Това са памтиници на съветските ***, които през 1944 г. дойдоха в България като врагове-окупатори, изнасилваха, крадяха и безчинстваха. Това им е поведението, *** *** която спечели войната единствено заради численото си превъзходство, японското малодушие и сериозната материална помощ на САЩ!
414
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Детска песничка в Русия "А какво ще постигне моето поколение -ако покажем слабост, ще изгубим цялата страна.Нашите верни приятели са Флотът и Армиятаи Червената звезда, памет за дружбата на дядо.Никога самураите няма да получат островите,с гърдите си ще защитим столицата на кехлибара,за потомците ще съхраним Севастопол и Крими ще върнем Аляска в пристанището на Родината."
413
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ха ха, счупи се ***... още преди оня с юмруците..!Еех, неуки и прости (пък и злобни), кога ще започнете да си (изучавате и) уважавате историята.... ама дотогава все така ще е...
412
3
 
9
 
! Отговори
anonymous преди 6 години
Руски партии в България няма, има 2 турски партии, ако не ти харесва, заминавай за Истанбул или Анкара.
411
9
 
5
 
! Отговори
Турчин преди 6 години
Да се забранят руските партии.
410
2
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
От ГДБОП вместо да налагат цензура в Интернет, да кажат как в България се позволява да има 2 турски незакони етнически партии,които трябва да са забраненни по БГ-конституция-ДПС и ДОСТ?
409
4
 
8
 
! Отговори
патриот преди 6 години
Преди време в Париж заради една рисунка на един вестник почнаха серия от атентати...ДАНС е редно да издирят хората (терористи) със заканите и да се предадат на правосъдието.. Не може ти да убиваш че мнозинството българи не харесват съветската окупация.
408
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
от какво ни освободи русия през втората световна война,АМИ ОТ БЪЛГАРЩИНА,ОТ ЧОВЕШКО ДОСТОЙНСТВО,ОТ ЧОВЕЧНОСТ,от това ни освободи а техните сръбски братя го направиха същото на югозапад от София но това са "подробности"за комунистите
407
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ХХХТолкова си т.ъп, че освен копи пейст друго нио е можеш. Но з русофил тоае нормлно
406
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
русофилството е неизличима болест която се предава по полово-*** път
405
1
 
0
 
! Отговори
Шоп преди 6 години
Гласувай, аз също бих гласувал за него.
404
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма "русофоби", има патриоти. тези които обичат повече пусия от България са обикновени предатели. Руската пропаганда и държава винаги почива на измислен враг иначе биха се разпаднали. Руснаците само една омраза ги крепи и "врагът" винаги е виновен за техните неудачи и глупост.....вижте че още живеят във времето на ВСВ....
403
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е аз съм родолюбив Българин, но въобще не се радвам и харесвам пия ния *** ваньочка глу пака от Сибир виновен за геноцида и отродяването на 1 млн българи в македония. Иначе тези само лаят същата миризли ва пап лач като прокопиевите *** са
402
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В момента, в който казах на Шопа, че ще гласувам за него ако обясни и той взе да охбяснява ;)-Не е ли прозрачно нащо момче ;)-
401
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И защо искаш да гласувам за него? Особено ако е наистина българофоб? В какво се изразява българофобията му? Има ли връзка с Разпутин, късане на носове, туй, онуй?
400
5
 
8
 
! Отговори
Шоп преди 6 години
За Иво Христов ли питате?Един болен българофоб полуруснак.Едно живо доказателство за същността на Русския мир.
399
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шопе, кажи кой е ве! Може и да се навия да гласувам за него, само обясни.
398
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шопе, кой е тоя ве? Толкова добре ли плаща за да го рекламираш толкова настървено? Обясни накратко, щото напоследък съм малко извън България и не съм в течение с най - новото. Айде, моля те. Обясни.