Цветанов: Вот на недоверие няма да разклати управлението

Шефът на депутатите от ГЕРБ смята, че опозицията търси провокации
Обновена: 18 ное 2017 16:00 | 18 ное 2017 15:52, Веселина Йорданова
88
Цветанов: Вот на недоверие няма да разклати управлението
Снимка: БТА

Един вот на недоверие няма да разклати стабилността на управлението. Това каза заместни-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов по повод евентуалния вот на недоверие за корупция към кабинета "Борисов" от страна на БСП.

Нека първо бъдат внесени мотивите и тогава ще водим парламентарна дискусия, заяви Цветанов пред журналисти в село Полски извор, цитиран от БТА.

По думите му последният доклад на Европейската комисия е с много положителни сигнали и е по-добър от този на съседна Румъния.

"Ясно е написано в доклада, че стабилността на България е възстановена", заяви Цветанов. Той каза, че опозицията ще използва всички възможности за провокация.

"Смятам, че това, което постигнаха с Димитър Главчев, не им прави чест. Когато управлява ГЕРБ, парите от фондовете не спират, когато е управлявала БСП, нивата на корупция и корупционният натиск са били най-високи", добави Цветанов.

Днес Цветан Цветанов, заедно с депутати и кметове, се включи в разпределението на битовата техника, закупена с дарението от 100 000 лева от партийната субсидия на ГЕРБ.

Цветанов е в село Полски извор, където рано сутринта пристигнаха камионите с техниката за пострадалите от наводнението домакинства в Общините Камено и Бургас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
2
 
! Отговори
luckyman преди 6 години
БСП и ДПС ще ни върнат, там, където бяхме преди 20г... ..само,че с два милиона по-малко... Още един такъв "тур" едва ли ще има за Бг!
60
3
 
7
 
! Отговори
Г преди 6 години
Колко са смешни и какъв евтин пиар си правят.С перални искат пак избори да печелят.
59
3
 
8
 
! Отговори
ЦВЪК И МИТКО КРАДЦИ преди 6 години
ВИЖТЕ БЛАГОДАРНИТЕ ОВЦЕ С КАКВО УМИЛЕНИЕ ГЛЕДАТ КАК МИЛИАРДЕРИТЕ ИМ ПОДХВЪРЛЯТ ТРОХИТЕ ОТ ТРАПЕЗАТА СИ, ПЛАТЕНА С ПАРИТЕ НА СЪЩИТЕ ТИЯ ОВЦЕ. ОТ ПАРТИЙНАТА СУБСИДИЯ ДАДЕНА НА ГЕРБ ОТ ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ, А БЮДЖЕТА СА НАШИТЕ ДАНЪЦИ И ТАКСИ. Е, КАКВО ВСЪЩНОСТ ПРАВЯТ КЛОУНИТЕ ОТ ГЕРБ? КАКТО СЕ КАЗВА - ПОМЕН С ЧУЖДА ПИТА. НО НАРОДЪТ Е БЛАГОДАРЕН, ЧЕ ГО СТРИЖАТ И ЛЪЖАТ. И ПОСЛЕ НЕ БИЛ ....
58
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
мачкай боко червените ***
57
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тва снимка от затвора как пренасят пералнята на Обер Вора ли е
56
2
 
18
 
! Отговори
Край преди 6 години
Как стоварат хладилниците - Все едно римски патриции хвърлят монети в тълпата. "Лично ние ти даваме печка/хладилник/ - не забравяйте да ни обичате и да ни гласувате" Абе народе що се хващаш на такъв жалък популизъм. И това е купено с парите дето Слави искаше да ги намалим на 1лв. на глас. Добре че не ги намалиха - е сега ви ги дават триумфално - вашите си пари.
55
1
 
21
 
! Отговори
Андрешко преди 6 години
Целта на вота е не сабарянето на кабинета,а да се покажат на избирателите кирливите ризи на управляващите...
54
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Помните, как ТОЗИ затвори Бисер и Хитрино , за да направи невъзможно разследване на виновните ! А сега ще плащаме , осъдиха държавния бюджет за 500 000 лв. все още само две семейства . Золумите на СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ ще плащаме 100 години .
53
1
 
30
 
! Отговори
Идеалист преди 6 години
Цветанов много обича да прави помен с чужда пита. Тази пари са на данъкоплатеца, не са ваши, те са добити с лъжи и спекулации!
52
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това са нашите пари , изед.ници гербавки .
51
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баси наглеците, с парите които грабят от народа, днес купуват на хората бяла техника. А къде са 11 те МИЛИОНА дадени на кмета на Бургас, да се подобрят трите язовира от които се наводниха тези села? Гепени са здраво от гербаджийската шайка.
50
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
,,*** си генерале ! Не искаме да чуваме повече за теб ! " Скоро народа ни ще вика тези слова срещу СОБСТВЕНИКА НА ГЕРБ , както днес срещу феодала Робърт Могабе !
49
0
 
29
 
! Отговори
Румен преди 6 години
Каква мизерия,нищета,битовизъм и оцеляване!Да се радваш на една пералня!Като в държава от третия свят!България ,на прага на 2018 година.И това благоволение с пари от ...бюджета,не техни ...не на ГЕРБ...с пари от мен,теб,от нашите пари.Браво,бе!
48
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ШМАТКА, ТОЙ БОРИСОВ МАСАЖИРА ДВЕ ГОДИНИ УШИТЕ НА БАЙ ТОШО И ДОСТА ПОХВАТИ НАУЧИ ОТ НЕГО. И СЕГА ГИ ПРИЛАГА ТОЧНО ПО СХЕМАТА, САМО ЧЕ КРАДЕ СТОКРАТНО ПОВЕЧЕ.
47
0
 
26
 
! Отговори
Тинев преди 6 години
" Ало " измамниците и ГЕРБ продължават да мамят народа. " Ало" са мошеници, но бледнеят пред ГЕРБ. Защо твърдя?Всичко е купено със средства от партийните СУБСИДИИ. / Поне така пише /Но тези пари са НАРОДНИ. Те НЕ СА партийни.Народа е казал: С чужда пита помен правят. Идеално пасва приказката.А да се бръкнат и да дадат от СВОИТЕ, ЛИЧНИТЕ си пари. Но, откраднатото трудно ще се откъсне от джобовете им.Е, лика прилика ли са?
46
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По данни на Сметната палата ГЕРБ има по сметките си 65 милиона лева от държавна субсидия.Така, че 100000 - бълха ги ухапала.
45
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боже, Боже, колко щастие струи от снимката. Дай Боже всекиму...
44
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До шматкаЕ, не с твоите де. И ти си от тези богопомазаните ***, които ограбиха България, пък сега се пишете от пострадалите. Сто на сто имаш поне магазинче или си във "високотехнологичните индустрии", които си изкараха пиратски закони и законно грабят народа, особено в свързаните с енергетиката дейности.Така че, трай си, шматкай си се, имаш си пари, заграбени и препрани, и толкоз. Не се самоунижавай повече.
43
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Подаяние от ГЕРБ! Да, но с пари от субсидията/бюджета! Един "ентелегентен" гербер беше писал, че субсидията не била от нашия джоб, а само от джоба на гласувалите за ГЕРБ. Като знаем колко внасят в бюджета ромските електорални единици, плюс джобните, с които ги купихте, каква излиза сметката? От кой джоб си правите ПР?
42
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цветанов да не вземе и той да си подаде оставка, защото каза, че опозицията ни се оказала ... "дивашка". Дано е недочуване, шум в дистемата...Не, че ще озори сума ти народ.