Лечителят Димков – гонен от комунистите, но преглеждал Брежнев

Неговият внук разказва фамилната история по Bulgaria ON AIR
19 ное 2017 08:46, Екип на Dnes.bg
86

По времето на комунизма ситуацията с дядо ми беше малко комична, понеже от една страна му забравяха да преглежда и лекува, а от друга – всички властимащи са ходели при него, разказа в новото семейно предаване на телевизия Bulgaria ON AIR "Фамилно" д-р Петър Димков, внук на прочутия по целия свят лечител Петър Димков.

Той показа за пръв път в ефир снимки от посещение на дядо му в тогавашния Съветски съюз по покана на Константин Черненко. Петър Димков е бил извикан там, за да прегледа Черненко и съпругата му.

Лечителят е давал здравни съвети на друг от съветските комунистически лидери – Брежнев.

Още за историята на семейство Димкови гледайте в предаването "Фамилно“ по Bulgaria ON AIR тази неделя от 10:30 до 12:30 ч. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 32Ти ще кажеш! Нашето семейство му е безкрайно благодарно - неговите съвети изключително много помогнаха на тежко болния ми баща!Димков не е преставал да лекува по "времето на комунизма", каквото въобще не е идвало! Не е завършил медицина и какво? Колцина от завършилите могат да се мерят с този благороден и доблестен българин. Особено днешните търгаши!Припомням, че офицеръ тДимков е спасил от разрушаване родната къща на Левски!
31
3
 
7
 
! Отговори
Радев преди 6 години
не знам за комунистите сигурно са го гонили но по съветите на традиционните медици
30
8
 
6
 
! Отговори
Политкоректен преди 6 години
Бойко е Господ. Велики са САЩ. Да живее ЕС. Да живее НАТО. Долу Русия и комунистите !!!
29
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Файда от дивотиите на Димков няма! Ако имаше, димков щеше да се учи в медицинска академия, но това очевидно не е така.
28
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Известния в цял свят лечител Петър Димков никога не съм го чувал. Иначе в Русия ще знаете въобще си нямат пълен набор от лечители и екстрасенси та са се затичали насамка нашичките да ползуват. Поредния никому ненужен пасквил.
27
1
 
16
 
! Отговори
помнещ преди 6 години
Людмила помогна на Димков да издаде рецептите си в книга. Бяха два дебели тома и не можеха да се намерят никъде. Всички властимащи обаче ги притежаваха. Взимал съм ги (и то с протекции) от председателя на Върховния съд, за да си преписвам рецепти за майка ми, която страдаше от тежко заболяване.
26
3
 
11
 
! Отговори
* преди 6 години
Намерете си в ютуб филма "Срещи с Петър Димков 1981" , заснет през 1981 г. и сами си правете изводите.Димков казва доста поучителни неща за човечеството.
25
15
 
20
 
! Отговори
Безродници преди 6 години
Комунистите са ***, престъпници, крадци, които бягат от правосъдието и се крият в Русия. Русия обучава тези терористи и когато се връщат в България им праща оръжия и агенти които им помагат да унищожат България. Комунизма е най-голямата катастрофа в новата история на България.
24
8
 
23
 
! Отговори
опетков преди 6 години
До АнонименНеграмотнико, Петър Димков е бил гонен от комунистите, защото е бил полковник от царската армия. Бил е началник на Осми приморски полк във Варна. Освен лечител, Петър Димков е голям патриот и българин, което никога не се е харесвало на продажните комунисти-интернационалисти.
23
3
 
0
 
! Отговори
до 37 преди 6 години
На това твоето знаеш ли как му се казва ....
22
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
е,те и за баба ванга пътен лист даваха,следяха хората, а самите те не излизаха от къщичката и.
21
8
 
16
 
! Отговори
Активист на БКП преди 6 години
До Гюнтер до 8Само не се нерви ! А за мен си прав -бях от СДС ,НДСВ,Сега съм ГЕРБ ! Ние комунистите винаги сме на власт в България ! Слава на БСП ! Слава на СДС ! Слава на НДСВ ! Слава на ГЕРБ !!!
20
9
 
14
 
! Отговори
Демократ преди 6 години
При комунизма нямаше тоалетна хартия и банани и не можехме да бегаме на запад а днес при капитализма и демокрацията имаме тоалетна хартия и банани и бегаме на запад.
19
7
 
12
 
! Отговори
ПАЗЕТЕ РАКИЯТА преди 6 години
В Много градове вкл Белене,Свищов,Плевен ,Ловеч терористие от РЗИ И ВИК подават само отровна хлор токсична канцерогенна вода. При варене на лечебни дестилати /тн ракия/ ако се добави хлор токсична вода с е получава остро токсичен разтвор..ХЛорните газове проникват в лечебния дестилат Жертвите получават след две по 50 трайни увреждания на СЪРЦЕТО.Аритмия тахикардия..13 пъти повече мъже умират от хлор токсични води в сравнени с жените..Пълно е с вдовици
18
7
 
14
 
! Отговори
Тровят за ПАРИ преди 6 години
МЕд мафията краде над 5 000 000 000 живи кървави лева от народа БЪлгарски чрез отравяне на населението с хлор токсична канцерогенна вода.Отровна е и бирата вкл с вносни етикети.Отровни са безалкохолните..Приготвен хляб с отровна вода също е отровен..ВИжте по статистика от WHO кога рязко увеличават дозите хлор токсични бойни отровни вещества в питейната вода.Има ясно видима графика за увеличени разходите за тн"Здраве" в БЪлгария ..Отровени са милиони и в ШВеция и други страни..
17
15
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никога не е гонен от комунистите, това са поредните евтини сороски пропагадни трикове, Димков по никакъв начинн не застрашаваше системата, дори напротив. Но днес при демокрацията и капитализма в пазарната икономика такива като Димков нямат шанс, най-демократично са елиминирани защото застрашата печалбите на лекарския бизнес ина фармацевтичните компании.
16
2
 
9
 
! Отговори
МЕД мафия трови преди 6 години
АКо водата ви мирише на ХЛОР тя НЕ Е ГОДНА ЗА ПИЕНЕ ,ГОТВЕНЕ И МИЕНЕ .ОПитват се да ликвидират месното население с свръх дози хлор токсични канцерогенни препарати ..ДОкато измрат се надяват да крада милиарди годишно уж за"ЗДРАВЕ".Чрез подържане на трайно болни милиони жертви.ПОлзвайте биогеохимични филтърни кани за пречистване на течащата от крана вода.УВедомете МВР ..В Много региони са отровени нелечимо 100% от населението вкл армия и полиция..Децата в детските градини развиват предракови
15
2
 
10
 
! Отговори
МЕД мафиоти има преди 6 години
Леонид Илич Брежнев е отровен специално НА снимки се виждат тежки отравяния вкл с хлор токсични разтвори поdавнаи вместо питейнa вода.Данните са и з а отравяне с NaClO/натриев хипо хлорид с който последните години се трови целия БЪлгарски народ.Видимо отравяне има и Дмитрий Анатолиевич Медведев.Вижте в Италия как припада до Берлускони.Техниката е на бялата медицинска мафия .Пробвана е след 1848 година в Англия.У НАс мафиотите тровят от години около 8 000 000 българи цел ЛИКВИДАЦИЯ.
14
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кутевските *** флоудват яко за да потънат коментарите, че бащите на сегашните *** не са позволявали на народа да се лекува при Димков а те да се ползвали като богоизбрани.
13
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей ги психично болните червени *** :) още се обиждат като малки деца :) аз като ви казвам че сте глупаво до безобразие вие не вярвате