Политици – по-кротко, годината на Луната иска такт!

Ако не са умерени в приказките си, може да има трусове
6
Политици – по-кротко, годината на Луната иска такт!
Снимка: Булфото, архив

Годината на Луната през 2018 г. изисква задълбочен размисъл. Най-важното, което тя налага, е да няма скандални моменти и разправии между политическите партии, коментира астрологът и нумеролог Светлана Тилкова – Алена.

"Годината на Луната налага такт, умереност и търпение, защото всяка изречена дума в политически план, без значение дали в парламента, или извън него, всички нападки, които те взаимно си разменят, остават в полевите им структури и се връщат като бумеранг обратно към тях. Всичко може да бъде казано без агресия", подчерта тя.

По думите й трусове в смисъла на досегашните би трябвало да няма. Тя обаче отбеляза, че годината на Луната налага много условности.

"Годината на Луната повлиява родените в Рак, по същия начин повлиява и родените в Риби и Скорпион. 55 депутати в сегашния парламент са родени в Риби, Рак и Скорпион. От тях 21 са родени в Рак", каза Алена пред bTV.

"Всички тези хора, ако не съумеят да си наложат въпросното търпение и да бъдат умерени от парламентарната трибуна и когато се гласуват законите, тогава вече може да има много сериозни трусове. Те няма да са свързани с тотална смяна на властта, но биха били свързани с непоносимост в парламента", допълни тя.

Алена посочи, че в парламента в момента най-много са родените в огнените знаци, а би било добре въздушните да са повече.

"Но всеки парламент прави така, че въздушните знаци са в златната среда. Въздушният знак носи новото, напредъка, който подтиква развитието на една държава или на самия човек", поясни астрологът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Според Алена да плеснем с ръце и да се прегърнем.И тогава всичко ще бъде наред.Направо ще цъфнем и ще вържем.На тази жена кой ли и плаща хонорарите за да го лъже.
5
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не въздушни, а въздухарски трябва да са тези знаци. Таз женица си няма работа, само баламосва лековерните празноглави хора.
4
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не мина без да си направи комплимент. Алена е водолей, както голяма част от известните астролози. Въздушните зодии са най- дистанцирани, най-безчувствени.
3
8
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най после дойде годината на др. Нинова . Тя е толкова тактична , че само дето не псува в НС , а извън него .
2
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако тая се събере с Кобилкина такива книги ще пишат двете...
1
0
 
56
 
! Отговори
скапани вещери преди 6 години
Ретроградният Меркурий ни обрули няколко млрд заеми, за Луната, която е под номер 33, нема и да говорим.