ГДБОП бди: Спряха Facebook група след закана за разправа с русофоби

Причината за гневът на русофилите – вандализирани паметници
14 ное 2017 10:23,
471

След поредните руски паметници, които бяха нападнати и исквернени от вандали в София и Пловдив – ГДБОП се наложи да провери пост в социалната мрежа Facebook, който открито призовава за агресия и саморазправа с руфособите.

"Събираме ударна група, които притежават огнестрелни оръжия. Бъдете сигурни, че настъпва времето, когато русофобите ще бъдат отстрелвани. Единствено русофобът, който не диша не е заплаха за националната сигурност на България. Призоваваме всички родолюбиви българи да ликвидират русофобите." Този призив се появи на 11 ноември на страница във Facebook, озаглавена "България и Русия – заедно вовеки", кято вече е изтрита.

Написаното обаче идва по повод изрисуваните паметници на Съветската армия в София и на Альоша в Пловдив, последвана от реакция на Русия и искането за охрана на съветските монументи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


471
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
397
0
 
1
 
! Отговори
Шоп преди 6 години
Без значение кой ще му свети маслото - някой корав българин или някой путински разведчик, ще аплодирам!Животното е изключително злобно, чак не може да се сдържа.
396
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шопе, кой е тоя Иво Христов дето го рекламираш толкова?
395
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Германия изобрети комунизма и зарази с него Русия и се опита да го припише на Русия. Евроатлантиците разрушиха България и се опитват да го припишат на Русия. Лошо няма. Само си плащайте сметките на Русия. Щото ако спрете ще ви врътнат кранчето. За антируските изказвания за сега само ви вдигат сметките. И ще продължават. Боли, не боли, това е. Колкото повече викате, толкова по навътре. Аз вече сметки в България не плащам. Който иска да храни евроатлантици от актовноборчески произход да плаща ;)-
394
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ликвидацията и приватизацията на ВСИЧКИ български предприятия беше направена от шумкарите. Някой от тях бяха окрадени от червените шумкари, други от сините шумкари. Нефохима беше продаден за 81 милиона ;)-А цената му беше поне 4 - 5 милярда. Само в цистерниет имаше суровини и готова продукция за над 400 милиона. Кой го приватзира? Евроатлантическия демократ Костов. ;)-
393
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Крайно време е и ние да освободим Русия поне веднъж. За да им натякваме 150 години, че сме ги освободили и трябва да пълзят в краката ни от благодарност. Да ги накараме да ни издигнат паметници, да направят Федерално движение "Българофили", което всяка година да се събира край Каспийско море и да говори против Русия и за присъединяване към България. Да пишат по форумите "Да живей България" и да си мечтаят как ще посрещат отново с цветя славната българска армия на Червения площад
392
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой русофил може ли да му обясни защо най-големите приятели на Путин и Русия са мюсюлмани-Турция, Иран, Сирия, палестинските терористи от Хамас и Хизбулла? И защо Путин е обявил война на християнския свят?. Да ни би да са го обрезали тайно в Истанбул и да е приел исляма?
391
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русофила е нещо като кентавър, само, че главата му е на руски *** и крещи единствено "Слава на Русия" , "Крим е руски" и "Путин е велик". А *** му е на български комунист, защото като пpъднат в Москва, той се раздрисква по форумите
390
4
 
6
 
! Отговори
Шоп преди 6 години
Проблемът на българите е в манталитета.Ако имаше нормални хора, един такъв българомразец като Иво Христов отдавна щеше да обесен или застрелян като бясно куче.
389
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русофилията е израз на национален комплекс за малоценност, старателно култивиран и подхранван от руснаците и от петата им колона. Никъде по света няма такова явление, като организираната русофилия, чието кредо е:" *** на руски *** е върховна проява на патриотизъм.
388
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руснаците нямат комплекс за малоценност спрямо запада. Дори имат противоположния проблем - подценяват ги. Смятат ги за слабохарактерни и неморални. Дори си спомням, че руската агитка в англия наскоро смаза 4 пъти по - голяма агитка от прословутите английски ултраси ;)-
387
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Проблема на българите е, че са твърде толерантни към заболяването, наречено русофобия. Поради тая причина 30 години след началото на евроатлантизма в България все още не можем да настигнем Куба по БВП на глава от населението. Няма и да ги настигнем.
386
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путин проми мозъците на руснаците. Имплантира върху тях вирусът на комплекса за малоценност спрямо Запада, вярването, че единственото нещо, което могат да направят за да удивят света, е да използуват груба сила, жестокости и агресия. А българските путинофили *** от радост и подкрепят сатрапа от Кремъл, защото винаги са се възхищавали на тираните и са искали да им служат.
385
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Знаете ли защо е висока цената на безнина в България? А на газа? А на тока? Това е заради човешкия oтпадък, наречен русофобия. Заради медийните ***, дето си вадят хляба с плюене на тоя, дето дава хляба на българите.
384
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русофилията е тежко психично заболяване. Практически е неизлечимо дори и с помощта на силни медикаменти и активно психиатрично лечение. Основния симптом е сляпата привързаност и преданост към Русия, при положение, че тази страна значително изостава от развития свят в икономическо, политическо, научно, техническо, духовно и културно отношение.
383
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русофила е човек, който доброволно е пожертвал своя интелект в името на сляпата и безусловна вяра в една лъжлива, изкуствена басня. И той е готов, подобно на религиозните фанатици, да я защитава с цената на безумни престъпления, включително и срещу родината си. Ето затова русофилията не само е болест тя е и извънредно опасна, защото обслужва чужди сили, които откровено вредят на българските интереси.
382
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Понеже тука някакъв е писал за Окенаски риболов, то това беше една от най криминалните фирми на шумкарите замесена в адски много скандали в т.ч. и в търговията и производството на фалшиво шотландско уиски, за незнаещи това е един случай от 1984, а за ликвидацията му и тя беше направена от шумкарето
381
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз, между другото, не съм русофил. Реалист съм. Въпреки, че Русия е дала на нас българите българската държава. А Шопа е евроатлантик и много го е страх от едни други евроатлантици - украинчетата с опит в АТО ;)-
380
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един от най-големите проблеми на България идват от вредителската дейност на русофилите, които ни отклоняват от пътя на независимата и прагматична политика. Те поставят любовта си към Русия пред всичко родно и свято, дори пред националните интереси. Именно това превръща русофилството в последната, най-висша степен на национално предателство.
379
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шопе, ти етническо напрежение ли разпалваш? Това не беше ли против евроатлантическите закони на България? ;)-Моля ДАНС да се самосезира за антиетническите изказвания на личността, наречена Шоп и да му обясни къде може да си пее украинските песнички. Шопе, чакам адрес. Все още ;)-Украинците са все още заинтересовани ;)-
378
0
 
0
 
! Отговори
Шоп преди 6 години
Десетки хиляди, исках да кажа.