Нинова доволна от оставката на Главчев: Печели демокрацията!

Червената шефка увери, че БСП не иска да събаря държавата
140
Нинова доволна от оставката на Главчев: Печели демокрацията!
Снимка: БТА, архив

Социалистите успяха да бутнат Димитър Главчев от шефския стол на парламента и не скриха задоволството си.

Главчев сам подаде оставка, а лидерката на БСП Корнелия Нинова опреди това като правилно решение.

Още по темата

В същото време то било и урок, при това най-вече за управляващото мнозинство, които така научили, че е нормално да има свобода на словото, взаимно уважение на различните позиции и че в НС партиите представляват различни идеи.

"Краят на това председателство е възможност за ново начало, то е тест за политическа зрялост, дали сме готови да поставим ново начало на парламентаризма, дали сме готови да възстановим дебата и правовите принципи, и че в парламентарната република върховният орган е парламентът и независимо коя е изпълнителната власт, тя се назначава от този парламент и се контролира от него", отсече Нинова.

"Дано да прекратим досегашния стил на робата на парламента. БСП не иска да събаря държавата, ние искаме да възстановим принципите на правовата държава, печели демокрацията и ние от БСП ще сме гарант за това и най - вече българските граждани да се чувстват свободни, да имат мнение, да го отстояват и да се борят за своята позиция", обобщи тя.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ко?Нье.
70
9
 
13
 
! Отговори
баба преди 6 години
Печели демокрацията ,но тази вече никога няма да спечели моят глас ,ако ще и през 3 месеца избори да прави ????
69
6
 
9
 
! Отговори
как? преди 6 години
Какво спечели демокрацията от оставката на Главчев?! Нинова надви в един междуличностен конфликт.Тази победа как касае мен, теб, другия или по- другия?
68
9
 
7
 
! Отговори
ОНЗИ преди 6 години
Госпожо НИНОВА всичко плува в простащина и просташка демагогия!!! ДАВАЙТЕ НЯМА ДА Е ЛЕСНО НО ДАВАЙТЕ - МНОГО ХОРА СТОЯТ ЗАД ВАС!!! ДАВАЙТЕ!!!!
67
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
- Как може да наказвате шефа на парламентарната група на БСП това е недопустимо ! Орева цялата държава госпожата !
66
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
какви са тия декларации от името на ПГ на БСП , НС да не е пленум на БСП ? той човека си го каза ...
65
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 1Аууууу! Профайлър си имаме тук!Много си вещ по психологическите характеристики и личностните преценки, ама първо се ограмоти, че всяка трета твоя дума е с правописна грешка.Колкото ти е правописа, толкова ти е и профилирането на хората от властта.Хитлер, Сталин, Садам Хюсен, Кастро, Т.Живков, Царят какви зодии са били?
64
7
 
14
 
! Отговори
Курнелия-милионерка преди 6 години
През 1998г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи. Ако Д. Благоев ги види от някъде ще се обърне в гроба
63
1
 
1
 
! Отговори
Siniosirene преди 6 години
Fakenews.
62
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименА комунистите гербери, не са ли за забрана ?
61
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
KOMUNISTI I SOCIALISTI SE RAZBRAHA.
60
12
 
16
 
! Отговори
АНТИ-герб преди 6 години
Много гербажийски *** на амбразурата! Но, изтича ви времето разбойници! Много често взехте да настъпвате мотиката! Ситуацията вИ е като във епизод на Том и Джери - настъпвате мотиката без да можете да се спрете! Браво на Нинова! Разглабяй машината на шайката част по част!Зорлен ме направихте фен на БСП мръсни, гнусни суджуци! А отначало го харесвах боко, НО само на фона на плахия мадридския крадец! След това си показа рогата тъпата мутра! Никога повече гербаджийска шайка!
59
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А за другаря Борисов ,знаем че е израсъл сирак и ровил по кофите за да събира отпадъци и да хранят прасетата със сестра си ,защото нямало какво да ясят ,те сираците . И сам станал генерал ,без благословията на Доган.
58
4
 
5
 
! Отговори
1 преди 6 години
Казвам ви от наблюдение, хора зодия ,,Кози рог"не бива да са във власта на ръковиден пост,за изпълнители да но не за отговорна и водеща длъжност.Тези хора нямат качества да управляват,много са пресметливи единствено в своя полза,през трупове минават и пет пари за държавата не дават.Само зодия от въздушните знаци умеят да ръководят правилно държавата,вродено им е да лъвират,да постъпват мъжки,да договарят ,да отстояват интереси не само на родна почва но и на международна.Нито Костов,Местан Ко
57
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До акуд Корнелия никога не е била в БКП, де+бил !
56
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Борят се двата клана на БКП, ама всичко е наужким, за да може народецът да гледа театър и да се вълнува. А зад кулисите керванът си върви. Бедна, бедна, Българийо!
55
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Недорасла мома Еее, комуниста Главчев подаде оставка .А комуниста от Банкя ,три пъти подава оставка . Да не паднал от небето или си от 80%-те процента ,,умни ,,
54
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПИчели демагогията и лицемерието наречено демокрация . И докато лицемерстваха съдраха още една кожа от Българина . Цените фръкнаха като подплашени врабчета .
53
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"" Нинова доволна от оставката на Главчев: Печели демокрацията! "".....................Демокрацията би спечелила още-повече ако БСП / ДПС се върнат на власт и дори още по-добре - ако се присъедини към Русия и възстановим комунизма !
52
2
 
15
 
! Отговори
Рая преди 6 години
Ама как Нинова ще отсрани сгафил другар ,нали ще останат без цвета на Партията,като останат само дeбилите им те съвсем ще изчезнат,затова сгрешил,обидил,крал и лъгал ще си стои за да запълва бройката ,това е БСП -то.