Деси Банова, след новината за Плевнелиев: Трябва ми глътка въздух!

Телефонът й се подпалил, профилът й във Facebook блокирал
16 ное 2017 13:15,
178
Деси Банова, след новината за Плевнелиев: Трябва ми глътка въздух!
Колаж: "168 часа"

Деси Банова е подложена на невиждан интерес от познати и непознати след новината за връзката и с президента Росен Плевнелиев. Вестта за най-новата двойка сред известните хора в България се появи изненадващо преди две седмици.

Макар и да е очаквала засиления интерес към себе си, популярната синоптичка се оказва неподготвена за последвалия обществен взрив. Затова сега Деси моли да бъде оставена на спокойствие.

"Разберете ме, че сега не мога да коментирам нищо. Искам да мине малко време, да се успокоят нещата. Не искам да ме разбирате погрешно - не се крия от нищо, просто ми трябва глътка въздух", обясни Банова пред "168 часа".

Седмичникът пише, че пред своите приятели в Нова тв тя разказвала, че е била подложена на невиждан натиск през последната седмица.

Познати и непознати й звъняли, обаждали й се бивши съученици, които искали да я поздравят за промяната в личния й живот. Накрая Деси се принудила да си изключи телефона, за да си осигури малко спокойствие.

Надеждата, че това ще секне интереса към нея обаче не се сбъднала.

"В началото Деси беше изненадана, а после сериозно се стресна от целия този шум. Тя си даваше сметка, че рано или късно новината ще изскочи на бял свят, и вътрешно се опитваше да се подготви за истерията след това. Е, оказа се, че за подобно нещо няма как да се подготвиш. Фейсбукът й блокира, телефонът й прегря. Нямаше миг спокоен. Искрено се учудихме, че не си взе отпуск, за да се спаси от целия този шум", разказват колеги на Деси.

Тя била преследвана не само виртуално във Facebook  и по телефона, но и буквално – от папараци по улицата.

Синоптичката усетила преследвача си и известно време шофирала по софийските улици, за да се увери, че някой наистина я следи. Когато вече нямала никакво съмнение, тя слязла от колата и тръгнала към другия автомобил с намерението да го попита открито какво желае от нея. Човекът явно силно се стреснал от непредвидения развой на събитията, запалил бързо колата и тръгнал да прави обратен завой. В суматохата обаче бая здраво одраскал предницата на автомобила си в колата отпред и отпрашил с мръсна газ от мястото.

"Между нас си говорихме, че е безсмислено папараците да продължават да я дебнат. Деси е абсолютно наясно, че е обект на огромен интерес, а ежедневието й не предлага никакви сензационни ситуации за снимане", смеели се близките й.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вчера показа времето по телевизията и каза че ще вали.
58
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Obache muhlioto si ostava muhlio
57
13
 
24
 
! Отговори
Men преди 6 години
Мижави клюкарски душици, защо се занимавате с личния живот на хората?
56
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До 50 АнонименАко е хубава клошарка става и няма значение че е бездомна.
55
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До БатманГледат по тв канали с Деска как се прави.
54
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
К`ъв с`екс бе, работата е в милионите на плевнята.
53
16
 
31
 
! Отговори
Батман преди 6 години
Честно ви казвам не знам как Плевката прави с.кс. Просто не мога да си го представя да се вихри в леглото :)
52
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако се замислите през последните години нямаме водещ политик, който да има стабилно семейство, като почнете от Станишеф, минете през ББ и Плевнелиев, та стигнете до сегашния президент, всичките до един, как искате България да цъфне когато избирате хора, които немогат да създадът едно здраво семейство
51
12
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Уволнен президент и синоптичка
50
14
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая толкова ли е го е закъсала че пристана на чехъла? Ах това лакомо око ненаситно! От глад ли умира или за некой член на ткзс-то. Ако е за пари невервам в телевизията да и плащат 600 лв както на болшинството от народа. Не е за пари за милиони ламти. Вилата в Халкидики иска да прилапа. А й банковата му сметка на чехъла е доста тлъстичка. Що не си намери някой от улицата клошар? Да не е луда? *** е тарикат селянжърка!
49
13
 
23
 
! Отговори
Хахо преди 6 години
Ми поне да го обере и да му набие шутовете пък ако му врътне и едно дилдо още по-добре.
48
25
 
14
 
! Отговори
toto преди 6 години
До ами... Незнам мъж ли си,жена ли си ,но дано да ти се случат всички нещастия, които се случиха на този прекрасен човек ! Защо бе хора не се радвате ,че двама прекрасни човека се обичат ! Аз лично им пожелавам много да са щастливи.....
47
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За мен е много по-Интересен д-р Куртев ,който обиколи сам света с саморъчно направена лодка на 80 годишна възраст !Примерно !
46
23
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оставете жената на мира! Нямате ли си собствени проблеми, толкова ли ви е скучен животът, че се занимавате с хората? Деси е симатична, заслужава да е обичана и щастлива! Бившият президент преживя много, защо да не им пожелаем всичко най-добро? Бъди благороден, българино, зарадвай се на чуждото щастие, пък може и теб да те споходи?
45
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От тв са предложили на Деси да показва времето без дрехи.
44
16
 
26
 
! Отговори
ами преди 6 години
Гъсеница и плазмодий...............
43
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Уф, тази сега ни побърка със себе си..да н и изтъква колко е известна и high class.Плевнелиев изглежда доста спокоен и умерен човек. Не му трябва подобна кифла.
42
12
 
23
 
! Отговори
Бас преди 6 години
струва ми се че е театро за пред обектива, все повече намирисва на зле скалъпена любовна постановка с една еднчика цел да блесне като президента за който трябва да съжаляваме вместо да се кефим че вече не е президент
41
15
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И от деси Банова стана Деси е..Банова
40
14
 
23
 
! Отговори
the Ghost преди 6 години
тя тепърва ще трябва да гълта.....ама не знам дали ще е въздух, че хорото дето се е хванала ще е трудно.